Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

QUOTE(safyraa @ 2016 01 25, 12:33)
uzsispyriau ir priverciau galva dirbti anglu kalba...pasidariau skaiciuokle smile.gif
Tai va man dukanas sako kad mano rekomneduotinas svoris yra 70kg ir siulo 6 dienas atakos.

puiku, tai taip ir padaryk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2016 01 25, 12:34)
puiku, tai taip ir padaryk smile.gif

na imsiu septynias dienas atakos smile.gif
As gerai supratau per atakos dienas galima kukuruzu miltus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo safyraa: 25 sausio 2016 - 13:19
QUOTE(safyraa @ 2016 01 25, 12:58)

Na, galima vartoti kukuruzu krakmola, ne miltus.Ir tai labai saikingai ir retai. Atakos metu kaip ir nelabai jis vartojamas, jei neklystu.
Atsakyti
Man iškilo toks klausimas, Dukanas leidžia valgyti grybus, turiu visokiausių - šaldytų, džiovintų, sūdytų ir marinuotų smile.gif kaip juos skaniai pagaminti be riebalų g.gif Vieną variantą sugalvojau - vištienos suktinukai su grybais... gal kas turit pasiūlymų?
Atsakyti
QUOTE(safyraa @ 2016 01 25, 12:58)

nauduojam kukuzusu krakmola, ir per ataka jo negalima 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(LiepaMėta @ 2016 01 25, 15:07)
Man iškilo toks klausimas, Dukanas leidžia valgyti grybus, turiu visokiausių - šaldytų, džiovintų, sūdytų ir marinuotų smile.gif kaip juos skaniai pagaminti be riebalų  g.gif  Vieną variantą sugalvojau - vištienos suktinukai su grybais... gal kas turit pasiūlymų?

is dziovintu sriuba smile.gif sudytus ir marinuotus (jei be cukraus) taip valgyti, as valgiau rudeni sudytus smile.gif as dejau saudytus ir pakepintus i pyraga smile.gif
Atsakyti
Jau issiaiskinau del kukuruzu krakmolo:) na ka pasidariau sarasa leistinu produktu ir keliauju i parde smile.gif tai bus kaip manksta,nes mano parduotuve uz poros km smile.gif
Atsakyti
QUOTE(safyraa @ 2016 01 25, 15:39)
Jau issiaiskinau del kukuruzu krakmolo:) na ka pasidariau sarasa leistinu produktu ir keliauju i parde smile.gif tai bus kaip manksta,nes mano parduotuve uz poros km smile.gif

Jeigu gyveni ne Lietuvoje, tai kartais tas kukuruzu krakmolas uzsleptas po pavadinimu maizena.
Atsakyti
QUOTE(nese85 @ 2016 01 25, 16:00)
Jeigu gyveni ne Lietuvoje, tai kartais tas kukuruzu krakmolas uzsleptas po pavadinimu maizena.

Gyvenu Lietuvoje..uzmiestyje apsupta misku biggrin.gif
Prisiprkau varskes surio,zuvies produktu,kefyro,krabu lazdeliu smile.gif
Na kukuruzu krakmolo tai tikrai savo kaimo pardei negausiu,nes ir avizu selenu nebuvo.Ryt teks vaziuoti i platesnes erdves biggrin.gif
Atsakyti
O aš dabar mėgaujuosi rikotos desertu iš 1psl. thumbup.gif
Atsakyti
Kukurūzų krakmolo per ataką negalima, kaip ir visų kitų toleruojamų 2 etape produktų. Dar pastebėjimas dėl marinuotų daržovių, grybų, burokėlių ir pan. - jų negalima, nes į marinatą dedamas cukrus- kaimiškus raugintus agurkėlius galima, o va marinuotų neee blush2.gif na ir atakai krabų lazdelių nepatarčiau, ten nieko gero iš medžiagų, o kai pradedi "lukštent" tai ir sustot negali doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toza: 25 sausio 2016 - 18:19
QUOTE(toza @ 2016 01 25, 18:14)
Kukurūzų krakmolo per ataką negalima, kaip ir visų kitų toleruojamų 2 etape produktų. Dar pastebėjimas dėl marinuotų daržovių, grybų, burokėlių ir pan.  - jų negalima, nes į marinatą dedamas cukrus- kaimiškus raugintus agurkėlius galima, o va marinuotų neee blush2.gif na ir atakai krabų lazdelių nepatarčiau, ten nieko gero iš medžiagų, o kai pradedi "lukštent" tai ir sustot negali doh.gif

na lazdeliu nusipirkau,nes geriau jau ju prisveisiu,nei eisiu alkana ir pikta....bet jauciuosi soti...kur nesijausiu kai visa varskes sury rukyta susveiciau lotuliukas.gif ir kelis file pakeptus gabaliukus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(safyraa @ 2016 01 25, 18:36)
na lazdeliu nusipirkau,nes geriau jau ju prisveisiu,nei eisiu alkana ir pikta....bet jauciuosi soti...kur nesijausiu kai visa varskes sury rukyta susveiciau  lotuliukas.gif  ir kelis file pakeptus gabaliukus doh.gif

na sveiskit jau geriau kiausinius, vista, varske- ju nenorit, vadinasi nesate alkana:)o krabu lazdelese cukraus yra...esme sios dietos per metus patirties- kuo labiau vengt produktu su siuo "geriu", po keliu menesiu persijungia receptoriai skonio...
Atsakyti