Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

PokstKeberiokst, Lygenda ir safyraa ku-ku g.gif kr jusu svoriai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nese85 @ 2016 02 01, 17:36)
Tai dabar žinau, ką kaltinti dėl nulio lotuliukas.gif Na,bet kuriuo atveju, gamtoj tiek nepaaiškinamų dalykų, kad tik žiūrėk ir mokykis.

Na pasiteisinimai PILNATIS,MM ir panasus labiau saves apgaudinejimas....svoris tvarkingai laikantis dietos ,gal tuo metu ir maziau krenta , bet tikrai neauga.....
Atsakyti
QUOTE(toza @ 2016 02 01, 19:52)
Na pasiteisinimai PILNATIS,MM ir panasus labiau saves apgaudinejimas....svoris tvarkingai laikantis dietos ,gal tuo metu ir maziau krenta , bet tikrai neauga.....

Sutinku, laikantis dietos tikrai krenta, tik kartais tą savaitę svarstyklės rodo kitaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2016 02 01, 18:02)
PokstKeberiokst, Lygenda ir safyraa ku-ku  g.gif kr jusu svoriai  biggrin.gif

nesulaukem unsure.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2016 02 01, 22:19)
nesulaukem  unsure.gif

Dekui 4u.gif

As siand kepiau sukaniska moliugu pyraga. Nu ir man nelabai..labai moliugas jaucias. O Mb rijo nekramtydamas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2016 02 01, 19:02)
PokstKeberiokst, Lygenda ir safyraa ku-ku  g.gif kr jusu svoriai  biggrin.gif

Sveikutes 68,3 uh... bet valgau lyg buciau stabilizacijoj, vis dar apsisnargliavus snd dar herpis ismuse lupas nu zodziu nelaiminga ziaaaauriai nelsiminga sad.gif
Atsakyti
QUOTE(toza @ 2016 02 01, 18:52)

Tai taip.Pati žinau, kada grybauju, ir kokios pasekmės, taip kad neturiu reikalo ieškotis priežasčių mm, pilnatyje, skysčiuose ir pan.Bet kas gali žinot, gal kartais ir įtakoja tokie dalykai g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Jungiuosi prie jusu Dukano burio smile.gif
Nesu naujoke, sekmingai numeciau svori su Dukanu pries 3 metus. Toliau seke vestuves, nestumas, maitinimas ir t.t. 4u.gif Siuo metu laikytis D.D. man kiek sunkiau . Nes 2 metus nevalgau mesos. Tai pries pradedant perskaiciau labai daug info kas ir kaip, kuo pakeisti mesa.
Siandien man 5 Atakos diena 4u.gif
pradejau su 85 kg, pasisversiu po atakos ax.gif

Atsakyti
QUOTE(*yummy*mummy* @ 2016 02 02, 13:05)
Sveikos  4u.gif  Jungiuosi prie jusu Dukano burio   smile.gif
Nesu naujoke, sekmingai numeciau svori su Dukanu pries 3 metus. Toliau seke vestuves, nestumas, maitinimas ir t.t.  4u.gif Siuo metu laikytis D.D. man kiek sunkiau . Nes 2 metus nevalgau mesos. Tai pries pradedant perskaiciau labai daug info kas ir kaip, kuo pakeisti mesa.
Siandien man 5 Atakos diena  4u.gif 
pradejau su 85 kg, pasisversiu po atakos  ax.gif

sveika prisijungusi 4u.gif be mesos bus tikrai sunku, o zuvi ar valgote?
Papildyta:
QUOTE(LiepaMėta @ 2016 02 01, 19:28)
Sutinku, laikantis dietos tikrai krenta, tik kartais tą savaitę svarstyklės rodo kitaip  biggrin.gif

na buna rodo ta pati , ka ir pries savaite....bet daugiau ne...bent jau man nerode pliuso per 8 men. kai labai viska sekiau ir fiksavau:) ......pas mane nuo sestadienio dar -500g bigsmile.gif , visiskai nieko nebesuprantu...vakar "griesinau" vakare keksiuku testavimu....

p.s ryt kepsiu si pyraga pakeitusi receptura i kitus produktus http://skonis.lrytas...sta-burnoje.htm

varske i liesa varske, grietine i graikiska jogurta arba skyr, cukru i saldikli, krakmola i kukuruzu krakmola, manau gausis super:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toza: 02 vasario 2016 - 21:04
labas

si savaite kazkokia ne tokia...dar pliusa turiu doh.gif

QUOTE(*yummy*mummy* @ 2016 02 02, 13:05)
Sveikos  4u.gif  Jungiuosi prie jusu Dukano burio  smile.gif
Nesu naujoke, sekmingai numeciau svori su Dukanu pries 3 metus. Toliau seke vestuves, nestumas, maitinimas ir t.t.  4u.gif Siuo metu laikytis D.D. man kiek sunkiau . Nes 2 metus nevalgau mesos. Tai pries pradedant perskaiciau labai daug info kas ir kaip, kuo pakeisti mesa.
Siandien man 5 Atakos diena  4u.gif 
pradejau su 85 kg, pasisversiu po atakos  ax.gif

o kaip be mesos unsure.gif kuo pakeisti?

i lentele nori?

QUOTE(toza @ 2016 02 02, 20:56)
mu....

p.s ryt kepsiu si pyraga pakeitusi receptura i kitus  produktus http://skonis.lrytas...sta-burnoje.htm

varske i liesa varske, grietine i graikiska jogurta arba skyr, cukru i saldikli, krakmola i kukuruzu krakmola, manau gausis super:)

as panasu visada ir darau drinks_cheers.gif skanumelis thumbup.gif
Atsakyti
Sapnavau tortus visa nakti doh.gif
Labas rytas
Svarstykles uzkeiktos..po mmm ir delciaa. Jokio pokycio kol kas
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2016 02 01, 22:19)
nesulaukem  unsure.gif
user posted image

Rasiau rasiau 68,3 snd jau 68,1 bet neitraukit i lentele nes be jokiu ataku maitinuosi iki 200g vaisiu i diena pirmoj pusej ,drzoves baltymai, nenaudoju cukraus ir alkoholio duonos irgi nenaudoju miltu irgi tai va po biskiuka krenta nors jau ir dienos neuzkalnu tai lieku stebeti kad nepawiklyst prodiktu labirinte smile.gif
Atsakyti