Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

QUOTE(LiepaMėta @ 2016 01 12, 16:42)
Nereikia pieno užvirinti, tada varškė bus minkšta. Pabandyk taip: pašildyti pieną iki maždaug 50 laipsnių (kad pirštas dar kentėtų karštį) ir supilk rūgpienį (kefyrą) ir maišant šildyk toliau kol atsiskyrusios išrūgos bus skaidrios...raūgpienio turėtų būti daugiau negu saldaus pieno, tada greičiau sutraukia. Sntykis galėtų būti 1l saldaus pieno ir 1,5 ar 2l rūgpienio.Gautum apie 300g varškės.  smile.gif

4u.gif valio pavyko aciu uz patarimus is nepilno litr 0,5 riebumo pieno su nepilnais 2 litrais 1,5 rieb. Kafyro gavosi 236g varskes minkstuteles niam niam cinamonas saldiklis ir vuolia mano vakarinis desertukas su kola zero juhuuu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lygenda @ 2016 01 14, 20:19)
4u.gif valio pavyko aciu uz patarimus is nepilno litr 0,5 riebumo pieno su nepilnais 2 litrais 1,5 rieb. Kafyro gavosi 236g varskes minkstuteles niam niam cinamonas saldiklis ir vuolia mano vakarinis desertukas su kola zero juhuuu smile.gif

Zuodziu persigalvojau ir is sitos mases isviriau virtinukus, pora saukstu kukuruzu miltu varske 236g 1 kiausinis , gavosi 25 rutulikai 14 vyrui 11 man jis su uogiene as su jogurtu ir druskyte, net nexinojau kad visai nebloga vireja sveiko maisto pasidariau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lygenda @ 2016 01 14, 20:19)
Zuodziu persigalvojau ir is sitos mases isviriau virtinukus, pora saukstu kukuruzu miltu  varske 236g 1 kiausinis , gavosi 25 rutulikai 14 vyrui 11 man jis su uogiene as su jogurtu ir druskyte, net nexinojau kad visai nebloga vireja sveiko maisto pasidariau biggrin.gif

kazkodel vispamirstu apie sita patiekala g.gif reiks padaryti smile.gif

siandien trim dienom padariau borokeliu salotu, ryt imesiu parodyti smile.gif

o dabar zadeta pica

Gavosi labia skani:)

tesla: 2v.s. avizu selenu, 1 v.s. kvieciu selenu, 1 a.s. kepimo milteliu, 1 v.s. chia seklu, 2 a.s psiliumo, 2 dideli kiausiniai, 200 ml kefyro, 200gr lesos varskes (geriausia kremine, yra pirkti Prismoj vokiskos, jei near tai tinka paprasta), druskyte.

Psiliuma iberiam I silta kefyra ir paliekam isbrinkti, tada idedam visus sausus produktus, gerai ismaisom, Imusam kiausinius, tda varske, gerai ismaisom. Tesla gaunasi lipni, kepti tik formoj, tiesiai ant kpimo popieriaus netinka.
ispilam tesla I forma, ant virsaus dedam ka norit ir ka galima smile.gif pas mane rukyta vistiena, pievagrybiai, pomidorai.

pasaunam I orkaite, 25-30 min, 180 laipsniu.
istraukiau pabarsciau dukano suriu ir dar 5-iom minutem.

skanumelis smile.gif

procesas, matosi kazkiek teslos smile.gif

user posted image

jau kvepia wub.gif

user posted image
o cia mano tarkuotas dukano suris smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2016 01 14, 23:39)
kazkodel vispamirstu apie sita patiekala  g.gif reiks padaryti smile.gif

siandien trim dienom padariau borokeliu salotu, ryt imesiu parodyti smile.gif

o dabar zadeta pica
Gavosi labia skani:)

tesla: 2v.s. avizu selenu, 1 v.s. kvieciu selenu, 1 a.s. kepimo milteliu, 1 v.s. chia seklu, 2 a.s psiliumo, 2 dideli kiausiniai, 200 ml kefyro, 200gr lesos varskes (geriausia kremine, yra pirkti Prismoj vokiskos, jei near tai tinka paprasta), druskyte.

Psiliuma iberiam I silta kefyra ir paliekam isbrinkti, tada idedam visus sausus produktus, gerai ismaisom, Imusam kiausinius, tda varske, gerai ismaisom. Tesla gaunasi lipni, kepti tik formoj, tiesiai ant kpimo popieriaus netinka.
ispilam tesla I forma, ant virsaus dedam ka norit ir ka galima smile.gif pas mane rukyta vistiena, pievagrybiai, pomidorai.

pasaunam I orkaite, 25-30 min, 180 laipsniu.
istraukiau pabarsciau dukano suriu ir dar 5-iom minutem.

skanumelis smile.gif
procesas, matosi kazkiek teslos smile.gif

user posted image

jau kvepia  wub.gif

user posted image
o cia mano tarkuotas dukano suris  smile.gif

user posted image

wub.gif oj kaip skaniai atrodo smile.gif ax.gif
Atsakyti
ziuriu klaidu pridariau berasydama...I tasla dar ieina 2 vs. kukuruzo krakmolo.
ir dar selenas ir chia seklas reikia sumalti I miltus 4u.gif
Atsakyti
Picaa biggrin.gif neturiu laiko tokiems sudetingiems patiekalams..

Siryt pasisveriau. -0.5 kg palyginus su vakar doh.gif keisti svyravimai
Atsakyti
Natuliona, gali jau atidaryt savo Dukanišką restoranąsmile.gif))) Šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(extravaganza @ 2016 01 15, 10:41)
Picaa  biggrin.gif neturiu laiko tokiems sudetingiems patiekalams..

kartais norisi biggrin.gif

mano pietus smile.gif

vistiena kepta orkaitej apie 3oo gr

burokeliu salotos (virti burokeliai, morka, rauginti kopusta, sparagines pupeles, marinuoti aguskeliai, saukstas aliejaus, truputeli druskytes)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2016 01 15, 12:44)
kartais norisi  biggrin.gif

mano pietus smile.gif

vistiena kepta orkaitej apie 3oo gr

burokeliu salotos (virti burokeliai, morka, rauginti kopusta, sparagines pupeles, marinuoti aguskeliai, saukstas aliejaus, truputeli druskytes)
user posted image

ax.gif as tai net ankstiniu kulturu ir burokeliu atsisakius, morkos laaabai retai jei gakinu triskini tik tada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lygenda @ 2016 01 15, 12:40)
ax.gif as tai net ankstiniu kulturu ir burokeliu atsisakius, morkos laaabai retai jei gakinu triskini tik tada smile.gif

pas mane birokeliai pirma karta per 5 menesius lotuliukas.gif
Atsakyti
Šparagines pupeles (žalias) galima valgyt kiek nori.
Atsakyti
QUOTE(nese85 @ 2016 01 15, 13:56)
Šparagines pupeles (žalias) galima valgyt kiek nori.

drinks_cheers.gif ti jos pas mane irgi tik antra karta per 5 men biggrin.gif

nese85 kaip tavo "pyktis" ?
Atsakyti