Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

As svedijoje gyvenu smile.gif tai imu litra pieno uzvirinu kai jau pradeda po biski kilt greit isjungiu kitlente ir supilu kefyra jis susoka i varske, tada per sieteli nuvarvinu vandeni ir dar pertrinu ta visa mase per sieteli nes kitaip lb standi mase kaip guma gaunasi smile.gif na bet is tu abieju litru tik kokie 150-180 g gaunasi :/
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

oi kaip sunku jums be varskes unsure.gif as nezinau ka daryciau, nes ji pas mane visur biggrin.gif

QUOTE(toza @ 2016 01 12, 06:42)
Ačiū už lentelę, aš mažam minusiuke, bet tebūnie, kaip yra 4u.gif  vakar pagaliau i sporto klubą išsiruošiau, nerealu wub.gif pabėgiojau, paplaukiojau, pirtelė, jakuzi... žodžiu jaučiausi kaip pūkelis (tiksliau pūkas biggrin.gif ) po visų pricedūrų blush2.gif

kita savaite didesni minusa atnesk mirksiukas.gif

idomu ir paprasta smile.gif isbandysiu
tikiuosi rusiskai kas supranta ax.gif

https://www.facebook...509104/?fref=nf

:)katyte:)
tavo ugio truksta lentelej mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 12 sausio 2016 - 11:13
Beje merginos ar galima eigoje keisti kaitaliojimo dienu skaiciu, as pasidariu 3:3 ir galiu pasakyt biski bloga , ar galima pereiti prie2:2 ar 1:1?
Atsakyti
oj ugi prazioplinau smile.gif 167 cm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lygenda @ 2016 01 12, 11:53)
Beje merginos ar galima eigoje keisti kaitaliojimo dienu skaiciu, as pasidariu 3:3 ir galiu pasakyt biski bloga , ar galima pereiti prie2:2 ar 1:1?

galima
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2016 01 12, 13:35)

4u.gif 0 aciuk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lygenda @ 2016 01 12, 10:59)
As svedijoje gyvenu smile.gif tai imu litra pieno uzvirinu kai jau pradeda po biski kilt greit isjungiu kitlente ir supilu kefyra jis susoka i varske, tada per sieteli nuvarvinu vandeni ir dar pertrinu ta visa mase per sieteli nes kitaip lb standi mase kaip guma gaunasi smile.gif na bet is tu abieju litru tik kokie 150-180 g  gaunasi :/

Nereikia pieno užvirinti, tada varškė bus minkšta. Pabandyk taip: pašildyti pieną iki maždaug 50 laipsnių (kad pirštas dar kentėtų karštį) ir supilk rūgpienį (kefyrą) ir maišant šildyk toliau kol atsiskyrusios išrūgos bus skaidrios...raūgpienio turėtų būti daugiau negu saldaus pieno, tada greičiau sutraukia. Sntykis galėtų būti 1l saldaus pieno ir 1,5 ar 2l rūgpienio.Gautum apie 300g varškės. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LiepaMėta @ 2016 01 12, 16:42)
Nereikia pieno užvirinti, tada varškė bus minkšta. Pabandyk taip: pašildyti pieną iki maždaug 50 laipsnių (kad pirštas dar kentėtų karštį) ir supilk rūgpienį (kefyrą) ir maišant šildyk toliau kol atsiskyrusios išrūgos bus skaidrios...raūgpienio turėtų būti daugiau negu saldaus pieno, tada greičiau sutraukia. Sntykis galėtų būti 1l saldaus pieno ir 1,5 ar 2l rūgpienio.Gautum apie 300g varškės.  smile.gif

4u.gif oj aciu lb nes paskutine biski pabego biggrin.gif bet o nebus rugstoka nuo 2 l kefyro?
Atsakyti
QUOTE(Lygenda @ 2016 01 12, 17:12)
4u.gif oj aciu lb nes paskutine biski pabego biggrin.gif bet o nebus rugstoka nuo 2 l kefyro?

Turi pabandyt...taip gaminant iš natūralaus pieno tikrai nebūna rūgšti, bet iš lieso g.gif reikia pabandyt.Taisyklė tokia - kuo temperatūra aukštesnė ir kuo ilgiau kaitinama tuo varškė sausesnė ir sprangesnė.
Galit pabandyt visškai iš saldaus pieno gamint, tada reikia piena užkaitint ir įpilti ištirpintos citrinos rūgšties arba citinų sulčių arba obuolių acto...galima taip pasigamint skanią saldžią varškytę, tikslios temperatūros nežinau reikia bandyt, bet prie 50 turėtų sutraukt.Jeigu pakelt t iki beveik virimo ir įpilt rūgšties gausi panyrą smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
na pagaliau mano svoris pajudėjo. Lėtai, tik 300g. bet vistiek geriau nei nieko biggrin.gif
Pusryčiams omletas su grūdėta varške, pievagrybiais ir svogūnų laiškais.
Pietums gal reiks trintą sriubą pasidaryt, turiu vištienos ir brokolį g.gif Man bėda su sėlenų suvartojimu iki pietų doh.gif Nu ryte aš jų nenoriu, tai prieš kelias dienas visas sukišau į zuikį, kurį stengiausi valgyti pirmoje dienos pusėj, o šiandien gal į sriubą suversiu.

O šiaip tai aš priėjau išvados, kad ta Dukano dieta tai ne joks ne stebuklas, o pratinimas prie normalių valgymo įpročių. Ir taip ilgai tas stabilizavimo etapas trunka tik todėl, kad išmoktume valgyti normaliai. Nes jei kažkas tiki, kad viską baigus "galėsi valgyti kiek nori ir ką nori" tai labai klysta, nes jei pradėsi bet ką ryt, tai svoris grįš turbo greičiu visai nesvarbu būsi tu praėjęs stabilizaciją ar ne. O jei normaliai atlaikysi stabilizaciją, tai per tiek laiko yra tikimybė jog priprasi valgyti sveikesnį ir mažiau kaloringą maistą ir vėliau tokio poreikio viską kimšt nebus. Dėl to ir efektas "visam gyvenimui".
Žodžiu auksinė lieknėjimo taisyklė, mažiau ėst biggrin.gif
Tik va kodėl aš nėščia ją užmiršau tai čia kitas klausimas doh.gif
Atsakyti
Labas rytas, esu labai patenkinta rezultatais kolkas siandien ryte jau 67,9kg nuo 70,4kg sportuoja kas antra diena koki 30min and epilipsinio 30min begimo takelio ir dar svarmenis kilnoju kad rankos butu dailesnes, o siandien prasideda darzoviu ir baltymu diena, tai prisiviriau pilna puoda troskinio, liesas jautienos farsas svogunas morka paprika sampinjonai trinti pomidorai 4 porc po 300g , 1 porc 299kcal viska vedu i lifesum programele tai ksdien galiu stebet kiek suvartoju visko na bet viskas gerai jokiu nukripimu, na bet ta nelemta isvyk i lietuva oooo be to dar reiks ragauti tortus renkam musu vestuvem biggrin.gif tai kazi ar ataiapirsiu koki extra gabaleli sukimst biggrin.gif, vakar ir uzvakar kepiau vaflius senovinius ir pyraga is likusiu tryniu tai lengvai praeinu pro sali , vargsas maniskia ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(toscana @ 2016 01 13, 08:57)
Dukano dieta tai ne joks ne stebuklas, o pratinimas prie normalių valgymo įpročių

Mano galva, tai Dukano dieta nėra pratinimasis prie tinkamų valgymo įpročių...Cukraus, miltų, alkoholio atsisakymas-taip, didelis pliusas, dėl riebalų-galima ginčytis .Įprotis rinktis liesesnius produktus irgi pliusas, bet pripažinkim,dažnai tie low fat produktai tokie kažkokie skonio prasme "skurdesni", pvž ieškojausi tinkamo ir skanaus naturalaus jogurto, tai visgi perku tą 2%, nes tie nuliniai tai birzgalas kažkoks, o kai dieta bendrai užtruks metus, tai skonio norisi.
Ir pagaliau, mano akim, pagrindinis minusas-nėra šioje dietoje balanso tarp produktų:dingsta vaisiai, kruopos, daug skanių daržovių....Toks didelis baltymų vartojimas nėra gerai, čia bet kuris daktaras arba žinovas jums pasakys.Dukanas neišsprendžia porcijos dydžių arba užkandžiavimo klausimo, šituo požiūriu jokie įgūdžiai nesusiformuoja.

Jei galvoje neįvyks pokyčiai, tai jokia dieta požiūrio nepakeis.
Mano galvoje dar pokyčiai neįvyko.Taip, svoris krenta, puikiai suprantu dėl ko, bet ir toliau negaliu išmesti užkandžiavimo, neretai persivalgau, ir vis svajoju apie tortą...... verysad.gif Burnon dažnai nukeliauja koks šokolado gabaliukas, arba dešra, kai pamatau sviestą ar juodą duoną, tai net kojos linksta....
Ypač reikalai pablogėjo po išvažiavimo i Lietuvą, žinokit, nekaip neįsistatau į dietos vėžias.Taip ir pagaunu savę su kokiu neleistinu dalyku rankoje....Gal čia tiesiog jau po trijų mėnesių nusibodo tas pats per tą patį?

Ir dar, tarp mūsų mergaičių, dietos eigoj nuslopo mano "meilės" poreikis unsure.gif Na visiškai nesinori.O atostogų metu, prie įprasto maisto tai kaip kokia katė per morčių jaučiausi blush2.gif

Atsakyti