Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

QUOTE(LiepaMėta @ 2016 02 09, 18:04)
Sveika, tavo viršsvoris nėra didelis, žinoma, kad įmanoma jį nukratyt vien tik stebint ką dedi į burną  ir apribojant bendrai gaunamas kcal. Dukano dieta manau labiau tinka didelį antsvorį turint, be to kitoms labai svarbu kad būtų nurodyta ką galima valgyti ir ko ne...taip lengviau neišklysti iš "doros" kelio  biggrin.gif  Sėkmės.

Sita ir turiu omeny kad lengviau kai zinai ka gali ko ne o kai didesnis pasirinkimas ir tada prasideda biggrin.gif , vakar atejo kliente (ji karta i menesi pas mane ateina nuo geguzes) ojeeezus istirpo mergaite pamete 40 kg nu matant toki grozi net pati nustojau svajot apie koki nors slamsta nerealus rezultatai smile.gif valge i diena 1400kcal vienas vaisius i diena ji rinkosi banana vistiena valgydavo ir su oda ir be jos zodziu ziurejo kad vakare valgytas maistas nevirstu i riebalus i jodinejo su arkliais nu zinokit pasaka , ai beje joooookio alkoholio wink.gif
Atsakyti
Na ka mergaites, turiu dar viena klausimuka☺o ar galima pasimegaut baltyminiais sokoladukais? Kaip manot?
Atsakyti
Kas per baltyminiai sokoladukai? blink.gif

As visa savaite kenciu angliavandeniu bada unsure.gif tik ir svajoju apie kazka skanaus! Teko pirkti vaisine kramtomaja guma doh.gif atsibodo vienodas maistas..o dar tik 7a dietos savaite
Atsakyti
QUOTE(extravaganza @ 2016 02 12, 12:54)
Kas per baltyminiai sokoladukai?  blink.gif

As visa savaite kenciu angliavandeniu bada  unsure.gif  tik ir svajoju apie kazka skanaus! Teko pirkti vaisine kramtomaja guma  doh.gif atsibodo vienodas maistas..o dar tik 7a dietos savaite

Kepkit morengus ar sausainius, ar kokį dukanišką torčiuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(extravaganza @ 2016 02 12, 12:54)
Kas per baltyminiai sokoladukai?  blink.gif

As visa savaite kenciu angliavandeniu bada  unsure.gif  tik ir svajoju apie kazka skanaus! Teko pirkti vaisine kramtomaja guma  doh.gif atsibodo vienodas maistas..o dar tik 7a dietos savaite

Sportininkų parduodtuvese yra pirkti smile.gif ten baltymu pvz 40, cukraus maziau nei 1 smile.gif

Ragauju as juos smile.gif
Skanūs, bet brangūs gyvatės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marsil @ 2016 02 12, 20:38)
Sportininkų parduodtuvese yra pirkti smile.gif ten baltymu pvz 40, cukraus maziau nei 1 smile.gif

Ragauju as juos smile.gif
Skanūs, bet brangūs gyvatės biggrin.gif

negalima ju , jai jau Dukaniskai nusprendet gyvent
Atsakyti
Sveikos visos! Būkit mylimos 4u.gif

Mini apklausa: koks produktas šios dietos metu įgriso labiausiai?
Ar čia tik aš i konservuotus tunus net žiūrėti negaliu? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(nese85 @ 2016 02 14, 17:43)

kepeneles ...vistu nors valgiau jas retai...
Atsakyti
Labas rytas!

Aš su 87,8. Kaip kitoms sekasi?
Atsakyti
Laba diena, po saldziu savaitgalio nuodemiu 65.4 thumbup.gif
Atsakyti
Labas, mums praeita savaite buvo bjauri...pasigavom roto vyrusa ir visi is eiles sirgom doh.gif tai sia savaite palieku ta pati svori 82.4 smile.gif is vis baisuma buvo su svoriu, viena diena ir +2.5kg maciau blink.gif

QUOTE(nese85 @ 2016 02 14, 17:43)

g.gif ner tokiu biggrin.gif konservuotus tunus valgiau tik 2 kartus per 6 men biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane tik -0,2 kg.. na bet svarbu krenta o ne auga biggrin.gif
Atsakyti