QUOTE(LiepaMėta @ 2016 01 12, 16:42)
Nereikia pieno užvirinti, tada varškė bus minkšta. Pabandyk taip: pašildyti pieną iki maždaug 50 laipsnių (kad pirštas dar kentėtų karštį) ir supilk rūgpienį (kefyrą) ir maišant šildyk toliau kol atsiskyrusios išrūgos bus skaidrios...raūgpienio turėtų būti daugiau negu saldaus pieno, tada greičiau sutraukia. Sntykis galėtų būti 1l saldaus pieno ir 1,5 ar 2l rūgpienio.Gautum apie 300g varškės.
valio pavyko aciu uz patarimus is nepilno litr 0,5 riebumo pieno su nepilnais 2 litrais 1,5 rieb. Kafyro gavosi 236g varskes minkstuteles niam niam cinamonas saldiklis ir vuolia mano vakarinis desertukas su kola zero juhuuu