[quote=nese85,2016 01 07, 16:30]
[quote=toscana,2016 01 07, 16:25]
O kai jau galima daržovių, tai grūdėta varškė su pomidoru ir agurku.
O kur randat tinkamos grūdėtos varškės?Kiek man patenka į akiratį, tai riebumo procentas jos pakankamai didelis
[/quote]
Prisma yra pirkti liesos grūdėtos varškės, tik kad neskani
QUOTE(natuliona @ 2016 01 07, 10:34)
parasysiu vakare, turiu atspausdinta, o dar rusiskai tai isversiu ir imesiu
o gal geriau imesiu kai padarysiu pati isbandysiu taip sakant
manau kad ne ta pati pas mane
Papildyta:
Na tada laukiam labiausiai picos ir recepto ir foto ir komentaro
pajudes, taip daznai buna, stovi stovi , o paskui visas kilas nukrenta
o su iskrovom neeksperementuokit , sios dietos pagrindas daug valgyti!!! baltymu aisku , daugiau mesos ir bus viskas ok
iskepkit koki netikra zuiki is kalakutienos/vistienos farso vyduj su virtais kaiusiniai ir ukandziaukit galima ant duonytes kaip desra, bus jums daug baltymu
kiek zinau arbatas visas galima ten gi nera obuoliu gabaliuku
o gal geriau imesiu kai padarysiu pati isbandysiu taip sakant
manau kad ne ta pati pas mane
Papildyta:
Na tada laukiam labiausiai picos ir recepto ir foto ir komentaro
pajudes, taip daznai buna, stovi stovi , o paskui visas kilas nukrenta
o su iskrovom neeksperementuokit , sios dietos pagrindas daug valgyti!!! baltymu aisku , daugiau mesos ir bus viskas ok
iskepkit koki netikra zuiki is kalakutienos/vistienos farso vyduj su virtais kaiusiniai ir ukandziaukit galima ant duonytes kaip desra, bus jums daug baltymu
kiek zinau arbatas visas galima ten gi nera obuoliu gabaliuku
QUOTE(toscana @ 2016 01 07, 16:25)
Aš dar trumpai šitam etape, bet kol kas per baltymų dienas pusryčiams einamiausias reikalas yra kiaušiniai. Tiesiog virti arba kepti su kokiu kumpiu. O kai jau galima daržovių, tai grūdėta varškė su pomidoru ir agurku.
Čia yra kas?
Čia yra kas?
Dukaniškas paštetas:
300g jautienos kepeneliu, 300g kalakutienos ar vistienos kepeneliu,svogunas,prieskoniai (krapai, petrazoles, lauro lapai, pipirai ir t.t.)
Isvirti kepeneles su siek tiek druskos, prieskoniais, nepjaustytu svogūnu, morką atskiram puoduke (jei be morkos, tai tinka baltymų dienoms) tada viska sumalti per mesmale, imusti kiaušinį. Gaunasi mase, jei per kieta, tai sultinio, kuriam virė, galima įpilti. Gerai ismaisyt, dėt į skardą ar kepimo indą ir kepti orkaiteje apie 20 min. Palaukt kol atsals, tada graziai sustingsta ir pjaustosi
Vilnietes, kur perkate saldikli??
QUOTE(nese85 @ 2016 01 07, 15:36)
virtas kiausinis, gabaliukas rukytos vistienos file, 2 sausainiai, kava
arba
varske 100gr+jogustas +kava
QUOTE(toza @ 2016 01 07, 16:29)
mano Top pusryčiai:) koše is 2 šaukštu avižinių selenu ir stikline lieso pieno
o kaip darai ta kose?
QUOTE(Vandens papartis @ 2016 01 07, 17:26)
Dukaniškas paštetas:
300g jautienos kepeneliu, 300g kalakutienos ar vistienos kepeneliu,svogunas,prieskoniai (krapai, petrazoles, lauro lapai, pipirai ir t.t.)
Isvirti kepeneles su siek tiek druskos, prieskoniais, nepjaustytu svogūnu, morką atskiram puoduke (jei be morkos, tai tinka baltymų dienoms) tada viska sumalti per mesmale, imusti kiaušinį. Gaunasi mase, jei per kieta, tai sultinio, kuriam virė, galima įpilti. Gerai ismaisyt, dėt į skardą ar kepimo indą ir kepti orkaiteje apie 20 min. Palaukt kol atsals, tada graziai sustingsta ir pjaustosi
super isbandysiu
QUOTE(extravaganza @ 2016 01 07, 18:08)
Vilnietes, kur perkate saldikli??
as perku Maximoj skysta, man geriau nei tablets ir milteliai
http://www.assorti.l...lis-huxol-125ml
QUOTE(natuliona @ 2016 01 07, 20:37)
Kose verdu taip: 120g pieno 80g vandens, lasas druskos, 2 saukstai selenu ant zemos temperaturos verdu apie 10 min, man labai skanu ir sotu, ir selenas taip suvartoju kai zinau ,kad ryte nespesiu issivirt is vakaro kepu keksiukus su selenom, as selenas stengiuosi suvartoti 1 dienos pusej
Del saldiklio. Dukanas grieztai raso kad turi buti aspartamas. Ne sacharoze ar kiti pakaitalai...mb siand davesi per pardes niekur tokio nerado. Uztat ir klausiu
Rytoj uzsuks tevai ant kavos. Padariau Dukaniska panacota is sventiniu patiekalu rexeptu. Tikiuosi bus valgoma
Rytoj uzsuks tevai ant kavos. Padariau Dukaniska panacota is sventiniu patiekalu rexeptu. Tikiuosi bus valgoma
QUOTE(extravaganza @ 2016 01 07, 21:09)
Del saldiklio. Dukanas grieztai raso kad turi buti aspartamas. Ne sacharoze ar kiti pakaitalai...mb siand davesi per pardes niekur tokio nerado. Uztat ir klausiu
naudoju minimaliai ta kur pas mus parduotuvese parduoda( kepiniams skysta kur natuliona imete) nesiverciau per galva kazkokio ypatingo ieskot
Uoj, pirkau aš Stevia, atseit naturalus cukraus pakaitalas, bet tas poskonis, kuris lieka burnoj, tai geriau jau nesaldint iš vis
Atradau cukraus pakaitalą Tagatesse, bendrai skonio prasme nieko nuo cukraus nesiskiria, o ir mažiau reikia.Aišku kaina tai užkelta, bet kai sumoki daugiau, tai ir taupiau naudojasi
http://www.efarma.lt...iklis-tagatoze/
Specialiai juo nesidomėjau, tiesiog radau parduotuvėje.
Nors gyvenu šalia Prancūzijos, ir prekės beveik tos pačios ir pas mus, bet aspartamo nemačiau....Nebent jis įeina i tų parduodamų saldiklių sudėtį.Tiesa, mano tagatozė biri, mačiau varlė.lt ja prėkiauja, bet šiuo metu nėra prekyboje.
Papildyta:
Tiesa, nežinau, ar būtent šis produktas tinkamas vartot šioj dietoj, tiesiog perku ir nesuku galvos.
Atradau cukraus pakaitalą Tagatesse, bendrai skonio prasme nieko nuo cukraus nesiskiria, o ir mažiau reikia.Aišku kaina tai užkelta, bet kai sumoki daugiau, tai ir taupiau naudojasi
http://www.efarma.lt...iklis-tagatoze/
Specialiai juo nesidomėjau, tiesiog radau parduotuvėje.
Nors gyvenu šalia Prancūzijos, ir prekės beveik tos pačios ir pas mus, bet aspartamo nemačiau....Nebent jis įeina i tų parduodamų saldiklių sudėtį.Tiesa, mano tagatozė biri, mačiau varlė.lt ja prėkiauja, bet šiuo metu nėra prekyboje.
Papildyta:
Tiesa, nežinau, ar būtent šis produktas tinkamas vartot šioj dietoj, tiesiog perku ir nesuku galvos.
Valioo!! Sesta diena ir svoris pajudejo! -1kg
Prikirtau kiausinienes su pievagrybiais ir kumpeliu. Sedziu laiminga
Labas rytas
jau siandien valgiau ta skanumeli super as labai megstu 4-5 grudu koses virtas su pienu, tai cia kazkas panasaus isitraukiau i savo meniu
tas Huxol skystas saldiklis tinkamas, ji naudoja ne tik lietuvaites, FB skaitau kad daug kas perka.
QUOTE(toza @ 2016 01 07, 21:08)
Kose verdu taip: 120g pieno 80g vandens, lasas druskos, 2 saukstai selenu ant zemos temperaturos verdu apie 10 min, man labai skanu ir sotu, ir selenas taip suvartoju kai zinau ,kad ryte nespesiu issivirt is vakaro kepu keksiukus su selenom, as selenas stengiuosi suvartoti 1 dienos pusej
jau siandien valgiau ta skanumeli super as labai megstu 4-5 grudu koses virtas su pienu, tai cia kazkas panasaus isitraukiau i savo meniu
QUOTE(extravaganza @ 2016 01 07, 21:09)
tas Huxol skystas saldiklis tinkamas, ji naudoja ne tik lietuvaites, FB skaitau kad daug kas perka.
QUOTE(extravaganza @ 2016 01 08, 09:43)
Valioo!! Sesta diena ir svoris pajudejo! -1kg
puiku