Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

QUOTE(extravaganza @ 2016 01 14, 12:23)
Po pusantros savaites sveriu daugiau nei pries dieta  doh.gif
Sportuoju, geriu vandeni, nepersiedu

Senokai nesilankiau čia, sveikos smile.gif
extravaganza, gali būti, kad per mažai suvalgote. Labai padeda valgymo dienoraščio rašymo, tada matosi, kas negerai.
Paskaičiuokite suvartojimus baltymus. Mano sudarytoje DL lentelėje yra, bet pakartosiu, kad 1 savo svorio kg reikia suvartoti 1,5-2 g baltymų ( pvz., svoris 60 kg - 100-120 g baltymų). Tai tikrai veikia, nes organizmas apdorodamas baltymus, sunaudoja gana daug kcal ir degina riebalus. Tad kuo daugiau baltymų nepakenks smile.gif
Ir stebėti, kad DB dienomis - baltymų 60 proc., o daržovių 40 proc.

Sėlenas Dukan'as leidžia tik avižų. Nei kviečių, nei rugių negalima schmoll.gif (1 p. DL lentelėje yra išvardinti toleruojamieji produktai) Ta prasme, galima vartoti visokias, bet čia jau bus sugriešijimas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksyte: 15 sausio 2016 - 18:44
QUOTE(Auksyte @ 2016 01 15, 18:21)
Sėlenas Dukan'as leidžia tik avižų. Nei kviečių, nei rugių negalima  schmoll.gif 

kaip tai negalima kvieciu blink.gif tikrai galima, bet nebutina 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 15 sausio 2016 - 22:03
QUOTE(natuliona @ 2016 01 15, 23:59)
kaip tai negalima kvieciu  blink.gif tikrai galima, bet nebutina  4u.gif

Taip... Negalima smile.gif Apie avižų sėlenas Dukan'as rašo, o kviečių leistinų produktų sąraše nėra... 4u.gif
6 knygos skyriuje, 69 p. prasideda skyrius apie sėlenas. Pabrėžiama, kad būtent avižų sėlenos - vienintelis angliavandenis, leidžiamas Dukan'o dietoje.
Internete tikra daug variacijų-interpretacijų, kurios painioja. Aš visada pasitikrinu, pasiėmusi knygą.
Dar pasižiūriu jo internetinėje svetainėje.

Atakos metu 68 baltyminiai produktai, + avižų sėlenos
Kaitaliojimo etape baltyminiai, daržovės, + 2 toleruojami produktai (jų sąraše kviečių nėra), + avižų sėlenos
Stabilizacijos etape kviečių gali būti duonoje
Na o toliau, Kasdieniame gyvenime - visaip galima smile.gif
Atsakyti
Turiu klausimą, kaip Jūs kepate keptuvėje be aliejaus kad neprisviltų? Keramikinė pas mane, bet neimanoma tarkim varšėkčių išsikept ar žuvies ...
Atsakyti
QUOTE(Orphean @ 2016 01 16, 15:26)
Turiu klausimą, kaip Jūs kepate keptuvėje be aliejaus kad neprisviltų? Keramikinė pas mane, bet neimanoma tarkim varšėkčių išsikept ar žuvies ...

Keramikinė labiau tinkama kepti su riebalais, kai norima geriau apskrudinti, be riebalų joje labai sunku (tikriausiai neįmanoma) kepti.Reikia tefloninės keptuvės, ir kepti ant silpnos ugnies.
Atsakyti
Nezinau kaip jums bet kai darau kaitaliojima 3:3 antroj duenov i vakara plysta galva ir i joki kiausa zuvi mesa net paziuret nebegaliu :/ , pirmoj BD dienoj suka pilva nu zdz nepatinka man tokia busena, ryt atsizymiu bet sawaitei sugrisiu i normalu rezima tik be cukraus ir vaisiu, kelionej nenoriu galvos skausmu ir 33 biggrin.gif na ka palinkekit sekmes ir susimatysim kita pirmadieni, o jums istvermes merginos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lygenda @ 2016 01 17, 21:06)
Nezinau kaip jums bet kai darau kaitaliojima 3:3 antroj duenov i vakara plysta galva ir i joki kiausa zuvi mesa net paziuret nebegaliu :/ , pirmoj BD dienoj suka pilva nu zdz nepatinka man tokia busena, ryt atsizymiu bet sawaitei sugrisiu i normalu rezima tik be cukraus ir vaisiu, kelionej nenoriu galvos skausmu ir 33 biggrin.gif na ka palinkekit sekmes ir susimatysim kita pirmadieni, o jums istvermes merginos smile.gif

Svarbiausia negriešyti su cukrumi ir kitais angliavandeniais, o daržovės dar niekam nepakenkė.Gal svorio kritimas ir sulėtės, bet nesustos.Geros kelionės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LiepaMėta @ 2016 01 17, 21:15)
Svarbiausia negriešyti su cukrumi ir kitais angliavandeniais, o daržovės dar niekam nepakenkė.Gal svorio kritimas ir sulėtės, bet nesustos.Geros kelionės  smile.gif

4u.gif aciuka
Atsakyti
Lygenda, gali tą savaitę Dukan Light dietos pasilaikyti
O jei ir padarysi pertrauką, nieko blogo nenutiks smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Pas mane 0 thumbup.gif visoms linkiu minusiukų 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Prisiduodu 84,8kg. t.y. -0,9kg.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LiepaMėta: 18 sausio 2016 - 07:49
Labas rytas,
svarstyklės džiugina smile.gif 72,3 kg. -1,1kg
Šiandien baltymų diena, tai pusryčiams bus omletas su varške ir keliais svogūnų laiškais. Pietums turiu vištienos kakliukų, reiks išsivirt. Su jais daugiau žaidimo nei valgymo, bet man patinka. Va ką daryti su vakariene dar nesugalvojau, gal tiesiog kokio kefyro išgersiu g.gif
Man sunkiausia su receptais grynų baltymų dienom, nes nusibosta ir ta mėsa ir žuvis be nieko, va kai prisideda daržovės viskas daug lengviau pasidaro.
Atsakyti