Na stai trys atakos dienos pasibaige, svarstykles ryte rodo 69,3 tai viso labo 900g na bet neliudziu nes pries dienas visad sunkesne esu. Na o dabar darzovyytes mmmm bet ko labiausia laukiu tai kai jau galesiu ciupt koki vaisiu 20-25 busiu lietuvoje susitikimai su draugais oooj kaip cia nepaslydus :/ skanua tas alus lietuviskas aaaaaahh )))
QUOTE(PokstKeberiokst @ 2016 01 07, 09:47)
Labas rytas.
Tas dukano blynas stebėtinai skanus tik aš kepiau blynelius, o ant viršaus dėjau varškę su lašiša. Fantastika
Natuliona, kai jau kelsi kitos savaitės lentelę, pakoreguok mano siekiamą svorį į 71 kg. O tai aš kaip balta varna su tuo kableliu
Tas dukano blynas stebėtinai skanus tik aš kepiau blynelius, o ant viršaus dėjau varškę su lašiša. Fantastika
Natuliona, kai jau kelsi kitos savaitės lentelę, pakoreguok mano siekiamą svorį į 71 kg. O tai aš kaip balta varna su tuo kableliu
oi tikrai skaniai skamba
savaitgali jei netingesiu bandysiu pica daryti
ok norejau pati suapvalinti, bet nedrisau
lentele jau tvarkinga, truksta tik toscana starto
pirmadieni lauksiu jusu prisidavimu
jei ka skanaus darot imeskit nuotraukas ir ceceptukus pazadu ir pati ta daryti
QUOTE(natuliona @ 2016 01 07, 09:50)
oi tikrai skaniai skamba
Drąsiai keist galėjai
Kas per pica? Pasidalink receptu.
Pagaliau snd jau kaitaliojimas ....daržovės..mmmmmm....
Papildyta:
Mačiau šią pica FB...tikrai skaniai atrodo...ant dukanisko blyno užsidėti ko nori ir į orkaite
Papildyta:
QUOTE(PokstKeberiokst @ 2016 01 07, 10:05)
Mačiau šią pica FB...tikrai skaniai atrodo...ant dukanisko blyno užsidėti ko nori ir į orkaite
Labas rytas ,mano svoris stovi nuo pirmadienio nepajudėjęs Na dabar dvi dienos baltymų, gal pramuš
Galvoju gal kokį kefyrą vieną dieną pagert,na tokią kaip iškrovą padaryt, gal išjudintų
Aš čia dar tokiuose apmąstymuose, gal patarsit. Yra tokia lietuviška vaisinė arbata su obuoliais ir cinamonu maišeliuose, man ji labai patinka. Tai niekaip neapsisprendžiu ar ją galima gerti, ar geriau padėt į šoną. Iš vienos pusės, obuoliai kaip ir negalimi, nu bet šiaip pagalvojus, tai kiek jau jų ten yra tam arbatos pokelyje. Kaip manot,a?
Startas 2015 12 28
Galvoju gal kokį kefyrą vieną dieną pagert,na tokią kaip iškrovą padaryt, gal išjudintų
Aš čia dar tokiuose apmąstymuose, gal patarsit. Yra tokia lietuviška vaisinė arbata su obuoliais ir cinamonu maišeliuose, man ji labai patinka. Tai niekaip neapsisprendžiu ar ją galima gerti, ar geriau padėt į šoną. Iš vienos pusės, obuoliai kaip ir negalimi, nu bet šiaip pagalvojus, tai kiek jau jų ten yra tam arbatos pokelyje. Kaip manot,a?
QUOTE(natuliona @ 2016 01 07, 10:50)
Startas 2015 12 28
QUOTE(PokstKeberiokst @ 2016 01 07, 10:05)
parasysiu vakare, turiu atspausdinta, o dar rusiskai tai isversiu ir imesiu
o gal geriau imesiu kai padarysiu pati isbandysiu taip sakant
QUOTE(irina1981 @ 2016 01 07, 10:25)
manau kad ne ta pati pas mane
Papildyta:
QUOTE(toscana @ 2016 01 07, 10:27)
Labas rytas ,mano svoris stovi nuo pirmadienio nepajudėjęs Na dabar dvi dienos baltymų, gal pramuš
Startas 2015 12 28
Startas 2015 12 28
pajudes, taip daznai buna, stovi stovi , o paskui visas kilas nukrenta
o su iskrovom neeksperementuokit , sios dietos pagrindas daug valgyti!!! baltymu aisku , daugiau mesos ir bus viskas ok
iskepkit koki netikra zuiki is kalakutienos/vistienos farso vyduj su virtais kaiusiniai ir ukandziaukit galima ant duonytes kaip desra, bus jums daug baltymu
kiek zinau arbatas visas galima ten gi nera obuoliu gabaliuku
QUOTE(natuliona @ 2016 01 07, 10:34)
parasysiu vakare, turiu atspausdinta, o dar rusiskai tai isversiu ir imesiu
Liuks. Lauksim rezultato su iliustracija
Dienos klausimas:
top pusryčiai pagal Dukaną.
Kas ką dažniausiai valgo?Perbėgau mintimis per 3 mėnesius, ir favoritas mano labai paprastas ir greitas: varškė, rūkyta lašiša, plius svogūnų laiškai arba cibuletas,o daržovių dienomis suporuoju su pomidorais, agurkais, arba paprika.
Kai tingiu gamint, tai sueina puikiai ir vakarienei, arba pietums.
Koks Jūsų pusryčių favoritas.?
Kas ką dažniausiai valgo?Perbėgau mintimis per 3 mėnesius, ir favoritas mano labai paprastas ir greitas: varškė, rūkyta lašiša, plius svogūnų laiškai arba cibuletas,o daržovių dienomis suporuoju su pomidorais, agurkais, arba paprika.
QUOTE(nese85 @ 2016 01 07, 15:36)
Dienos klausimas:
kai prieš porą metų draudgavau su Dukanu, dažniausiai pusryčiams valgydavau omletą su virtu jautinos arba kalakutienos kumpiu arba krabų lazdelėmis, liesą jogurtą arba varškę su cinamonu, bet skaniausia būdavo dukaniško pašteto riekutė ant Dukano duonelės su trupučiu svogūnų laiškų. Ach, ir dabar užsimaniau
QUOTE(nese85 @ 2016 01 07, 16:36)
Dienos klausimas:
Aš dar trumpai šitam etape, bet kol kas per baltymų dienas pusryčiams einamiausias reikalas yra kiaušiniai. Tiesiog virti arba kepti su kokiu kumpiu. O kai jau galima daržovių, tai grūdėta varškė su pomidoru ir agurku.
QUOTE(Vandens papartis @ 2016 01 07, 16:59)
bet skaniausia būdavo dukaniško pašteto riekutė
Čia yra kas?
mano Top pusryčiai:) koše is 2 šaukštu avižinių selenu ir stikline lieso pieno
[quote=toscana,2016 01 07, 16:25]
O kai jau galima daržovių, tai grūdėta varškė su pomidoru ir agurku.
O kur randat tinkamos grūdėtos varškės?Kiek man patenka į akiratį, tai riebumo procentas jos pakankamai didelis
O kai jau galima daržovių, tai grūdėta varškė su pomidoru ir agurku.
O kur randat tinkamos grūdėtos varškės?Kiek man patenka į akiratį, tai riebumo procentas jos pakankamai didelis