Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

QUOTE(toza @ 2016 01 04, 12:56)
Is tikro pačios dietos laikytis paprasčiau nei stabilizacijos . Aišku kas galima ko ne, mažiau noro experimentuot mirksiukas.gif

cia pilnai sutinku drinks_cheers.gif

pas mane irgi pliusas nuo sampano blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2016 01 04, 13:48)
aisku kad pavyks  biggrin.gif
kalediniu pliuso neturejau, o vat naujametini turiu +1  doh.gif reikia per savaite atsikratyti  smile.gif
o tu grieztai bandysi mest, t.y. su kaitaliojimais, ar ant stabilizacijos bandysi?

Lygenda zelatina galima, ir tai papildomas baltymu saltinis  mirksiukas.gif del atakos abejoju, as atideciau desertus iki kaitaliojimo  4u.gif

thumbup.gif suuuper smile.gif aciu atidesiu iki kaitaliojimo tada smile.gif
Atsakyti
Sveikos jungimosi ir aš į jūsų gretas jau esu laikiusi šios dietos ir visai neblogai sekėsi bet aišku atsipalaidavusi ir vėl į viršų svoris tad dabar susiimu šiandien pirma diena baltymai....sunku....ryt tikiuosi bus lengviau g.gif
Atsakyti
QUOTE(irina1981 @ 2016 01 04, 15:09)
Sveikos jungimosi ir aš į jūsų gretas jau esu laikiusi šios dietos ir visai neblogai sekėsi bet aišku atsipalaidavusi ir vėl į viršų svoris tad dabar susiimu šiandien pirma diena baltymai....sunku....ryt tikiuosi bus lengviau g.gif

o kur skaiciukai? biggrin.gif
Atsakyti
Labas visoms!

Jungiuosi ir aš. Esu bandžiusi jau Dukano dietą. Ištvėriau visas 3 dienas kažkada biggrin.gif Kaltinu pagundas ir palaikymo nebuvimą. Turbūt su pastaruoju ir sunkiausia buvo. Planą vėl pradėti laikytis šios dietos jau rezgiau porą savaičių ir štai pirmoji diena beveik įveikta. Namie palaikymo ir palengvinimo manau tikrai nesulauksiu, todėl ir jungiuosi prie jūsų. Matyt aš iš tų kurioms reikia kompanijos ir turėti su kuo aptarti savo pasiekimus 4u.gif

Taigi:
Startas: 2016.01.04
Dabartinis svoris: 90 kg
Ūgis: 178 cm
Dukano nustatytas mano siekiamas svoris: 71,9 kg.

Ataka tęsis iki 2015.01.09. Man asmeniškai sunkiausias etapas. Neesu itin didelė varškyčių ir kiaušinukų mėgėja biggrin.gif Man labiau itališki patiekalai prie širdies su sūriu.

Iš kart turiu klausimą dėl tų shitaki makaronų. Juk galima juos valgyti ir per ataką ir visą likusį laiką? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(PokstKeberiokst @ 2016 01 04, 19:43)

Iš kart turiu klausimą dėl tų shitaki makaronų. Juk galima juos valgyti ir per ataką ir visą likusį laiką?  bigsmile.gif

sveika prisijungus 4u.gif
galima ir per ataka be ribojimu mirksiukas.gif

o kur yra ju pirkti?
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2016 01 04, 20:24)
o kur yra ju pirkti?

Kol kas dar neradau, bet būtinai patikrinsiu Rimi (ten dažnai būna produktų, kuriais kiti prekybos centrai neprekiauja) ir dar ekologiškų prekių. Ir paskutinė viltis bus siųstis internetu smile.gif
Atsakyti
Sekmingai praejo trecia diena! lauksiu nesulaukiu ketvirtadienio kada pasisversiu. Jauciu jau apimtys mazeja ir savijauta super!! Siandien kepiau dukano pyrago! Super skonis ir labai sotu wink.gif Sekmes visoms!
Atsakyti
QUOTE(Dangere @ 2016 01 04, 23:13)
Sekmingai praejo trecia diena! lauksiu nesulaukiu ketvirtadienio kada pasisversiu. Jauciu jau apimtys mazeja ir savijauta super!! Siandien kepiau dukano pyrago! Super skonis ir labai sotu wink.gif Sekmes visoms!

Kas per pyragas?
Atsakyti
4u.gif na prisipazinkit sr visos sportuojat kaip nurodyta kasdien? smile.gif
Atsakyti
Dabartinis svoris apie 72 norėčiau pasiekti 60 bent 65 o pagal dukana neina prisijungti kad paskaičiuoti nes jau kažkada registracijai ir dabar man rašo kad ne toks slaptažodis unsure.gif
Papildyta:
Dabartinis svoris apie 72 norėčiau 60 bent 65 bet pagal dukana skaičiuoklė kažko neleidžia prisijungti kas paskaičiuotu tiksliai unsure.gif
Pirma diena įveikta...sunkokai...bet kasdien vis lengviau bus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lygenda @ 2016 01 05, 10:29)

Kažko oras nelabai gundo sportui schmoll.gif bet planuoju nors atsilenkimu namie padaryti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lygenda @ 2016 01 05, 10:29)

turiu elepsiuka, tai kasdien po 30 min begu smile.gif
Atsakyti