Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

QUOTE(nese85 @ 2016 01 13, 15:56)
....Toks didelis baltymų vartojimas nėra gerai, čia bet kuris daktaras arba žinovas jums pasakys.Dukanas neišsprendžia porcijos dydžių arba užkandžiavimo klausimo, šituo požiūriu jokie įgūdžiai nesusiformuoja.

Jei galvoje neįvyks pokyčiai, tai jokia dieta požiūrio nepakeis.

Vakar kaip tik gavau kraujo tyrimu rezultatus- IDEALŪS, nors be vaisių, riebalų , saldumynų ir viso kito šššš...jau gyvenu ilgokai...labai bijojau juos atlikti prisikaičius neigiamų atsiliepimų apie šią dietą doh.gif manau reikia klausytis savo organizmo visų pirma- tinka višta su daržovėm valio, bet jei kiekviena diena kančia patampa baltymus valgant- tada yra ir kitų būdų mest svorį....o stabilizacija+noras numest dar šiek tiek svorio man sekasi sunkiai iš tikro...kol kas matau tik vieną būdą , kad kristų- daug sporto ir baltymai be jokių nukrypimų į kairę ir valgymų po 20 val. verysad.gif
Atsakyti
Neviltis!
Po pusantros savaites sveriu daugiau nei pries dieta doh.gif
Sportuoju, geriu vandeni, nepersiedu

Kaip suprast? g.gif
Atsakyti
QUOTE(extravaganza @ 2016 01 14, 10:23)
Neviltis!
Po pusantros savaites sveriu daugiau nei pries dieta  doh.gif
Sportuoju, geriu vandeni, nepersiedu

Kaip suprast?  g.gif

nepanikuokit, kartais ir man buna kad pasoka, skysciai gal susikaupe g.gif

o kaip vyrui sekasi,Juda jo svoris, ar jau mete ta reikala biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2016 01 14, 13:41)
nepanikuokit, kartais ir man buna kad pasoka, skysciai gal susikaupe g.gif

o kaip vyrui sekasi,Juda jo svoris, ar jau mete ta reikala  biggrin.gif

Vyras jau 4kg numete. Bet jis darbo metu tik kefyra geria. O as namuos su vaiku.
Stai mano pietus. Siandien BD
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo extravaganza: 14 sausio 2016 - 13:07
QUOTE(extravaganza @ 2016 01 14, 13:05)
Vyras jau 4kg numete. Bet jis darbo metu tik kefyra geria. O as namuos su vaiku.
user posted image

burokėlių ir mokų kiekis turi būti labai ribojamas kaitaliojimo etape, šios daržovės daug cukraus turi.
O ir mano svoris šoktelėjo į viršų, bet aš nurašau ant pms tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vandens papartis @ 2016 01 14, 14:58)
burokėlių ir mokų kiekis turi būti labai ribojamas kaitaliojimo etape, šios daržovės daug cukraus turi.
O ir mano svoris šoktelėjo į viršų, bet aš nurašau ant pms  tongue.gif

Kaip tik valgiau ir morku ir burokeliu kiekviena BD diena doh.gif
Atsakyti

saunuolis smile.gif
aha burokeliu taip sociai biggrin.gif

pas mane irgi siandien zuvis buvo smile.gif

tik juru lydeka man atrodo g.gif kepiau orkaitej folijoje smile.gif

vakarienei nieko neturiu g.gif varskes apkepas gal g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 14 sausio 2016 - 14:52
user posted image

Sakyciau per mažai maisto kaip pietums, nebent valgote daug kartu į diena ( 5/6). As asmeniskai burokėlius valgau ir daug tik perku ne konservuotus , o tuos virtus vaakuminiame maisely. Beje baltymu BD dienom reikia suvartoti daugiau nei darzoviu, toje lėkštutėje turėtu būt 2,5-3 kart daugiau žuvies ir tas pats kiekis buroku:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toza: 14 sausio 2016 - 15:42
Dukanas burokėlius ir markas leidžia po nedidelį kiekį ir tik 1 k. per savaitę
Atsakyti
QUOTE(Vandens papartis @ 2016 01 14, 15:41)
Dukanas burokėlius ir markas leidžia po  nedidelį kiekį ir tik 1 k. per savaitę

Žinau kiek leidžia bet reikia žiūrėt kaip organizmas reaguoja į juos. Man pvz nuo buroku nera pliuso, kaip tik sureguliuoja viską. Manau aklai sekt dieta nereikia- kiekviena sau turi prisitaikyti principus. Juk sveriesi matai kada padidėja kada sumažėja svoris.
Atsakyti
QUOTE(toza @ 2016 01 14, 15:46)
Žinau kiek leidžia bet reikia žiūrėt kaip organizmas reaguoja į juos. Man pvz nuo buroku nera pliuso, kaip tik sureguliuoja viską. Manau aklai sekt dieta nereikia- kiekviena sau turi prisitaikyti principus. Juk sveriesi matai kada padidėja kada sumažėja svoris.

brokų didelis pliusas - jie laisvina vidurius thumbup.gif
Atsakyti
Mano manymu svorio kritima stabdo daržovių su aukštu glikeminiu indeksu vartojimas.Reikia kiek tik įmanoma labiau vengti angliavandenių, nes jie stabdo prasidėjusius katabolinius (lieknėjimo) procesus...geriau jau sugriešyti su riebalais, nei su angliavandeniais blink.gif
Atsakyti