Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

Jojo. Garstyciose daug angliavandeniu. Maziausiai turi Heinz garstycios. Ku kartais uzsidedu kruopele blush2.gif
Atsakyti
Num tada reiks ismegint smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(Lygenda @ 2016 01 10, 11:51)
Labas rytas taigi GARSTYCIU NEGALIMA smile.gif
O Mano rezultatai mane dziugina siandien ryte dar -700g esu ketvirtoj dienoj kaitaliojimo mano startas buvo sausio 4 su 70,4kg db mano svoris 68,6kg num ziuresiu ryroj ar stabilu ar tai tik skysciai smile.gif

Knygos 84psl. parašyta, kad garstyčias be cukraus galima vartoti saikingai netgi per ataką smile.gif Tinkamiausios tam yra Dižono (Dijon) garstyčios būna paprastos ir grūdėtos.
Atsakyti
QUOTE(LiepaMėta @ 2016 01 10, 15:20)
Knygos 84psl. parašyta, kad garstyčias be cukraus galima vartoti saikingai netgi per ataką smile.gif Tinkamiausios tam yra Dižono (Dijon) garstyčios būna paprastos ir grūdėtos.

Bet kuriuo atveju manau reikia ziureti ant etiketes kiek yra angliavandeniu, palyginti ir naudoti kur yra maziau
Atsakyti
QUOTE(extravaganza @ 2016 01 10, 14:30)
Bet kuriuo atveju manau reikia ziureti ant etiketes kiek yra angliavandeniu, palyginti ir naudoti kur yra maziau

cia ne ta dieta kur angliavandenius ziuret turi, garstycios turi buti be cukraus- cia esminis reikalavimas, o garstyciu tikrai nesuvalgom indeliais po 100g ar daugiau, kad angliavandeniai turetu kazkokia itaka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(toza @ 2016 01 10, 13:00)
Dijon garstyčios be cukraus, jas galima

Tai apie jas ir kalbu.

Dukanas savo knygoje raso, kad norint "istverti" sia dieta, butina naudoti placia prieskoniu gama, tai tos pacios garstycios vartotinos ir kaip prieskonis pvz marinavime, ar kaip pagardas. Kaip ir rase Toza, nevalgom gi indeliais, saukstas i diena tikrai nepakenks. Va, siandien kepiau burgerius, tai i jautienos farsa labai graziai Dijono garstycios sugule ir skonis maltiniu liuks gavosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nese85: 10 sausio 2016 - 16:12
QUOTE(nese85 @ 2016 01 10, 16:07)
Tai apie jas ir kalbu.

Va, siandien kepiau burgerius, tai i jautienos farsa labai graziai Dijono garstycios sugule ir skonis maltiniu liuks gavosi.

Gal pafotkinai? noriu kazko "nesveiko" nors sienom lipk:)
Atsakyti
QUOTE(toza @ 2016 01 10, 16:41)
Gal pafotkinai? noriu kazko "nesveiko" nors sienom lipk:)

lotuliukas.gif Kai suedziau, tada pagalvojau, gal reikejo nufotkint doh.gif
O is tikruju, tai visiskai sveiki burgeriai: bandele Dukaniska, jautienos maltinis, padazai: naturalus jogurtas+vorcesterio padazas, garstycios, pomidoras ir rauginti agurkai. Priedo icebergo/morku/agurku gaivios salotos su alyvuogiu aliejum tongue.gif Na, ir aisku, kaip burgeris be jos, coca-cola light doh.gif smile.gif
Aisku vyras valge kiek kitaip, su balta bandele, kecupu ir marinuotais su actu ir cukrumi svogunais.

Na, gal vienintelis nuklydimas buvo, kad kepiau su trupuciu aliejaus.

Iskaitau, ir kita menesi, darysiu dar. Tik gal specialiai bandeles iskepsiu didesnes. thumbup.gif
Aciu Oliveriui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nese85: 10 sausio 2016 - 17:33
nemoku as tu bandeliu dukanisku kept:) kai as ka iskepu su selenom, tai man ispudis tik kad 1 burgeris ir gautus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(toza @ 2016 01 10, 17:50)
nemoku as tu bandeliu dukanisku kept:) kai as ka iskepu su selenom, tai man ispudis tik kad 1 burgeris ir gautus doh.gif

Tai gal priklauso,koks receptas g.gif Kiek kartu kepiau, tiek kartu gavosi. Tai to dukanisko blyno, ir tos duoneles, kur daug kiausiniu baltymu, net nekepu.
Atsakyti
Labas rytas

Sveriu 83.8 (-0.7) thumbup.gif

vakar rasiau rasiau jums receptus, mazius ilindo kazka paspaude ir viskas dingo doh.gif susinervinau ir isjungiau kompo biggrin.gif gal pabanysiu siandien smile.gif

Laukiu jusu minusiuku mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos!
67,7 (-0,5kg)
Dziaugiausi treciadieni kad kilas nukrito, tai puse kazkaip grizo doh.gif kad as ir taip ne daug valgau.. Toks jausmas kad paziuriu i maista ir priaugu. Vakar buvom sveciuose, tai vaisino kiaulienos kepsniais su suriu ir bulvytem fri su tarkuotom morkom. Tai valgiau tik morkas verysad.gif
Atsakyti