QUOTE(nese85 @ 2016 02 14, 18:43)
Sveikos visos! Būkit mylimos
Mini apklausa: koks produktas šios dietos metu įgriso labiausiai?
Ar čia tik aš i konservuotus tunus net žiūrėti negaliu?
Mini apklausa: koks produktas šios dietos metu įgriso labiausiai?
Ar čia tik aš i konservuotus tunus net žiūrėti negaliu?
Tunų niekad nemėgau, tai ir nevalgau jų, o vištiena po biški jau pradeda pabost
QUOTE(natuliona @ 2016 02 16, 10:59)
Ačiū už lentelę!!!
Natuliona, o kaip čia taip tie 2,5kg atsirado?Aš galvojau, kad nuo rotoviruso kilogramai kaip tik aptirpsta?Vyro brolis po savaites pastebimai pakudęs buvo.Na, svarbiausia, kad atsigavot, lai mažylis atsivalgo dabar
QUOTE(nese85 @ 2016 02 16, 18:04)
Ačiū už lentelę!!!
Natuliona, o kaip čia taip tie 2,5kg atsirado?Aš galvojau, kad nuo rotoviruso kilogramai kaip tik aptirpsta?Vyro brolis po savaites pastebimai pakudęs buvo.Na, svarbiausia, kad atsigavot, lai mažylis atsivalgo dabar
man si karta kitaip tas rotas veike, toks jausmas kad pilnas skrandis buvo ir gerklej maistas stovejo viena diena +2.5 kita diena ju jau nebuvo siaip nevemiau tik viena nakti prasikankinau su ziauru pykinimu visi kiti seimos nariai veme brolio seimai irgi kliuvo linskma buvo
QUOTE(LiepaMėta @ 2016 02 18, 08:19)
Esu gyvas įrodymas, kad negalima "nukrypti" į šoną...Per šventes paslydau ant balto vyno ir kokosinių sausainių ir jau turiu +700g. Bauskit mene Įdomiausia, kad iki dietos man jokių sausainių nereikėdavo, bet va svečiai atsinešė ir sugundė, o gal vyno poveikis
gal nukratysi ta pliusa iki pirmadienio
QUOTE(toza @ 2016 02 12, 21:52)
negalima ju , jai jau Dukaniskai nusprendet gyvent
Aš labai atsiprašau, o kodėl negalima? Baltymai juk ... Aš apie juos taip pat su-inojau iš tų kurios laikoši šios dietos
QUOTE(marsil @ 2016 02 19, 16:40)
Aš labai atsiprašau, o kodėl negalima? Baltymai juk ... Aš apie juos taip pat su-inojau iš tų kurios laikoši šios dietos
ir saldainius pauksciu pienas galima, nes ten baltymai:) sorry, nesileisiu i diskusijas, paskaitykite knyga arba paziurekite sarasa produktu kas leidziama o kas ne:) bent jau pirmame-antrame etape, yra grieztai apibrezta, ir keik manes atmintis nepaveda, nebuvo ten jokiu baltyminiu batoneliu...bet drauges jei laikes jos zino geriau
QUOTE(toza @ 2016 02 19, 19:28)
ir saldainius pauksciu pienas galima, nes ten baltymai:) sorry, nesileisiu i diskusijas, paskaitykite knyga arba paziurekite sarasa produktu kas leidziama o kas ne:) bent jau pirmame-antrame etape, yra grieztai apibrezta, ir keik mano manes atmintis nepaveda, nebuvo ten jokiu baltyminiu batoneliu...
Man atrode, kad cia butent ta vieta kur galima diskutuoti, o ne rodyti savo auksta isprusimo lygi knygas skaityti moku ir perskaiciau daug ko toj knygoj nebuvo ka valgom kasdien laikydamiesi sios dietos.
Sekmes
QUOTE(marsil @ 2016 02 19, 18:35)
Man atrode, kad cia butent ta vieta kur galima diskutuoti, o ne rodyti savo auksta isprusimo lygi knygas skaityti moku ir perskaiciau daug ko toj knygoj nebuvo ka valgom kasdien laikydamiesi sios dietos.
Sekmes
Sekmes
tik tiek pasakysiu is asmenines patirties, nes manau galiu- ir ne prie ko cia aukstas isprusimo lygis....pasilikit tokius uzvaziavimus ateiciai.... jau daugiau nei metai su dukanu ir mano rezultatai tikrai geri....bet koks improvizavimas - nera minuso dar ir pliusas, nuejimas i kaire su saldesiais ar vynu - didelis pliusas....bet cia pasirinkimo laisve... tad sekmes
p.s kadangi senbuves negrizta nematau daugiau prasmes cia buti....sekmes visoms siekiancioms savo tikslo...skaitysiu Jus tyliai...
QUOTE(toza @ 2016 02 19, 20:26)
tik tiek pasakysiu is asmenines patirties, nes manau galiu- ir ne prie ko cia aukstas isprusimo lygis....pasilikit tokius uzvaziavimus ateiciai.... jau daugiau nei metai su dukanu ir mano rezultatai tikrai geri....bet koks improvizavimas - nera minuso dar ir pliusas, bet cia pasirinkimo laisve... tad sekmes
p.s kadangi senbuves negrizta nematau daugiau prasmes cia buti....sekmes visoms siekiancioms savo tikslo...skaitysiu Jus tyliai...
Tiesiog pagal paduota tonacija - atsakas buvo, tikrai neturiu jiokiu nusistatymu, o TIK paklausiau.
Kodel klausiu, nes improvizuoju ir pliuso nera ... (aisku proto ribose ir nekasdien...)
Smagu, kad rezultatai dziugina ir gerbiu uz stipria valia
Sekmes.