Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

QUOTE(natuliona @ 2015 11 06, 08:23)
nezinau ar turesi reikiamus produktus  smile.gif

Neturiu psiliumo ir kavamalės ar kito įrankio malimui g.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2015 11 06, 14:17)
Neturiu psiliumo ir kavamalės ar kito įrankio malimui  g.gif

kavamales ir as neturiu, kai vaziavom pas mama ten 1.5 val prasedejau kavamale apsikabinus kol sumaliau viska biggrin.gif
Atsakyti
Mano mama už poros tūkstančių km, tai neišdegs biggrin.gif bet ir šiaip nesu kantri, tai neapsiimčiau su tais malimais ir dar gaminimu ax.gif
Atsakyti
Seikutės, drinks_cheers.gif
Jei priimsit prisijungsiu ir aš, tai va, trečią dieną jau laikausi Dukano dietos, ryte buvo -1100kg pradėjau su 62kg, tikslas 55kg blush2.gif
Artėja šventės norisi snirguolės suknelę užsidėti ir atrodyti gražiai thumbup.gif
Kaip jūs laikotės? Kokie rezultatai, per kiek laiko?
Atsakyti
Sveikos moterytes!
Dieta buvo savaitei atideta i sona, teko skubiai skrist i Lietuva. Laidojom staigiai mirusi teva. Tai ejo i trasa maistas visoks, ne tas galvoj buvo. Tai po keliu dienu isleisiu anyta ir vel kibsiu rimciau prie dietos.

O rezultatai tokie:
pradzia 29/09 su 106kg
siai dienai 98kg.
Po savaites "iprasto" maisto likau su nuliu, tai dziaugiuosi, kad ne pliusas.

Tai pagal viska tureciau vel atakuotis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indruciukas333 @ 2015 11 07, 20:25)
Jei priimsit prisijungsiu ir aš, tai va, trečią dieną jau laikausi Dukano dietos, ryte buvo -1100kg pradėjau su 62kg, tikslas 55kg  blush2.gif
Artėja šventės norisi snirguolės suknelę užsidėti ir atrodyti gražiai  thumbup.gif

Sveika prisijungusi, kadangi numest reikia tikrai nedaug, gal light versija cia labiau tiks paciai?smile.gif As mečiau nuo daug (net baisu prisimint) pas mane pirmą mėnesį nukrito apie 7kg, total pamečiau apie 30+smile.gif
Papildyta:
QUOTE(nese85 @ 2015 11 08, 18:01)
Sveikos moterytes!

O rezultatai tokie:
pradzia 29/09 su 106kg
siai dienai 98kg.
Po savaites "iprasto" maisto likau su nuliu, tai dziaugiuosi, kad ne pliusas.

Tai pagal viska tureciau vel atakuotis? g.gif

sveika 4u.gif gal to pliuso nebuvo nuo streso? situacija tikrai ne iš maloniausių....ne iki dietų tokiais momentais tikrai...užuojauta...aš asmeniškai nebandžiau nei kart 2 kartus iš eilės atakos, tai gal ir tu pabandyk eit 3-5 dienas ant baltymų ir kaitaliot kaip įprasta...

o čia motyvacijai 4u.gif toms, kurioms tikrai to reikia....

nuotrauka daryta kai buvo apie -30 kg, gal 28... mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toza: 08 lapkričio 2015 - 18:38
Toza, manyciau 3 dienu uzteks. Ypac turint omeny, kad nuli turiu. Tikriausiai stresas savo padare, nes nesakyciau, kad labai apetitas buvo, o valgyt tai vis tiek reikia.

Labai smagi motyvacija thumbup.gif Pries pasirenkant dieta tas turbut labiausiai ir motyvuoja, tas "pries" ir "po".
Atsakyti
QUOTE(nese85 @ 2015 11 08, 19:08)
Toza, manyciau 3 dienu uzteks. Ypac turint omeny, kad nuli turiu. Tikriausiai stresas savo padare, nes nesakyciau, kad labai apetitas buvo, o valgyt tai vis tiek reikia.

Labai smagi motyvacija thumbup.gif Pries pasirenkant dieta tas turbut labiausiai ir motyvuoja, tas "pries" ir "po".

as ir manau 3 dienu uzteks... sekmes...
Atsakyti
QUOTE(toza @ 2015 11 08, 18:18)
Sveika prisijungusi, kadangi numest reikia tikrai nedaug, gal light versija cia labiau tiks paciai?smile.gif As mečiau nuo daug (net baisu prisimint) pas mane pirmą mėnesį nukrito apie 7kg, total pamečiau apie 30+smile.gif
Papildyta:

sveika 4u.gif  gal to pliuso nebuvo nuo streso? situacija tikrai ne iš maloniausių....ne iki dietų tokiais momentais tikrai...užuojauta...aš asmeniškai nebandžiau nei kart 2 kartus iš eilės atakos, tai gal ir tu pabandyk eit 3-5 dienas ant baltymų ir kaitaliot kaip įprasta...

o čia motyvacijai  4u.gif  toms, kurioms tikrai to reikia....

nuotrauka daryta kai buvo apie  -30 kg, gal 28...  mirksiukas.gif   

user posted image

Tiesa, labai simpatiski batai thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Priduodu 0 ax.gif Gal ateis kada diena, kai nebus baisu lipt ant svarstyklių g.gif

Visoms gražios dienos ir minusiukų 4u.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif

-0.7 thumbup.gif ir dabar 86.8

bendras jau 11.2 bigsmile.gif

Vėtra.l as taves laukiu smile.gif startuok 4u.gif

QUOTE(Indruciukas333 @ 2015 11 07, 20:25)
Jei priimsit prisijungsiu ir aš, tai va, trečią dieną jau laikausi Dukano dietos, ryte buvo -1100kg pradėjau su 62kg, tikslas 55kg  blush2.gif
Artėja šventės norisi snirguolės suknelę užsidėti ir atrodyti gražiai  thumbup.gif

sveika
ar tikrai reikia taip drastiskai blush2.gif kiek skaiciau tai dukano dieta tiems kas turi daugiau negu 10 kg virssvorio ax.gif gal tikrai pakaktu light versijos 4u.gif
siaip smagu kad musu burys dideja smile.gif

QUOTE(toza @ 2015 11 08, 18:18)

o čia motyvacijai  4u.gif  toms, kurioms tikrai to reikia....

aciu uz motyvacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2015 11 09, 08:02)
labas rytas smile.gif

-0.7 thumbup.gif  ir dabar 86.8

bendras jau 11.2  bigsmile.gif

Vėtra.l as taves laukiu  smile.gif startuok  4u.gif

thumbup.gif rezultatas 4u.gif Vėtra lyg nuo siandien žadėjo atsirasti ax.gif
Atsakyti