Jojo. Garstyciose daug angliavandeniu. Maziausiai turi Heinz garstycios. Ku kartais uzsidedu kruopele
QUOTE(Lygenda @ 2016 01 10, 11:51)
Labas rytas taigi GARSTYCIU NEGALIMA
O Mano rezultatai mane dziugina siandien ryte dar -700g esu ketvirtoj dienoj kaitaliojimo mano startas buvo sausio 4 su 70,4kg db mano svoris 68,6kg num ziuresiu ryroj ar stabilu ar tai tik skysciai
O Mano rezultatai mane dziugina siandien ryte dar -700g esu ketvirtoj dienoj kaitaliojimo mano startas buvo sausio 4 su 70,4kg db mano svoris 68,6kg num ziuresiu ryroj ar stabilu ar tai tik skysciai
Knygos 84psl. parašyta, kad garstyčias be cukraus galima vartoti saikingai netgi per ataką Tinkamiausios tam yra Dižono (Dijon) garstyčios būna paprastos ir grūdėtos.
QUOTE(LiepaMėta @ 2016 01 10, 15:20)
Knygos 84psl. parašyta, kad garstyčias be cukraus galima vartoti saikingai netgi per ataką Tinkamiausios tam yra Dižono (Dijon) garstyčios būna paprastos ir grūdėtos.
Bet kuriuo atveju manau reikia ziureti ant etiketes kiek yra angliavandeniu, palyginti ir naudoti kur yra maziau
QUOTE(extravaganza @ 2016 01 10, 14:30)
Bet kuriuo atveju manau reikia ziureti ant etiketes kiek yra angliavandeniu, palyginti ir naudoti kur yra maziau
cia ne ta dieta kur angliavandenius ziuret turi, garstycios turi buti be cukraus- cia esminis reikalavimas, o garstyciu tikrai nesuvalgom indeliais po 100g ar daugiau, kad angliavandeniai turetu kazkokia itaka
QUOTE(toza @ 2016 01 10, 13:00)
Dijon garstyčios be cukraus, jas galima
Tai apie jas ir kalbu.
Dukanas savo knygoje raso, kad norint "istverti" sia dieta, butina naudoti placia prieskoniu gama, tai tos pacios garstycios vartotinos ir kaip prieskonis pvz marinavime, ar kaip pagardas. Kaip ir rase Toza, nevalgom gi indeliais, saukstas i diena tikrai nepakenks. Va, siandien kepiau burgerius, tai i jautienos farsa labai graziai Dijono garstycios sugule ir skonis maltiniu liuks gavosi.
QUOTE(nese85 @ 2016 01 10, 16:07)
Tai apie jas ir kalbu.
Va, siandien kepiau burgerius, tai i jautienos farsa labai graziai Dijono garstycios sugule ir skonis maltiniu liuks gavosi.
Va, siandien kepiau burgerius, tai i jautienos farsa labai graziai Dijono garstycios sugule ir skonis maltiniu liuks gavosi.
Gal pafotkinai? noriu kazko "nesveiko" nors sienom lipk:)
QUOTE(toza @ 2016 01 10, 16:41)
Gal pafotkinai? noriu kazko "nesveiko" nors sienom lipk:)
Kai suedziau, tada pagalvojau, gal reikejo nufotkint
O is tikruju, tai visiskai sveiki burgeriai: bandele Dukaniska, jautienos maltinis, padazai: naturalus jogurtas+vorcesterio padazas, garstycios, pomidoras ir rauginti agurkai. Priedo icebergo/morku/agurku gaivios salotos su alyvuogiu aliejum Na, ir aisku, kaip burgeris be jos, coca-cola light
Aisku vyras valge kiek kitaip, su balta bandele, kecupu ir marinuotais su actu ir cukrumi svogunais.
Na, gal vienintelis nuklydimas buvo, kad kepiau su trupuciu aliejaus.
Iskaitau, ir kita menesi, darysiu dar. Tik gal specialiai bandeles iskepsiu didesnes.
Aciu Oliveriui
nemoku as tu bandeliu dukanisku kept:) kai as ka iskepu su selenom, tai man ispudis tik kad 1 burgeris ir gautus
QUOTE(toza @ 2016 01 10, 17:50)
nemoku as tu bandeliu dukanisku kept:) kai as ka iskepu su selenom, tai man ispudis tik kad 1 burgeris ir gautus
Tai gal priklauso,koks receptas Kiek kartu kepiau, tiek kartu gavosi. Tai to dukanisko blyno, ir tos duoneles, kur daug kiausiniu baltymu, net nekepu.
Labas rytas
Sveriu 83.8 (-0.7)
vakar rasiau rasiau jums receptus, mazius ilindo kazka paspaude ir viskas dingo susinervinau ir isjungiau kompo gal pabanysiu siandien
Laukiu jusu minusiuku
Sveriu 83.8 (-0.7)
vakar rasiau rasiau jums receptus, mazius ilindo kazka paspaude ir viskas dingo susinervinau ir isjungiau kompo gal pabanysiu siandien
Laukiu jusu minusiuku
Sveikos!
67,7 (-0,5kg)
Dziaugiausi treciadieni kad kilas nukrito, tai puse kazkaip grizo kad as ir taip ne daug valgau.. Toks jausmas kad paziuriu i maista ir priaugu. Vakar buvom sveciuose, tai vaisino kiaulienos kepsniais su suriu ir bulvytem fri su tarkuotom morkom. Tai valgiau tik morkas
67,7 (-0,5kg)
Dziaugiausi treciadieni kad kilas nukrito, tai puse kazkaip grizo kad as ir taip ne daug valgau.. Toks jausmas kad paziuriu i maista ir priaugu. Vakar buvom sveciuose, tai vaisino kiaulienos kepsniais su suriu ir bulvytem fri su tarkuotom morkom. Tai valgiau tik morkas