QUOTE(natuliona @ 2016 01 09, 17:59)
vsai nieko tas suris, tik druskos mazai idejau
dabar net gi sutarkuojau, barstysiu ant picos
pica jau kepa
O as ryt darysiu jautienos burgerius pagal J.Oliveri
Visai netycia laida maciau, ir labai "dukaniskas" receptas pasirode.
Na, paziurejau youtube surio gamybos procesa, atrodo lengva...Bandysiu ir as sia savaite
Papildyta:
QUOTE(extravaganza @ 2016 01 09, 19:27)
Viriau vistos ketvirti, kalakuto kakla ir jaucio kulnine greitpuodyje. Nesustingo tvirtai kaip kad is kiaulienos, bet pakankamai stabilios strukturos. Skanu ir greita! Vuo
Taaaip, saltiena geris
, net seile bega..Reiks virti. Tik gal desiu zelatinos papildomai.
Tai jau kulinariniu darbu sarasas yra siai savaitei: suris, saltiena, dar gerai butu kazka saldaus pasidaryti. Ir dar vis sukasi galvoj mintis apie varskes apkepa, bet pikantiska..Gal su lasisa ir porais....
Veltui as cia pries nakti apie maista:))))