Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

Na stai trys atakos dienos pasibaige, svarstykles ryte rodo 69,3 tai viso labo 900g na bet neliudziu nes pries dienas visad sunkesne esu. Na o dabar darzovyytes mmmm bet ko labiausia laukiu tai kai jau galesiu ciupt koki vaisiu smile.gif 20-25 busiu lietuvoje susitikimai su draugais oooj kaip cia nepaslydus :/ skanua tas alus lietuviskas aaaaaahh smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(PokstKeberiokst @ 2016 01 07, 09:47)
Labas rytas.

Tas dukano blynas stebėtinai skanus  bigsmile.gif  tik aš kepiau blynelius, o ant viršaus dėjau varškę su lašiša. Fantastika  bigsmile.gif

Natuliona, kai jau kelsi kitos savaitės lentelę, pakoreguok mano siekiamą svorį į 71 kg. O tai aš kaip balta varna su tuo kableliu  biggrin.gif  biggrin.gif

oi tikrai skaniai skamba essen.gif

savaitgali jei netingesiu bandysiu pica daryti ax.gif

ok biggrin.gif norejau pati suapvalinti, bet nedrisau biggrin.gif

lentele jau tvarkinga, truksta tik toscana starto 4u.gif

pirmadieni lauksiu jusu prisidavimu drinks_cheers.gif

jei ka skanaus darot imeskit nuotraukas ir ceceptukus mirksiukas.gif pazadu ir pati ta daryti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2016 01 07, 09:50)
oi tikrai skaniai skamba  essen.gif

savaitgali jei netingesiu bandysiu pica daryti  ax.gif

ok  biggrin.gif norejau pati suapvalinti, bet nedrisau  biggrin.gif

lentele jau tvarkinga, truksta tik toscana starto  4u.gif

pirmadieni lauksiu jusu prisidavimu  drinks_cheers.gif

jei ka skanaus darot imeskit nuotraukas ir ceceptukus  mirksiukas.gif pazadu ir pati ta daryti  biggrin.gif

Drąsiai keist galėjai biggrin.gif

Kas per pica? Pasidalink receptu.
Atsakyti
Pagaliau snd jau kaitaliojimas ....daržovės..mmmmmm.... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(PokstKeberiokst @ 2016 01 07, 10:05)
Drąsiai keist galėjai biggrin.gif

Mačiau šią pica FB...tikrai skaniai atrodo...ant dukanisko blyno užsidėti ko nori ir į orkaite ax.gif
Atsakyti
Labas rytas ,mano svoris stovi nuo pirmadienio nepajudėjęs g.gif Na dabar dvi dienos baltymų, gal pramuš biggrin.gif
Galvoju gal kokį kefyrą vieną dieną pagert,na tokią kaip iškrovą padaryt, gal išjudintų

Aš čia dar tokiuose apmąstymuose, gal patarsit. Yra tokia lietuviška vaisinė arbata su obuoliais ir cinamonu maišeliuose, man ji labai patinka. Tai niekaip neapsisprendžiu ar ją galima gerti, ar geriau padėt į šoną. Iš vienos pusės, obuoliai kaip ir negalimi, nu bet šiaip pagalvojus, tai kiek jau jų ten yra tam arbatos pokelyje. Kaip manot,a?

QUOTE(natuliona @ 2016 01 07, 10:50)
lentele jau tvarkinga, truksta tik toscana starto  4u.gif

Startas 2015 12 28 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(PokstKeberiokst @ 2016 01 07, 10:05)

parasysiu vakare, turiu atspausdinta, o dar rusiskai biggrin.gif tai isversiu ir imesiu smile.gif
o gal geriau imesiu kai padarysiu pati 4u.gif isbandysiu taip sakant

QUOTE(irina1981 @ 2016 01 07, 10:25)

Mačiau šią pica FB...tikrai skaniai atrodo...ant dukanisko blyno užsidėti ko nori ir į orkaite ax.gif

manau kad ne ta pati pas mane ax.gif
Papildyta:
QUOTE(toscana @ 2016 01 07, 10:27)
Labas rytas ,mano svoris stovi nuo pirmadienio nepajudėjęs g.gif  Na dabar dvi dienos baltymų, gal pramuš biggrin.gif
Galvoju gal kokį kefyrą vieną dieną pagert,na tokią kaip iškrovą padaryt, gal išjudintų

Aš čia dar tokiuose apmąstymuose, gal patarsit. Yra tokia lietuviška vaisinė arbata su obuoliais ir cinamonu maišeliuose, man ji labai patinka. Tai niekaip neapsisprendžiu ar ją galima gerti, ar geriau padėt į šoną. Iš vienos pusės, obuoliai kaip ir negalimi, nu bet šiaip pagalvojus, tai kiek jau jų ten yra tam arbatos pokelyje. Kaip manot,a?
Startas 2015 12 28  4u.gif

pajudes, taip daznai buna, stovi stovi , o paskui visas kilas nukrenta mirksiukas.gif
o su iskrovom neeksperementuokit , sios dietos pagrindas daug valgyti!!! baltymu aisku , daugiau mesos ir bus viskas ok mirksiukas.gif
iskepkit koki netikra zuiki is kalakutienos/vistienos farso vyduj su virtais kaiusiniai ir ukandziaukit ax.gif galima ant duonytes kaip desra, bus jums daug baltymu smile.gif

kiek zinau arbatas visas galima g.gif ten gi nera obuoliu gabaliuku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2016 01 07, 10:34)
parasysiu vakare, turiu atspausdinta, o dar rusiskai biggrin.gif tai isversiu ir imesiu smile.gif
o gal geriau imesiu kai padarysiu pati  4u.gif isbandysiu taip sakant
manau kad ne ta pati pas mane  ax.gif

Liuks. Lauksim rezultato su iliustracija mirksiukas.gif
Atsakyti
Dienos klausimas:
top pusryčiai pagal Dukaną.

Kas ką dažniausiai valgo?Perbėgau mintimis per 3 mėnesius, ir favoritas mano labai paprastas ir greitas: varškė, rūkyta lašiša, plius svogūnų laiškai arba cibuletas,o daržovių dienomis suporuoju su pomidorais, agurkais, arba paprika.
Kai tingiu gamint, tai sueina puikiai ir vakarienei, arba pietums.

Koks Jūsų pusryčių favoritas.?
Atsakyti
QUOTE(nese85 @ 2016 01 07, 15:36)
Dienos klausimas:

Kas ką dažniausiai valgo?Perbėgau mintimis per 3 mėnesius, ir favoritas mano labai paprastas ir greitas: varškė, rūkyta lašiša, plius svogūnų laiškai arba cibuletas,o daržovių dienomis suporuoju su  pomidorais, agurkais, arba paprika.
Kai tingiu gamint, tai sueina puikiai ir vakarienei, arba pietums.

Koks Jūsų pusryčių favoritas.?

kai prieš porą metų draudgavau su Dukanu, dažniausiai pusryčiams valgydavau omletą su virtu jautinos arba kalakutienos kumpiu arba krabų lazdelėmis, liesą jogurtą arba varškę su cinamonu, bet skaniausia būdavo dukaniško pašteto riekutė ant Dukano duonelės su trupučiu svogūnų laiškų. Ach, ir dabar užsimaniau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nese85 @ 2016 01 07, 16:36)
Dienos klausimas:

Aš dar trumpai šitam etape, bet kol kas per baltymų dienas pusryčiams einamiausias reikalas yra kiaušiniai. Tiesiog virti arba kepti su kokiu kumpiu. O kai jau galima daržovių, tai grūdėta varškė su pomidoru ir agurku.

QUOTE(Vandens papartis @ 2016 01 07, 16:59)
bet skaniausia būdavo dukaniško pašteto riekutė

Čia yra kas? smile.gif
Atsakyti
mano Top pusryčiai:) koše is 2 šaukštu avižinių selenu ir stikline lieso pieno
Atsakyti
[quote=toscana,2016 01 07, 16:25]
O kai jau galima daržovių, tai grūdėta varškė su pomidoru ir agurku.

O kur randat tinkamos grūdėtos varškės?Kiek man patenka į akiratį, tai riebumo procentas jos pakankamai didelis g.gif
Atsakyti