Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

Labaryta
67.2
Svoris krenta bet ne taip greitai kaip noretusi
Papildyta:
QUOTE(toscana @ 2016 01 18, 09:17)
Labas rytas,
svarstyklės džiugina smile.gif  72,3 kg. -1,1kg
Šiandien baltymų diena, tai pusryčiams bus omletas su varške ir keliais svogūnų laiškais. Pietums turiu vištienos kakliukų, reiks išsivirt. Su jais daugiau žaidimo nei valgymo, bet man patinka. Va ką daryti su vakariene dar nesugalvojau, gal tiesiog kokio kefyro išgersiu  g.gif
Man sunkiausia su receptais grynų baltymų dienom, nes nusibosta ir ta mėsa ir žuvis be nieko, va kai prisideda daržovės viskas daug lengviau pasidaro.

Pamegink receptus is temos titulinio puslapio. As jau kepiau varskes apkepa ir omleta su tunu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(extravaganza @ 2016 01 18, 09:07)
Pamegink receptus is temos titulinio puslapio. As jau kepiau varskes apkepa ir omleta su tunu  thumbup.gif

Bėda ta, kad aš ir normaliom sąlygom saldžius varškės apkepus nelabai mėgstu, o su saldikliu tai man jie aplamai tragedija doh.gif
O va omletą su tunu buvau pamiršus, šitą reikės pasidaryti, turėtų būti skanu. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
labas rytas

gerai kad nepamirstat pasisverti ir prisiduoti thumbup.gif

83.3 (-0.5) nu nors tiek biggrin.gif

QUOTE(toscana @ 2016 01 18, 08:17)

Man sunkiausia su receptais grynų baltymų dienom, nes nusibosta ir ta mėsa ir žuvis be nieko, va kai prisideda daržovės viskas daug lengviau pasidaro.

aha ir man atsibosta tas pats per ta pati ax.gif

QUOTE(extravaganza @ 2016 01 18, 09:07)

Svoris krenta bet ne taip greitai kaip noretusi

ir as noriu kad greiciau kristu biggrin.gif

Atsakyti
Labas rytas Visoms!
Svarstyklės rodo 90,3kg, o tai -2,3 mažiau nei praeitos savaitės rezultatas! ax.gif
Pačiai labai netikėta (sveriuos tik kartą savaitėje, tai savaitės bėgyje sunku numatyt kiek nukris).
Labai nuotaika pakilo biggrin.gif

Natuliona, žinok, neeina ant savęs supykti....reikėjo tartis:)) Pasidariau tortą , paskatinimas taip sakant, kad ir Dukano dietoj galima saldžiai valgyt, nebūtina čiupt šokoladą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nese85 @ 2016 01 18, 09:50)
Labas rytas Visoms!
Svarstyklės rodo 90,3kg, o tai -2,3 mažiau nei praeitos savaitės rezultatas! ax.gif
Pačiai labai netikėta (sveriuos tik kartą savaitėje, tai savaitės bėgyje sunku numatyt kiek nukris).
Labai nuotaika pakilo biggrin.gif

Natuliona, žinok, neeina ant savęs supykti....reikėjo tartis:)) Pasidariau tortą , paskatinimas taip sakant, kad ir Dukano dietoj galima saldžiai valgyt, nebūtina čiupt šokoladą thumbup.gif

wow kokie rezultatai bigsmile.gif
Atsakyti
Na stai prisiduodu 67,9kg labai mazai tik -0,2kg na bet apimtys ryskiai pamazejo smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif Siandien 88,8 tai (-1.7 kg), apimtys tirpsta akyse biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos...saunuoles jūs visos . o aš va paluzau ir tiu tiu mano dieta kažko neišeina su savim susitarti tad galite išmesti iš lentelės..... blush2.gif aišku apsilankiusiu ir stebesiu tyliai ir bandysiu susiimti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(toscana @ 2016 01 18, 10:17)

Tuną (savo sultyse) nuvarvinu, pora šaukštų avižų sėlenų, pora kiaušinių, druskytės. Sumaišau, šaukštu dedu ant įkaitintos tefloninės keptuvės. Gaunasi labai skanūs kepsneliai ax.gif
Atsakyti
oo vien miusiukai thumbup.gif

QUOTE(irina1981 @ 2016 01 18, 11:13)
Sveikos merginos...saunuoles jūs visos . o aš va paluzau ir tiu tiu mano dieta kažko neišeina su savim susitarti tad galite išmesti iš lentelės..... blush2.gif aišku apsilankiusiu ir stebesiu tyliai ir bandysiu susiimti tongue.gif

susiimk 4u.gif
Atsakyti
Hello damos 4u.gif

CHe che kokios visos šaunuolės biggrin.gif Dabar barkit ir gėdinkit mane 1 kg - 87,7 kg blush2.gif Pasavaitgaliavau vadinasi..
Atsakyti
QUOTE(irina1981 @ 2016 01 18, 11:13)

Aš pati labai sunkiai su dietom susigyvenu. Na peilis jos man. Bet šita kol kas priimtiniausia. Būna momentų kai atrodo mesiu viską nafik, kam čia man ta vazonė, bet iš kitos pusės žinau kad pavasarį į save žiūrėt negalėsiu. Nes pripažinkim, kad žiemą, apsirengus šiltesnius rūbus, kilogramai kažkiek užsimaskuoja. O kai ateina pavasaris ir vasara tai papildomos rinkės visai nedžiugina. Ir per atostogas prie vandens telkinio aš nenoriu vyniotis į rankšluosčius. Taip kad variantų nekažkiek, svorį numest vistiek reikia biggrin.gif Ir kuo anksčiau tai pradėsiu, tuo didesnė tikimybė, kad greičiau baigsiu biggrin.gif

QUOTE(Auksyte @ 2016 01 18, 11:27)
Tuną (savo sultyse) nuvarvinu, pora šaukštų avižų sėlenų, pora kiaušinių, druskytės. Sumaišau, šaukštu dedu ant įkaitintos tefloninės keptuvės. Gaunasi labai skanūs kepsneliai  ax.gif

Oooo, dar vienas receptas. Išsisaugom, ačiū 4u.gif
Atsakyti