Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

ooo siandien turesiu ka veikti biggrin.gif

padarysiu lentele, imesiu, suziuresit ar viska surankiojau teisingai smile.gif

sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
Siandien dar tik 3 atakos diena ir jau mirstu bet laikausi, ir as noreciau i lentele 4u.gif pradzia 2016 01 04/ 70kg400g siandien ryte buvo 69kg 700g laikosi skysciai nes mano dienos arteja :/ imsiu snd kokia rukyta zuvi nes kitaip numirsiu biggrin.gif
Atsakyti
Imetu lentele,
paziurekit kam ko truksta ir parasykit temoj (kazkam datos, kazkam tikslo ir t.t.)
as pakoreguosiu smile.gif

user posted image

Primenu kad prisiduoda kiekviena PIRMADIENI 4u.gif IKI 18 VAL!!!!!

jei neprisiduodat 3 savaites is eles, istrinu is lenteles 4u.gif
Atsakyti
Neparašiau tikslo smile.gif Labai norėčiau bent 75...pradžiai.
Atsakyti
natuliona 4u.gif šaunuolė, dėkui už lentelę, manau tai motyvuoja, kai matai pokytį ax.gif net nežinau ar man į ją reikia, nežinau ar prisidavinėsiu kas savaitę bet gali įrašyti, 172cm, 66,7kg ( dar vis naujametinis prieaugis doh.gif ), tikslas 62-60kg (išdurnino mane su 60kg, tai dar apmastymuose) ką čia daryt blush2.gif
p.s pradžia buvo prieš metus su pradiniu "bekoniuko" svoriu, per metus apie- 33kg po naujametinio prieaugio, o į lentelę trauk pradžią link naujo tikslo 2016 01 04
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toza: 06 sausio 2016 - 20:57
Dekui natuliona!! wink.gif Su lentele bus daugiau motyvacijos mesti, kai viska matysi pries akis! wink.gif Seksim viena kita. Na o as dziaugiuosi, 5 dienos baltymu baigtos, rytoj kaiteliojimo etapas.. darysiu 2 darzoviu/2 baltymu dienas wink.gif Laukiu nesulaukiu rytojaus rezultato biggrin.gif O jums manau nesakysiu, prasinesiu geriau pirmadieni koks bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LiepaMėta @ 2016 01 06, 20:34)
Neparašiau tikslo smile.gif Labai norėčiau bent 75...pradžiai.

irasiau 4u.gif

QUOTE(toza @ 2016 01 06, 20:50)
natuliona 4u.gif  šaunuolė, dėkui už lentelę, manau tai motyvuoja, kai matai pokytį ax.gif  net nežinau ar man į ją reikia, nežinau ar prisidavinėsiu kas savaitę bet gali įrašyti, 172cm, 66,7kg ( dar vis naujametinis prieaugis doh.gif ), tikslas 62-60kg (išdurnino mane su 60kg, tai dar apmastymuose) ką čia daryt blush2.gif
p.s pradžia buvo prieš metus su pradiniu "bekoniuko" svoriu, per metus apie- 33kg po naujametinio prieaugio,  o į lentelę trauk pradžią link naujo tikslo 2016 01 04

irasiau 4u.gif
tavo rezultatai nerealus wub.gif

QUOTE(Dangere @ 2016 01 06, 20:58)
Dekui natuliona!! wink.gif Su lentele bus daugiau motyvacijos mesti, kai viska matysi pries akis! wink.gif Seksim viena kita. Na o as dziaugiuosi, 5 dienos baltymu baigtos, rytoj kaiteliojimo etapas.. darysiu 2 darzoviu/2 baltymu dienas wink.gif Laukiu nesulaukiu rytojaus rezultato biggrin.gif O jums manau nesakysiu, prasinesiu geriau pirmadieni koks bus smile.gif

sekmes 4u.gif rasyk pirmadieni mirksiukas.gif
isivaizduoju kaip norisi darzoviu biggrin.gif
Atsakyti
Ūgį lyg ir rašiau 166 o startas 01.04 wub.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2016 01 06, 21:19)

tavo rezultatai nerealus  wub.gif

labai jau panašus startinis, tikrai pavyks....tai gal ant kavytės prabangios sutariam, jei numeti iki 70kg gegužės 1 d . tave vaišinu lotuliukas.gif
Atsakyti
Ujeee faini lentute, o as trumpiausia is visu 156cm smile.gif snd ryte sveriau 69,7 mano tikslas 60 rytoj jau kaitaliojimas prasideda , beje visas sias tris dienas buvau salej pirmad sudeginau 400kcal, antrad 400kcal snd visus 500kcal smile.gif))
Atsakyti
Labas rytas,

svarstykles vis dar dziugina ax.gif yra sansu kita savaite pasiekti issvajotus -15 bigsmile.gif (tas tikslas buvo iskeltas sausio 1-ai, bet nesugebejau blush2.gif )

QUOTE(irina1981 @ 2016 01 06, 21:37)
Ūgį lyg ir rašiau 166 o startas 01.04 wub.gif

matyt praleidau 4u.gif irasiau mirksiukas.gif

QUOTE(toza @ 2016 01 06, 21:46)
labai jau panašus startinis, tikrai pavyks....tai gal ant kavytės prabangios sutariam, jei numeti iki 70kg gegužės 1 d . tave vaišinu lotuliukas.gif

bigsmile.gif man atrodo nerealiai 70 iki geguzes 1 blush2.gif biggrin.gif
man svarbiausia nepastoti lotuliukas.gif praeita karta taip siauniai meciau ir pastojau biggrin.gif nestumas ir maitinimas nieko gero man neduoda biggrin.gif

QUOTE(Lygenda @ 2016 01 06, 22:04)
Ujeee faini lentute, o as trumpiausia is visu 156cm smile.gif snd ryte sveriau 69,7 mano tikslas 60 rytoj jau kaitaliojimas prasideda , beje visas sias tris dienas buvau salej pirmad sudeginau 400kcal, antrad 400kcal snd visus 500kcal smile.gif))

kokia miniatiurine wub.gif irasiau mirksiukas.gif
gera pradzia thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 07 sausio 2016 - 08:48
Labas rytas.

Tas dukano blynas stebėtinai skanus bigsmile.gif tik aš kepiau blynelius, o ant viršaus dėjau varškę su lašiša. Fantastika bigsmile.gif

Natuliona, kai jau kelsi kitos savaitės lentelę, pakoreguok mano siekiamą svorį į 71 kg. O tai aš kaip balta varna su tuo kableliu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti