Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

QUOTE(natuliona @ 2016 01 25, 10:09)
o pagal programa bandei apskaiciuoti? ka dukanas paskaiciavo? 10 dienu daug, sunku istverti smile.gif

nelabai man ten isejo,nes nezinau kaip savo svory pavesrti i lb.....
Zinau kad bus nelengva,bet as noriu sukusti ir jaustis gerai.Tai bus mano istvermes bandymas.Esu isverminga manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(safyraa @ 2016 01 25, 10:59)
Taip as pirma karta dukano dieta bandau.bet su ansvoriu draugauju jau labai senai....galvoju ataka imtis visas 10 dienu,nes ir ansvorio lbj daug...... blush2.gif

Iniciatyva sveikintina, bet siulyciau imtis lengviau igyvendinamu tikslu 4u.gif 10 dienu atakos labai sunku, nebent susiidarysit tikslu meniu ir turit gelezine valia

Safyraa, 900 gr nusirideno per savaite thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(extravaganza @ 2016 01 25, 10:20)
Iniciatyva sveikintina, bet siulyciau imtis lengviau  igyvendinamu tikslu  4u.gif 10 dienu atakos labai sunku, nebent susiidarysit tikslu meniu ir turit gelezine valia

Safyraa, 900 gr nusirideno per savaite  thumbup.gif

As tiesiog privalau,nebent savijauta parodys signalus kad perdaug uzsisokau,tai persoksiu i antra etapa smile.gif
extravaganza saunuole thumbup.gif
Atsakyti
Bonjour!!
Nors pamestas svoris nedidelis (-0,5kg),bet šiaip džiaugiuosi, NES jau įžengiau i 8 zoną thumbup.gif. Dabartinis svoris toks, koks buvo 2011 metais prieš pirmą neštumą....

Safyraa, mūsų tikslai labai panašus (-20kg), tai žinok, aš atakavausi 7dienas, ir tai pagal visas skaičiuokles per daug dienų užsidėjau.Taig, nepatariu ir Tau. Savaitės būtų per akis!Atkalbinėjam Tave nuo 10 dienų atakos ne dėl to, kad mums gaila, o dėl to, kad norėtumem tave čia turėt ilgiau, ir džiaugtis Tavo pasiekimais, o su tokio ilgio ataka yra tikimybė, kad pabėgsi tongue.gif

Savaitgalį prisiruošiau pasidaryti pudingą.....Tai mąstau, kur aš buvau anksčiau bigsmile.gif Toooooks gėris, mniam wub.gif
Atsakyti
QUOTE(safyraa @ 2016 01 25, 10:29)
As tiesiog privalau,nebent savijauta parodys signalus kad perdaug uzsisokau,tai persoksiu i antra etapa smile.gif
extravaganza saunuole  thumbup.gif

Negalima 10 dienu atakos blink.gif Mano antsvoris buvo didesnis nei Jusu. Tikrai tokio ilgio ataka nieko gero ne duos- uzteks pilnai ir 5 dienu
Atsakyti
Sveikutes, sauniai krenta svoris visoms paneles, nesulaukiu lentele kada galesiu apzvelgt wink.gif
Man sia savaite nukrito 0,7kg (88,1kg) pms truputi koja pakiso, bet svarbu krenta svoris!
Atsakyti
QUOTE(nese85 @ 2016 01 25, 11:24)
šiaip džiaugiuosi, NES jau įžengiau i 8 zoną thumbup.gif.

nu dabar isitvirtink tuoj 8-oj zonoj thumbup.gif

QUOTE(Dangere @ 2016 01 25, 11:27)
Sveikutes, sauniai krenta svoris visoms paneles, nesulaukiu lentele kada galesiu apzvelgt wink.gif

vakare pasigrozesim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nese85 @ 2016 01 25, 11:24)
Bonjour!!
Nors pamestas svoris nedidelis (-0,5kg),bet šiaip džiaugiuosi, NES jau įžengiau i 8 zoną thumbup.gif. Dabartinis svoris toks, koks buvo 2011 metais prieš pirmą neštumą....

Safyraa, mūsų tikslai labai panašus (-20kg), tai žinok, aš atakavausi 7dienas, ir tai pagal visas skaičiuokles per daug dienų užsidėjau.Taig, nepatariu ir Tau. Savaitės būtų per akis!Atkalbinėjam Tave nuo 10 dienų atakos ne dėl to, kad mums gaila, o dėl to, kad norėtumem tave čia turėt ilgiau, ir džiaugtis Tavo pasiekimais, o su tokio ilgio ataka yra tikimybė, kad pabėgsi tongue.gif
Savaitgalį prisiruošiau pasidaryti pudingą.....Tai mąstau, kur aš buvau anksčiau bigsmile.gif Toooooks gėris, mniam wub.gif

QUOTE(toza @ 2016 01 25, 11:25)
Negalima 10 dienu atakos blink.gif Mano antsvoris buvo didesnis nei Jusu. Tikrai tokio ilgio ataka nieko gero ne duos- uzteks pilnai ir 5 dienu

Paklausysiu Jusu visu nuomones,jus visdelto labiau patyre :)Imsiu savaites ataka smile.gif
Papildyta:
Beje merginos as ten nesuprantu nieko toi skaiciuoklei blush2.gif Gal kuri padetu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo safyraa: 25 sausio 2016 - 11:56
QUOTE(safyraa @ 2016 01 25, 11:57)
Paklausysiu Jusu visu nuomones,jus visdelto labiau patyre :)Imsiu savaites ataka smile.gif
Papildyta:
Beje merginos as ten nesuprantu nieko toi skaiciuoklei blush2.gif Gal kuri padetu?

as tai rusiskai buvau radus ta lentele blush2.gif angliskai nelabai kertu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2016 01 25, 12:03)
as tai rusiskai buvau radus ta lentele blush2.gif angliskai nelabai kertu  ax.gif

rusiskai as absoliuciai nesuprantu..... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(safyraa @ 2016 01 25, 12:16)
rusiskai as absoliuciai nesuprantu..... lotuliukas.gif

tada nepadesiu biggrin.gif
Atsakyti
uzsispyriau ir priverciau galva dirbti anglu kalba...pasidariau skaiciuokle smile.gif
Tai va man dukanas sako kad mano rekomneduotinas svoris yra 70kg ir siulo 6 dienas atakos.
Atsakyti