Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

QUOTE(natuliona @ 2016 01 08, 20:26)
ok, irasysiu

aciu smile.gif
Atsakyti
Issiviriau kalakutienos\vistienos\jautienos saltienos. Bus keliom dienom smile.gif

Ka jus?
Atsakyti
QUOTE(extravaganza @ 2016 01 08, 21:04)
Issiviriau kalakutienos\vistienos\jautienos saltienos. Bus keliom dienom smile.gif

Ka jus?

Apsvieskite mane su ta saltiena, nes esu virus tik is kiauliu kanopu blush2.gif Ar uztenka pavirt ir savaime sustingsta, ar papildomai dedat zelatinos? Mielai ir as saltienos issivirciau.
Atsakyti
Labas rytas, vakar dariau Dukano suri pagal sita

https://www.youtube....h?v=2vAjbha9ITw

nesigavo taip kaip parodyta, bet kazkas gavosi biggrin.gif panaudosiu siandien picai smile.gif
Atsakyti
Kazkada buvau uzmaciusi dukaniska namini suri kazkuriam lenkiskam forume, bet suabejojau, ar verta daryt, nes dar dietos pradzioj buvau parinkus netinkamus receptus ir sugadinau nemazai produktu doh.gif Tai jei Natuliona pasakys, kad skonis bent jau kazkiek "suriskas", tai gal ir susigundysiu ir as cool.gif
Atsakyti
QUOTE(nese85 @ 2016 01 09, 16:39)
Kazkada buvau uzmaciusi dukaniska namini suri kazkuriam lenkiskam forume, bet suabejojau, ar verta daryt, nes dar dietos pradzioj buvau parinkus netinkamus receptus ir sugadinau nemazai produktu doh.gif Tai jei Natuliona pasakys, kad skonis bent jau kazkiek "suriskas", tai gal ir susigundysiu ir as cool.gif

vsai nieko tas suris, tik druskos mazai idejau biggrin.gif dabar net gi sutarkuojau, barstysiu ant picos smile.gif pica jau kepa bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nese85 @ 2016 01 09, 00:17)
Apsvieskite mane su ta saltiena, nes esu virus tik is kiauliu kanopu blush2.gif Ar uztenka pavirt ir savaime sustingsta, ar papildomai dedat zelatinos? Mielai ir as saltienos issivirciau.

Viriau vistos ketvirti, kalakuto kakla ir jaucio kulnine greitpuodyje. Nesustingo tvirtai kaip kad is kiaulienos, bet pakankamai stabilios strukturos. Skanu ir greita! Vuo
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2016 01 09, 17:59)
vsai nieko tas suris, tik druskos mazai idejau  biggrin.gif dabar net gi sutarkuojau, barstysiu ant picos  smile.gif pica jau kepa  bigsmile.gif

O as ryt darysiu jautienos burgerius pagal J.Oliveri tongue.gif Visai netycia laida maciau, ir labai "dukaniskas" receptas pasirode.
Na, paziurejau youtube surio gamybos procesa, atrodo lengva...Bandysiu ir as sia savaite cool.gif
Papildyta:
QUOTE(extravaganza @ 2016 01 09, 19:27)
Viriau vistos ketvirti, kalakuto kakla ir jaucio kulnine greitpuodyje. Nesustingo tvirtai kaip kad is kiaulienos, bet pakankamai stabilios strukturos. Skanu ir greita! Vuo

Taaaip, saltiena geris thumbup.gif , net seile bega..Reiks virti. Tik gal desiu zelatinos papildomai.
Tai jau kulinariniu darbu sarasas yra siai savaitei: suris, saltiena, dar gerai butu kazka saldaus pasidaryti. Ir dar vis sukasi galvoj mintis apie varskes apkepa, bet pikantiska..Gal su lasisa ir porais....
Veltui as cia pries nakti apie maista:))))
Atsakyti
Sveikos,

O aš atradau tokius labai skanius sumuštinukus. Paimi pekino kopūsto lapą, užsidedi kalakutienos kumpio griežinėlį, užsitepi garstyčių, galima uždėti pomidoro ir perlenki lapą pusiau. smile.gif
Atsakyti
Labas rytas taigi GARSTYCIU NEGALIMA smile.gif
O Mano rezultatai mane dziugina siandien ryte dar -700g esu ketvirtoj dienoj kaitaliojimo mano startas buvo sausio 4 su 70,4kg db mano svoris 68,6kg num ziuresiu ryroj ar stabilu ar tai tik skysciai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lygenda @ 2016 01 10, 10:51)
Labas rytas taigi GARSTYCIU NEGALIMA smile.gif
O Mano rezultatai mane dziugina siandien ryte dar -700g esu ketvirtoj dienoj kaitaliojimo mano startas buvo sausio 4 su 70,4kg db mano svoris 68,6kg num ziuresiu ryroj ar stabilu ar tai tik skysciai smile.gif

Galima garstycias valgyt, leistinos vartoti, bet BE CUKRAUS. Labiausiai tinka grudetosios garstycios, arba gal buna ir dietiniu garstyciu.
As valgau, ir nesuku galvos:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nese85: 10 sausio 2016 - 12:51
QUOTE(nese85 @ 2016 01 10, 12:50)
Galima garstycias valgyt, leistinos vartoti, bet BE CUKRAUS. Labiausiai tinka grudetosios garstycios, arba gal buna ir dietiniu garstyciu.
As valgau, ir nesuku galvos:)

Dijon garstyčios be cukraus, jas galima
Atsakyti