Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

QUOTE(Dangere @ 2016 01 18, 11:02)
Sveikos merginos smile.gif Siandien 88,8 tai (-1.7 kg), apimtys tirpsta akyse biggrin.gif

SVEIKINU 4u.gif Šią savaitę lyderiaujam thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(irina1981 @ 2016 01 18, 11:13)
Sveikos merginos...saunuoles jūs visos . o aš va paluzau ir tiu tiu mano dieta kažko neišeina su savim susitarti tad galite išmesti iš lentelės..... blush2.gif aišku apsilankiusiu ir stebesiu tyliai ir bandysiu susiimti tongue.gif

Tikiuosi, kažkada vėl prisijungsi!Sėkmės bet kuriuo atveju!! 4u.gif
Atsakyti
sveikos.sorry nespejau sad.gif darbe uztrukau..pas man 65
Atsakyti
Vandens papartis neprisidave

PokstKeberiokst
raudona cool.gif

visos kitos saunuoles thumbup.gif

user posted image

nese 85 first.gif

Dangere second.gif

toscana third.gif
Atsakyti
Juokas juokais bet bijau kazka kita db suvalgyt biggrin.gif visgi pasilikau dietoj ir laikausi nesugriesijau nelaso smile.gif
Atsakyti
Stebuklas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Šiandien dar -1kg. g.gif Vakar buvau kelionėj, mažai gėriau vandens, greičiausiai"sudžiūvau" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LiepaMėta @ 2016 01 19, 08:58)
Stebuklas  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Šiandien dar -1kg.  g.gif Vakar buvau kelionėj, mažai gėriau vandens, greičiausiai"sudžiūvau" smile.gif

Buna, kad nesuprasi kaip svoris krenta :ax:pas mane po vakar nevalgymo -1,3 kg bet griztu tik I darzoves ir vel svoris kaip buves o vien baltymais gyvas nebusi verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toza: 19 sausio 2016 - 09:10
QUOTE(toza @ 2016 01 19, 10:07)
Buna, kad nesuprasi kaip svoris krenta :ax:pas mane po  vakar nevalgymo -1,3 kg bet griztu tik I darzoves ir vel svoris kaip buves o vien baltymais gyvas nebusi verysad.gif

Tikriausiai darzoviu daugiau suvalgote, stai ir sedi ta mase zarnyne wink.gif

O man per B dienas juodas apetitas doh.gif skrandis pilnas, o vistiek apie saldytuva sukiojuos
Atsakyti
Kuku? Prisalote visos prie saldytuvo? biggrin.gif
Kaip pasiiekimai? Bedos?
Man svoris pagaliau pajudejo thumbup.gif vienos kelnnes platokos
Atsakyti
Sveikos,
gulejau su maziuku ligininej,stengiausi valgyti dukaniskai biggrin.gif vyras veze man vistiena, zele biggrin.gif siandien pusryciams gavau virta kiausini tai labia apsidziaugiau:D

siandien pas mane vel borkeliu salotos, liko tu virtu borukeliu ir visi kiti produktai buvo tai greit sumeistravau smile.gif
vakarienei noriu sriubos, tai bus frikadeliu sriuba.
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2016 01 22, 12:59)
Sveikos,
gulejau su maziuku ligininej,stengiausi valgyti dukaniskai biggrin.gif vyras veze man vistiena, zele biggrin.gif siandien pusryciams gavau virta kiausini tai labia apsidziaugiau:D

siandien pas mane vel borkeliu salotos, liko tu virtu borukeliu ir visi kiti produktai buvo tai greit sumeistravau smile.gif
vakarienei noriu sriubos, tai bus frikadeliu sriuba.

Tikiuosi, jau pasveiko Tavo maziukas 4u.gif Pas mus lazaretas namie, vaikai jau apie savaite serga, nuo vakar ir vyras.Tik vat mamai sirgt nera kada, kai tiek ligoniu suziuret reikia doh.gif
Papildyta:
QUOTE(extravaganza @ 2016 01 21, 22:31)
Kuku? Prisalote visos prie saldytuvo?  biggrin.gif
Kaip pasiiekimai? Bedos?
Man svoris pagaliau pajudejo  thumbup.gif vienos kelnnes platokos

Zinok, as jau tris kartus spinta pertvarkiau, vis atidedu i sona per didelius ax.gif blush2.gif Tai dabar labai gailiuosi, kad pries keleta metu isdalinau drabuzius per mazus.....Nes ir pirkt dabar kazka neapsimoka, kai zinau, kad dar prieky kilogramai pamesti laukia. Gruodzio pradzioj pirkau sijona, tai jau platokas doh.gif

Atsakyti
Ech..man tai smagu mazesnius rubus pirkti blush2.gif
Kaip tik didesnius skubu isdalinti. Mazesnius pasilieku ant sukudimo biggrin.gif
Atsakyti
Rytoj prisidavimo diena smile.gif Nepamirštam! Nors ir pilnatis, bet tikiuosi minusiuko biggrin.gif
Atsakyti