Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

4u.gif net seilė nutysoooooo nuo meniu ax.gif Pas mane vištos kulšelių mėsa sumarinuota su kmynais, kepsiu ale grill, garnyrui daržovės, ir dar labai pasiilgau sriubos- gal sumeistrausiu kokią kopūstienęsmile.gif Svoris pamažu grįžta į vėžes turiu -800g, pirmadienį nesisversiu, tai prisiduodu šiandien (65,9)
Atsakyti
QUOTE(LiepaMėta @ 2016 01 30, 12:30)
šlakelis sojos padažo (tikriausiai pagal Dukaną negalima)

Galima sojos padažą naudoti,kaip beje ir sojos produktus (augalinės kilmės baltymai), pvž sojos pieno galima kelias stiklines į dieną išgerti.
Aš tai visad sojos produktų privengdavau, bet paskutiniu metu buvau nusipirkusi tofu. Ne stebuklas, bet kartais galima paįvairinimui suvalgyt.
Papildyta:
QUOTE(Lygenda @ 2016 01 27, 18:15)
Kaip isprotejus o db guliu ligos patale tai jokios dietos nesinori....dieve kaip sunku ...

Linkiu kuo grečiau pasveikti!
Atsakyti
QUOTE(nese85 @ 2016 01 30, 19:55)
Galima sojos padažą naudoti,kaip beje ir sojos produktus (augalinės kilmės baltymai), pvž sojos pieno galima kelias stiklines į dieną išgerti.
Aš tai visad sojos produktų privengdavau, bet paskutiniu metu buvau nusipirkusi tofu. Ne stebuklas, bet kartais galima paįvairinimui suvalgyt.
Papildyta:

Linkiu kuo grečiau pasveikti!

4u.gif aciu vis dar sergu...ir dar dirbt reikia tai vargas vargelis valgau viska zonokit bet nukrito ikin 68,6
Atsakyti
Prisiduodu 82,7 t.y. -0,8kg. Šią savaitę svoris šokinėjo g.gif Na tikėkimės, kad per delčią kris labai gerai biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

82.5 tai -0.5 per savaite smile.gif

safyraa kaip sekesi atlaikyti ataka?
Atsakyti
Prisiduodu
66 siryt, nors savaitgali buvo ir maziau, bet lankemes pas anyta doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
atėjau paprašyti kad išbrauktumėte mane. Truputi modifikuoju dietą, tai turbūt negalima sakyti kad tvarkingai priklausau šiai grupei smile.gif
Pagrindinius principus pasilieku, bet įtraukiu truputi daugiau nebaltyminio maisto (t.y.juodos duonos, kruopų, truputi vaisių) ir stengiuosi riboti vakarinius valgymus. Kažkuria prasme gal panašu į stabilizavimo etapą, kuriame tikiuosi dar kelis kg numesti g.gif
Sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Na o as sia savaite nelabai dziaugiuosi rezultatais, nes nukrito tik 0,2 kg doh.gif Kad menesines pakiso koja, gal per mazai judejau, nes nusizengimu pas manes jokiu nebuvo unsure.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangere @ 2016 02 01, 12:42)
Sveikos merginos,

Na o as sia savaite nelabai dziaugiuosi rezultatais, nes nukrito tik 0,2 kg doh.gif Kad menesines pakiso koja, gal per mazai judejau, nes nusizengimu pas manes jokiu nebuvo  unsure.gif  blink.gif

Reikia nepamiršti, kad ir pilnatis buvo, o tai sulaiko skysčius organizme...Džiaukis, kad sutampa su mm biggrin.gif tai per delčia, kuri prasideda šiandien, turėsi tikrai riebų minusiuką biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(toscana @ 2016 02 01, 11:05)
Sveikos merginos,
atėjau paprašyti kad išbrauktumėte mane. Truputi modifikuoju dietą, tai turbūt negalima sakyti kad tvarkingai priklausau šiai grupei smile.gif
Pagrindinius principus pasilieku, bet įtraukiu truputi daugiau nebaltyminio maisto (t.y.juodos duonos, kruopų, trup uti vaisių) ir stengiuosi riboti vakarinius valgymus. Kažkuria prasme gal panašu į stabilizavimo etapą, kuriame tikiuosi dar kelis kg numesti g.gif
Sėkmės visoms 4u.gif

Toscana, o kodėl taip sumanei? Kažkas netiko? Nebijai, kad įvedus angliavandenius svoris pradės gryžinėti?
Atsakyti
Sveikos!
Slėpiuosi po pernykščiais lapais.......nėra minuso šią savaitę blink.gif

LiepaMėta, o kaip mėnulis įtakoja svorio kritimą?Aš labai atitrukus nuo tokių dalykų, nesidomiu.Įdomu pasidarė, kai dermatologė sakė kažką apie depiliavimą ir mėnulio fazes.
Čia rimtai taip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nese85 @ 2016 02 01, 15:50)
Sveikos!
Slėpiuosi po pernykščiais lapais.......nėra minuso šią savaitę blink.gif

LiepaMėta, o kaip mėnulis įtakoja svorio kritimą?Aš labai atitrukus nuo tokių dalykų, nesidomiu.Įdomu pasidarė, kai dermatologė sakė kažką apie  depiliavimą ir mėnulio fazes.
Čia rimtai taip? g.gif

Na kad mėnulis veikia visa kas gyva yra faktas.Būna jūrų pakilimai ir atoslūgiai vien nuo mėnulio įtakos.Manoma kad mėnulio pilnatis turi didelę įtaką skysčiams, tada kyla potvyniai, gyvi organizmai irgi labiau kaupia vandenį...netgi pats fazės pavadinimas PILNATIS tai jau pasako, o per delčia vyksta atoslūgiai, skysčiai geriau pasišalina, manoma, kad ir svoris geriau krenta (kogero daugiau skysčių sąskaita) yra net populiarios delčios dietos, kada merginos ir moterys numeta iki 4kg. per savaitę biggrin.gif beveik kaip per Dukano ataką g.gif
Atsakyti
QUOTE(LiepaMėta @ 2016 02 01, 15:18)
Na kad mėnulis veikia visa kas gyva yra faktas.Būna jūrų pakilimai ir atoslūgiai vien nuo mėnulio įtakos.Manoma kad mėnulio pilnatis turi didelę įtaką skysčiams, tada kyla potvyniai, gyvi organizmai irgi labiau kaupia vandenį...netgi pats fazės pavadinimas PILNATIS tai jau pasako, o per delčia vyksta atoslūgiai, skysčiai geriau pasišalina, manoma, kad ir svoris geriau krenta (kogero daugiau skysčių sąskaita) yra net populiarios delčios dietos, kada merginos ir moterys numeta iki 4kg. per savaitę  biggrin.gif beveik kaip per Dukano ataką  g.gif

Tai dabar žinau, ką kaltinti dėl nulio lotuliukas.gif Na,bet kuriuo atveju, gamtoj tiek nepaaiškinamų dalykų, kad tik žiūrėk ir mokykis.
Atsakyti