Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

QUOTE(toza @ 2016 01 26, 06:30)
lotuliukas.gif joooo pavarot merginos thumbup.gif

Jau buvau as pas savo dieduka pasisveciuoti :)gavau zuvy biggrin.gif

QUOTE(LiepaMėta @ 2016 01 26, 07:48)
Tai prieskoninis augalas, kurio lapeliai labai saldūs. Sėklų yra pirkti sėklų parduotuvėse, o auginti kaip paprastą žolelę, tik pirmiausiai reikia kambaryje pasisėti ir užsiauginti tvirtus daigelius, kad atšilus orams galima būtų soditi į daržą  biggrin.gif

Acium smile.gif pirksiu ir auginsiu smile.gif

QUOTE(Lygenda @ 2016 01 26, 10:21)
Na stai prisiduodu ir vel pradedu viska is naujo nes siandieniniai parodymai 70,3kg  doh.gif

As naujoke tai nzn kokie jau buvo pasiekti rezultatai... g.gif

Labas rytas mergytes smile.gif na mane syryta svarstykles pradziugino labai,su didziuliu noru nukulniavau pas toky vienisa dieduka,atsigerem siltu gerimu,pasnekejom :)Tai snd dienos sportiny pasivaiksciojima jau atlikau :)Ir laukiu gryztancio vyro,nesimatem savaite ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo safyraa: 26 sausio 2016 - 10:36
QUOTE(safyraa @ 2016 01 26, 11:35)
Jau buvau as pas savo dieduka pasisveciuoti :)gavau zuvy biggrin.gif
Acium smile.gif pirksiu ir auginsiu smile.gif
As naujoke tai nzn kokie jau buvo pasiekti rezultatai... g.gif

Labas rytas mergytes smile.gif na mane syryta svarstykles pradziugino labai,su didziuliu  noru nukulniavau pas toky vienisa dieduka,atsigerem siltu gerimu,pasnekejom :)Tai snd dienos sportiny pasivaiksciojima jau atlikau :)Ir laukiu gryztancio vyro,nesimatem savaite ....

Buvau 67,8 berods biggrin.gif nieko greit as vel atsikratysiu
Atsakyti
QUOTE(Lygenda @ 2016 01 26, 10:50)
Buvau 67,8 berods biggrin.gif nieko greit as vel atsikratysiu

thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos.sorry, bet as jus palieku.
testas parode jog laukiuos tai tikrai nesilaikysiu dietu.
o JUMS VISOMS LINKIU TAPT NUOSTABIOM GAZELEM!!!
Atsakyti
QUOTE(:)katyte:) @ 2016 01 26, 17:51)

wow, sveikinam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2016 01 26, 20:03)
wow, sveikinam  smile.gif

Aciu smile.gif
Atsakyti
Lygenda gerai pasventei Lietuvoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(:)katyte:) @ 2016 01 26, 17:51)

sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2016 01 26, 21:01)
Lygenda gerai pasventei Lietuvoj  biggrin.gif

Kaip isprotejus o db guliu ligos patale tai jokios dietos nesinori....dieve kaip sunku ...beje nusipirkau knyga lietuvoj "Slaptas sulieknejusios merginos dienorastis" na rimtai tokia motyvuojanti knyga neest slamstelio smile.gif)
Atsakyti
As tai sakiau nusipirksiu dukano receptu knyga,nereiks kaskart narsyti kompe mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu bet visos kažkur dingusios g.gif O mano diena šiandien gurmaniška.Pusryčiams buvo salotos, nusižiūrėjau kažkokiam kinečių restorane.Švieži morka ir agurkas sutarkojami šiaudeliais, orkaitėje kepta vištiena supjaustoma irgi plonais šiaudelias (restorane kiaulienos išpjova buvo), žiupsnelis aitriosios paprikos, šlakelis sojos padažo (tikriausiai pagal Dukaną negalima) ir keli lašai sezamų aliejaus.Labai skanu biggrin.gif Desertui liesos rikotos pyragas.
Pietums jau marinuojasi triušienos šlaunelės, garnyrui tikriausiai bus šv. kopūstų salotos. Vakarienei tikriausiai bus salotos su krevetėm, atsargoj visada turiu varškės arba rikotos.
Pastebėjau, kad jeigu gaminiesi skaniai, tai laikytis šitos dietos vienas malonumas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LiepaMėta @ 2016 01 30, 12:30)
Nu bet visos kažkur dingusios  g.gif O mano diena šiandien gurmaniška.Pusryčiams buvo salotos, nusižiūrėjau kažkokiam kinečių restorane.Švieži morka ir agurkas sutarkojami šiaudeliais, orkaitėje kepta vištiena supjaustoma irgi plonais šiaudelias (restorane kiaulienos išpjova buvo), žiupsnelis aitriosios paprikos, šlakelis sojos padažo (tikriausiai pagal Dukaną negalima) ir keli lašai sezamų aliejaus.Labai skanu  biggrin.gif Desertui liesos rikotos pyragas.
Pietums jau marinuojasi triušienos šlaunelės, garnyrui tikriausiai bus šv. kopūstų salotos. Vakarienei tikriausiai bus salotos su krevetėm,  atsargoj visada turiu varškės arba rikotos.
Pastebėjau, kad jeigu gaminiesi skaniai, tai laikytis šitos dietos vienas malonumas  biggrin.gif

tikrai gurmaniskas meniu wub.gif noriu pas tave I svecius biggrin.gif

pas mane pietums sriuba (is karto po sporto suvalgysiu)

vakarienei apkepas (idaras: pievagrybiai, jautienos farsas, svogunas, cesnakas, pomidoras; pagrindas: varske suplakta su kiausiniais ir zolelem)
Atsakyti