Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

QUOTE(LiepaMėta @ 2016 01 24, 16:24)
Rytoj prisidavimo diena  smile.gif Nepamirštam! Nors ir pilnatis, bet tikiuosi minusiuko  biggrin.gif

drinks_cheers.gif nepamirstam pasisverti smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif aš ryt neprisidavinėsiu..sunki savaitė buvo, nepriaugau, bet manau ir minuso nebus ax.gif sversiuosi po savaitės dabar tiktai

Atsakyti
Labas rytas visosms Dukanietėms 4u.gif
Prisiduodu -83,5 kg. t.y. -1,3kg.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LiepaMėta: 25 sausio 2016 - 07:30
Labas, pas mane 83, per savaite -0.3kg smile.gif

QUOTE(LiepaMėta @ 2016 01 25, 07:29)
Labas rytas visosms Dukanietėms  4u.gif
Prisiduodu -83,5 kg. t.y. -1,3kg.

super 4u.gif
Atsakyti
Atsiprašau, kad ne visai į temą, bet tokios neradau. Gal kas pirko šitą katę maiše
Atsakyti
Labas rytas :)Noreciau prisijungti i jusu draugiska kompanija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(safyraa @ 2016 01 25, 08:26)
Labas rytas :)Noreciau prisijungti i jusu draugiska kompanija smile.gif

drinks_cheers.gif kaip tik prisidavimo diena smile.gif tai laukiam skaiciuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2016 01 25, 08:44)
drinks_cheers.gif kaip tik prisidavimo diena  smile.gif tai laukiam skaiciuku 4u.gif

Sakitinejausi jusu tema kelias dienas ir stebejau kad snd prisidavimo diena smile.gif Esu 168cm ugio ir sveriu 90kg.Siekiamas butu 70.Siandien pradedu ataka:)
Atsakyti
Labryt, siryt poo vakarykscio bd edimo 66,3 (pms). Viso -2kg per 3 savaites
Mb jau 5 numete doh.gif
Atsakyti
safyraa itrauksiu 4u.gif
cia pirmas tavo bandymas dukano dietos? kiek atakos? nemazai reikia numesti, jei nepasiduosi tai ilgai draugausim smile.gif

QUOTE(extravaganza @ 2016 01 25, 09:28)
Labryt, siryt poo vakarykscio bd edimo 66,3 (pms). Viso -2kg per 3 savaites
Mb jau 5 numete  doh.gif

su tavo svoriu 2kg per 3 savaites puikus rezultatas thumbup.gif o kiek cia per paskutine savaite, lentele namie negaliu paziureti ax.gif

ir vyras saunuolis thumbup.gif vyrams visada lengviau numesti smile.gif mano tetis per 3 men lengvai 15 numete smile.gif aisku mama labai skaniai gamina ir jis beveik nepajuto kad laikosi dietos biggrin.gif o vat brolis irgi greit numete bet sunkiai, nes labai isrankus, daug ko nevalgo tai sausa vistiena kramtydavo lotuliukas.gif
Atsakyti

Taip as pirma karta dukano dieta bandau.bet su ansvoriu draugauju jau labai senai....galvoju ataka imtis visas 10 dienu,nes ir ansvorio lbj daug...... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo safyraa: 25 sausio 2016 - 10:00
QUOTE(safyraa @ 2016 01 25, 09:59)
Taip as pirma karta dukano dieta bandau.bet su ansvoriu draugauju jau labai senai....galvoju ataka imtis visas 10 dienu,nes ir ansvorio lbj daug...... blush2.gif

o pagal programa bandei apskaiciuoti? ka dukanas paskaiciavo? 10 dienu daug, sunku istverti smile.gif
Atsakyti