Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

SVEIKOS mielos ponios ir panelės!!

Grįžtu 4u.gif
Su šventine dovanėle +1,3kg doh.gif Cepelinai ir šimtalapis mane pribaigė.Šiaip, kol į trasą neatėjo duona ir bulvės svoris labai gražiai laikėsi.

Taigi startuoju su 93,3 kg. Kažkiek dienų draugausiu su baltymais, gal kokias 3-4.

Nustebau kiek čia naujokių thumbup.gif Prisiminiau, ką Toza sakė apie naujametinius pasižadėjimus lotuliukas.gif Tai mano palinkėjimas visoms būtų, kad užtektų ryžto ir valios, fantazijos ir noro gamintis, nes kitaip ši ilgai trunkanti dieta sunkiai ištveriama.

O Tozai atskiros ovacijos už ryžtą!! thumbup.gif
Atsakyti
per 2 dienas nukraciau naujametini pliusa sokiai.gif judam toliau 4u.gif

Ar darysim lentele??? yra norinciu

vasara_ dingo, reikes peremti ta darba biggrin.gif

QUOTE(extravaganza @ 2016 01 05, 20:57)
natuliona, dekui, reikia reikia tos dietos man  mirksiukas.gif  i priesnestuminius rubus neilendu. Mb reikia apie 10kg numesti
Nuo jusu saslyko man reile nutyso  biggrin.gif

jei reikia tai reikia biggrin.gif ir vyras saunuolis kad pasiryzo thumbup.gif

QUOTE(nese85 @ 2016 01 06, 09:30)

Grįžtu 4u.gif
Su šventine dovanėle +1,3kg  doh.gif  Cepelinai ir šimtalapis mane pribaigė.Šiaip, kol į trasą neatėjo duona ir  bulvės svoris labai gražiai laikėsi.

oho net gi cu cepelinais sventei biggrin.gif as ant tiek nesiryzciau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, pasirodau dar kartą. Bandžiau prieš kelis mėnesius Dukano light variantą, na netiko jis man. Vis tik per daug laisvės nėra gerai, paskui atrodo kad gal ir tą galima ir kitą, o svoris taip niekur ir nedingsta.
Jau antra savaitė kaip bandau susidraugauti su maistu pagal Dukano principus. Turėjau 3 atakos dienas, dabar kaitaliojimas. Bandau kaitalioti po dvi dienas, nes vieni baltymai nusibosta. Be to pastebėjau, kad sportuoti sunkiau tik po baltimų. Aš kelias dienas per savaitę einu į jogą, tai toks vaizdas kad jėgų truputi mažiau, bet gal priprasiu.
Pradinis svoris buvo 77kg., dabartinis 73,4 Kg. Ūgis 173cm. Idealus svoris pagal Dukaną būtų 66kg., na man ir 68 užtektų.
Jei būtų lentelė, norėčiau į ją patekti, gal dar daugiau motyvacijos atsirastų smile.gif
Atsakyti
Siandien paskutinioji baltymu dienele, idomu koks bus rezultatas tongue.gif
DAROM LENTELE!!! Bus idomiau stebeti rezultatus wink.gif
Atsakyti
vakare bandysiu sudeliuoti lentele smile.gif

tik parasykit kas nori joje buti:

natuliona
toscana
Dangere
Atsakyti
Aš noriu į lentelę smile.gif
Atsakyti
Irasykit ir mane pradėjau su 72 mano ūgis 166 cool.gif
Atsakyti
lentele:

natuliona
toscana
Dangere
PokstKeberiokst
irina1981
nese85???
toza???
Atsakyti
Ir as noriu i lentele 4u.gif
Startas sausio 3
Ugis 176, svoris 68.4
Atsakyti
Sveikos dukanininkės,

Ir aš noriu prisijungti, jei priimsit 4u.gif .
Startavau šiandien.
Ūgis 165, svoris 71, tikslas 58
Atsakyti
Įtrauk ir mane!
Primenu duomenis:
pradžia 29/09/2015 - 106kg,
šiai dienai 93,3kg,
ūgis-168cm.
Siekiamas svoris-85kg (o gal ir 80:)
Atsakyti
Norėčiau prisijungti prie lentelės smile.gif
Startas 0106