Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

[quote=nese85,2016 01 07, 16:30]
[quote=toscana,2016 01 07, 16:25]
O kai jau galima daržovių, tai grūdėta varškė su pomidoru ir agurku.

O kur randat tinkamos grūdėtos varškės?Kiek man patenka į akiratį, tai riebumo procentas jos pakankamai didelis g.gif
[/quote]
Prisma yra pirkti liesos grūdėtos varškės, tik kad neskani verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2016 01 07, 10:34)
parasysiu vakare, turiu atspausdinta, o dar rusiskai biggrin.gif tai isversiu ir imesiu smile.gif
o gal geriau imesiu kai padarysiu pati  4u.gif isbandysiu taip sakant
manau kad ne ta pati pas mane  ax.gif
Papildyta:
Na tada laukiam labiausiai picos ir recepto ir foto ir komentaro 4u.gif
pajudes, taip daznai buna, stovi stovi , o paskui visas kilas nukrenta  mirksiukas.gif
o su iskrovom neeksperementuokit , sios dietos pagrindas daug valgyti!!! baltymu aisku , daugiau mesos ir bus viskas ok mirksiukas.gif
iskepkit koki netikra zuiki is kalakutienos/vistienos farso vyduj su virtais kaiusiniai ir ukandziaukit  ax.gif galima ant duonytes kaip desra, bus jums daug baltymu  smile.gif

kiek zinau arbatas visas galima  g.gif ten gi nera obuoliu gabaliuku  biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(toscana @ 2016 01 07, 16:25)
Aš dar trumpai šitam etape, bet kol kas per baltymų dienas pusryčiams einamiausias reikalas yra kiaušiniai. Tiesiog virti arba kepti su kokiu kumpiu. O kai jau galima daržovių, tai grūdėta varškė su pomidoru ir agurku.
Čia yra kas? smile.gif

Dukaniškas paštetas:

300g jautienos kepeneliu, 300g kalakutienos ar vistienos kepeneliu,svogunas,prieskoniai (krapai, petrazoles, lauro lapai, pipirai ir t.t.)
Isvirti kepeneles su siek tiek druskos, prieskoniais, nepjaustytu svogūnu, morką atskiram puoduke (jei be morkos, tai tinka baltymų dienoms) tada viska sumalti per mesmale, imusti kiaušinį. Gaunasi mase, jei per kieta, tai sultinio, kuriam virė, galima įpilti. Gerai ismaisyt, dėt į skardą ar kepimo indą ir kepti orkaiteje apie 20 min. Palaukt kol atsals, tada graziai sustingsta ir pjaustosi
Atsakyti
Vilnietes, kur perkate saldikli??
Atsakyti
QUOTE(nese85 @ 2016 01 07, 15:36)

Koks Jūsų pusryčių favoritas.?

virtas kiausinis, gabaliukas rukytos vistienos file, 2 sausainiai, kava

arba

varske 100gr+jogustas +kava

QUOTE(toza @ 2016 01 07, 16:29)
mano Top pusryčiai:) koše is 2 šaukštu avižinių selenu ir stikline lieso pieno

o kaip darai ta kose?

QUOTE(Vandens papartis @ 2016 01 07, 17:26)
Dukaniškas paštetas:

300g jautienos kepeneliu, 300g kalakutienos ar vistienos kepeneliu,svogunas,prieskoniai (krapai, petrazoles, lauro lapai, pipirai ir t.t.)
Isvirti kepeneles su siek tiek druskos, prieskoniais, nepjaustytu svogūnu, morką atskiram puoduke (jei be morkos, tai tinka baltymų dienoms) tada viska sumalti per mesmale, imusti kiaušinį. Gaunasi mase, jei per kieta, tai sultinio, kuriam virė, galima įpilti. Gerai ismaisyt, dėt į skardą ar kepimo indą ir  kepti orkaiteje apie 20 min. Palaukt kol atsals, tada graziai sustingsta ir pjaustosi

super thumbup.gif isbandysiu smile.gif

QUOTE(extravaganza @ 2016 01 07, 18:08)
Vilnietes, kur perkate saldikli??

as perku Maximoj skysta, man geriau nei tablets ir milteliai

http://www.assorti.l...lis-huxol-125ml
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2016 01 07, 20:37)

Kose verdu taip: 120g pieno 80g vandens, lasas druskos, 2 saukstai selenu ant zemos temperaturos verdu apie 10 min, man labai skanu ir sotu, ir selenas taip suvartoju ax.gif kai zinau ,kad ryte nespesiu issivirt is vakaro kepu keksiukus su selenom, as selenas stengiuosi suvartoti 1 dienos pusej
Atsakyti
Del saldiklio. Dukanas grieztai raso kad turi buti aspartamas. Ne sacharoze ar kiti pakaitalai...mb siand davesi per pardes niekur tokio nerado. Uztat ir klausiu

Rytoj uzsuks tevai ant kavos. Padariau Dukaniska panacota is sventiniu patiekalu rexeptu. Tikiuosi bus valgoma biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo extravaganza: 07 sausio 2016 - 21:10
QUOTE(extravaganza @ 2016 01 07, 21:09)
Del saldiklio. Dukanas grieztai raso kad turi buti aspartamas. Ne sacharoze ar kiti pakaitalai...mb siand davesi per pardes niekur tokio nerado. Uztat ir klausiu

naudoju minimaliai ta kur pas mus parduotuvese parduoda( kepiniams skysta kur natuliona imete) nesiverciau per galva kazkokio ypatingo ieskot
Atsakyti
Uoj, pirkau aš Stevia, atseit naturalus cukraus pakaitalas, bet tas poskonis, kuris lieka burnoj, tai geriau jau nesaldint iš vis blink.gif
Atradau cukraus pakaitalą Tagatesse, bendrai skonio prasme nieko nuo cukraus nesiskiria, o ir mažiau reikia.Aišku kaina tai užkelta, bet kai sumoki daugiau, tai ir taupiau naudojasi thumbup.gif
http://www.efarma.lt...iklis-tagatoze/

Specialiai juo nesidomėjau, tiesiog radau parduotuvėje.
Nors gyvenu šalia Prancūzijos, ir prekės beveik tos pačios ir pas mus, bet aspartamo nemačiau....Nebent jis įeina i tų parduodamų saldiklių sudėtį.Tiesa, mano tagatozė biri, mačiau varlė.lt ja prėkiauja, bet šiuo metu nėra prekyboje.
Papildyta:
Tiesa, nežinau, ar būtent šis produktas tinkamas vartot šioj dietoj, tiesiog perku ir nesuku galvos.
Atsakyti
Valioo!! Sesta diena ir svoris pajudejo! -1kg
Prikirtau kiausinienes su pievagrybiais ir kumpeliu. Sedziu laiminga bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(toza @ 2016 01 07, 21:08)
Kose verdu taip:  120g pieno 80g vandens, lasas druskos, 2 saukstai selenu ant zemos temperaturos verdu apie 10 min, man labai skanu ir sotu, ir selenas taip suvartoju ax.gif  kai zinau ,kad ryte nespesiu issivirt is vakaro kepu keksiukus su selenom, as selenas stengiuosi suvartoti 1 dienos pusej

jau siandien valgiau ta skanumeli wub.gif super thumbup.gif as labai megstu 4-5 grudu koses virtas su pienu, tai cia kazkas panasaus thumbup.gif isitraukiau i savo meniu mirksiukas.gif

QUOTE(extravaganza @ 2016 01 07, 21:09)

Rytoj uzsuks tevai ant kavos. Padariau Dukaniska panacota is sventiniu patiekalu rexeptu. Tikiuosi bus valgoma  biggrin.gif

tas Huxol skystas saldiklis tinkamas, ji naudoja ne tik lietuvaites, FB skaitau kad daug kas perka.
Atsakyti
QUOTE(extravaganza @ 2016 01 08, 09:43)
Valioo!! Sesta diena ir svoris pajudejo! -1kg
Prikirtau kiausinienes su pievagrybiais ir kumpeliu. Sedziu laiminga  bigsmile.gif

puiku smile.gif
Atsakyti