Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

Kiekviena diena nueinu po 4 km ir plius po namus tvarka daryt, tai manau kai toks oras, tikrai uztenka biggrin.gif

Pyrago receptas:

- 3 puodeliai maltu avizu selenu
- 2 kiausiniai + 2 kiausiniu baltymai
- 1L lieso pieno
- vaniles aromato
- saldiklio

Ikaitinti orkaite iki 180C. Dubenyje sumaisyti avizu selenas su saldikliu. Atskirai isplakti kiausinius su vanile ir baltymais. Viska ismaisyti letai pilant piena. Kepti apie 45 minutes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangere @ 2016 01 05, 13:01)

Pyrago receptas:

-

g.gif kad cia turbut savaites selenu norma, kiek ten to pyrago gaunasi? Turiu omeny į diena kokia dalį jo galima suvalgyt?
Atsakyti
QUOTE(Lygenda @ 2016 01 05, 10:29)
4u.gif na prisipazinkit sr visos sportuojat kaip nurodyta kasdien? smile.gif

Aš kol kas deja ne. Jaučiuosi per sunki intensyvesniems pratimams biggrin.gif Man statistiškai noras pasportuoti atsiranda numetus šiek tiek svorio ir kai jaučiasi rezultatas. Plius nemėgstu sporto salių.

Tiesa, šiandien taip maloniai rytas nuteikė. Vakar ryte svėriausi buvo 90 kg, o šiandien 88,7 kg. Gal čia tik skysčiai pasišalinę, bet na vistiek, malonu smile.gif

P.S. Skaitau čia įkeltą Diukano knygą pdf. Na ir užkliuvo man viena pastaba apie alkoholį. Aš esu vyno mėgėja, o ne visokių saldžių birzgalų. Tos kurios jau esate kaitaliojimo stadijoje ar jau esate ją perėję, ar kartais atsigeriate porą vyno taurių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PokstKeberiokst: 05 sausio 2016 - 13:16
Pyrago gaunasi daug, as i diena leidziu sau 2 gabalelius, nemanau kad tai tikrai pakenks wink.gif

PokstKberiokst - ir mane sitas klausimas kankina, dievinu raudona sausa vyna.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PokstKeberiokst @ 2016 01 05, 13:13)
P.S. Skaitau čia įkeltą Diukano knygą pdf. Na ir užkliuvo man viena pastaba apie alkoholį. Aš esu vyno mėgėja, o ne visokių saldžių birzgalų. Tos kurios jau esate kaitaliojimo stadijoje ar jau esate ją perėję, ar kartais atsigeriate porą vyno taurių?

Geriau nereikia prasidėti su vynu kol nera rezultatu ax.gif as pirma vyno taure išgėriau po 4 men dietos.... Nors ir esu didziule gerbėja šio gerimo ax.gif galima be jo išgyvent.... Laipsniukai deja lieknėti greiciau nepadeda.... 3 etape sau leisdavau jo dažniau , bet faktas kad pradžioje tik vyniuko noris, po to kumpiuko ar suriuko ir pan. O poto savęs nekontroliuojant labai greit manau galima grįžt į pradinį tašką....brrrrrr
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toza: 05 sausio 2016 - 13:31
Aš irgi raudono sauso mėgėja. Tik vasarą renkuosi baltą biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(toza @ 2016 01 05, 13:30)
Geriau nereikia prasidėti su vynu kol nera rezultatu ax.gif as pirma vyno taure išgėriau po 4 men dietos.... Nors ir esu didziule gerbėja šio gerimo ax.gif galima be jo išgyvent.... Laipsniukai deja lieknėti greiciau nepadeda.... 3 etape sau leisdavau jo dažniau , bet faktas kad pradžioje tik vyniuko noris, po to kumpiuko ar suriuko ir pan. O poto  savęs nekontroliuojant labai greit manau galima grįžt į pradinį tašką....brrrrrr

Net neabejoju. Nors tiesą sakant ilgą laiką rinkdavausi vyną be užkandos. T.y. po pietų ar vakarienės išgerdavau vyno. Bet turbūt tiek laiko laikantis tam tikrų maisto ribojimų tikrai baisiai užsimanai to sūriuko ir kumpiuko prie vyno. Na jei viskas ok, tai po 5 mėnesių galėsiu sau leisti tą taurelę išgerti blush2.gif
Atsakyti
bent jau man pernykštis gimtadienis be jokio maisto su dviem taurem raudono sauso vyno po 4 men. dietos baigėsi visa kita diena praleista lovoje ir beprotišku galvos skausmu doh.gif
Atsakyti
Na tai aš iš tų, kurios pagirių jausmo nelabai turi rimto. Aš neesu turėjusi galvos skausmo nuo alkoholio. Esu ilgą laiko tarpą jo nevartojusi ir tie pirmieji kartai tikrai nepaliko jokių nemalonių įspūdžių. Kad ir kaip bebūtų, man kaitaliojimas tęstis turėtų iki gegužės, sekantį mėnesį lauksiu savo jubiliejaus. Pažiūrėsime kaip jubiliatei seksis lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas visoms besidietinancioms.
Jungiuosi ir as. Siandien paskutiner trecioji atakos diena. Dukano laikysiuos pirma karta, iki siol buvau prisiekus Protasovo gerbeja, bet panasu kad organizmas perprato ta metoda, nes po laikymosi rudeni, trys kilai (padlos) jau ataugo. Nors dietos panasios, tikiuosi geru rezultatu.
Tupiu namuos su 9men beibuu, tai sporto uztenka, dar lankau zumba du kart savaitej.
Ugis mano 176, svoris startinis 68.5. Tikslas bent jau 64 smile.gif kol kas is pasiekimu - per tris dienas priaugau 100gr :-D
Labai laukiu darzoviu rytoj wub.gif
Turiu palaikyma is vyro, jis irgi laikosi. Tai saldytuve draudziamu produktu nera.

Norejau senbuviu paklausti del krabu lazdeliu. Ju sudetyje nemazai cukraus!! Tai turbut nepiktnaudziauti?
Ir ar geriate cocacola light? Protasovas pvz ja draudzia kaip ir krabu lazdeles
Atsakyti
alkoholio nemegstu, nei vyno, nei kitu gerimu, tai man lengva biggrin.gif

QUOTE(Dangere @ 2016 01 05, 13:01)

na man kaip ir Tozai kliuna jusu rceptas 4u.gif avizu selenu reikia valgyti grieztai kaip parasyta knygoj, t.y. 1.5 v.s. per ataka ir 2 saukstai kaitaliojimo metu, kaip jus skaiciuojat savo suvalgyta kieki g.gif paieskokit kitu receptu mirksiukas.gif as pvz kepu sausainius kur 2 saukstai a.s. ir 1 k.s. , visus sausainius suvalgau per diena ir zinau kad norma selenu gavau ne daugiau ir ne maziau ax.gif

QUOTE(extravaganza @ 2016 01 05, 18:03)
Labas visoms besidietinancioms.
Jungiuosi ir as. Siandien paskutiner trecioji atakos diena. Dukano laikysiuos pirma karta, iki siol buvau prisiekus Protasovo gerbeja, bet panasu kad organizmas perprato ta metoda, nes po laikymosi rudeni, trys kilai (padlos)  jau ataugo. Nors dietos panasios, tikiuosi geru rezultatu.
Tupiu namuos su 9men beibuu, tai sporto uztenka, dar lankau zumba du kart savaitej.
Ugis mano 176, svoris startinis 68.5. Tikslas bent jau 64 smile.gif kol kas is pasiekimu - per tris dienas priaugau 100gr :-D
Labai laukiu darzoviu rytoj  wub.gif
Turiu palaikyma is vyro, jis irgi laikosi. Tai saldytuve draudziamu produktu nera.

Norejau senbuviu paklausti del krabu lazdeliu. Ju sudetyje nemazai cukraus!! Tai turbut nepiktnaudziauti?
Ir ar geriate cocacola light? Protasovas pvz ja draudzia kaip ir krabu lazdeles

ir vyras laikosi dietos bigsmile.gif kiek jam reikia numesti?
o jums manau nereikia Dukano dietos 4u.gif ji skirtajei nori atsikratyti daugiau negu 10 kg 4u.gif

krabu lazdeles valgau koki 1 karta per menesi smile.gif colos negeriu smile.gif
Papildyta:
ideja BD dienoms mirksiukas.gif

kalakutienos saslykas orkaiteje biggrin.gif

user posted image

user posted image
Papildyta:
Dar galiu imesti failiukus , pries kokius metus buvau ilindus I sia temute ir radau juos, nezinau kas autorius, tikiuosi nesupyks smile.gif

Baltymų+daržovių dienoms

https://docs.google....hwr7FL20m4/edit

Desertai Dukano dietai

https://docs.google....e5XpG7TUH4/edit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 05 sausio 2016 - 18:56
4u.gif num as ir vel cia su -0,6kg dar pardej katik nusipirkau kazkokiu tai makaronu persvieciamu raso kad 100g 2g angliavandeniu na ir siaip kaipmir nieko blogo ar galima ju per ataka ir per kaitalioiima ar nelb nes tu sitaraki ar kokiu tai makaronu neradau smile.gif)))) nemoku ikelt foto makaronciku smile.gif
Papildyta:
http://www.functiona...grasnudlar.html
Cia nuoroda ten zemiau sudetis tik nepamineta kad yra 0,15g protein
Gelezies 0,41mg kalcio 313mg maistines skaidulos 3g
Atsakyti
natuliona, dekui, reikia reikia tos dietos man mirksiukas.gif i priesnestuminius rubus neilendu. Mb reikia apie 10kg numesti
Nuo jusu saslyko man reile nutyso biggrin.gif
Atsakyti