Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

Bonjour visoms!

Taigi, šiandien svarstyklės mane pradžiugino apvaliu skaičiumi thumbup.gif Per savaitę pamesta 2,4kg (!!!!!), kas reiškia, kad nuo pradžių pradžios (rugsėjo 29 dienos) pamažėjau 14kg!! cool.gif

Šeštadienį apturėjau moterišką malonumą, išvažiavau vyrui kvepalų ir tarkos anytai, o grįžau su sijonu, bliuzkute, suknele ir be kvepalų lotuliukas.gif O malonumas tame, kad veidrodyje vaizdas labiau džiugina ir labiau viskas tinka.Dydžiai didesni čia, kur gyvenu, ne problema, yra nemažai parduotuvių su principu nuo 38 iki 52 dydžio, bet visgi matuotis 44-46 yra morališkai maloniau, nei 48-50.......
Atsakyti
QUOTE(nese85 @ 2015 12 14, 11:03)
Per savaitę pamesta 2,4kg (!!!!!),

bet visgi matuotis 44-46 yra morališkai maloniau, nei 48-50.......

pavarei bigsmile.gif aplenkei cool.gif

tikiu kad maloniau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2015 12 14, 09:18)
savaitgali paslydau, griesijau...turesiu padirbeti sia savaite  biggrin.gif

Natuliona, o tai kaip tu "grešini"?Ta prasme, tu užkandžiauji uždraustais produktais, ar pvž sukerti pica alum užsigerdama? drinks_cheers.gif
Aš tai dažnai kažką prigriebiu....tai koks šokolado gabaliukas, ar dešros.....Tenka ir šaukštus palaižyt, kas irgi turbūt per dieną susidaro....Arba, kažką gamindama, dažnai "ragauju",kad po to net pietų nesinori blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nese85 @ 2015 12 14, 20:36)
Natuliona, o tai kaip tu "grešini"?Ta prasme, tu užkandžiauji uždraustais produktais, ar pvž sukerti pica alum užsigerdama? drinks_cheers.gif
Aš tai dažnai kažką prigriebiu....tai koks šokolado gabaliukas, ar dešros.....Tenka ir šaukštus palaižyt, kas irgi turbūt per dieną susidaro....Arba, kažką gamindama, dažnai "ragauju",kad po to net pietų nesinori blush2.gif

ta karta buvo konkretus griesijimas biggrin.gif sushi vakarelis biggrin.gif

labas priduodu nuli...o siaip paskelbiau atostogas nuo svarstykliu ir sporto blush2.gif biski pavargau ... dietinuosi ir toliau bet nesisveriu, reik poilsio nuo to maratono ax.gif grisiu po svenciu prei skaiciu smile.gif
Atsakyti
Sveikos
Su npraesiusiom sventem ir su artejanciais naujaisiais.
AS jungiuos nuo sausio 1 d i jusu gretas.
skaitineju,ziureneju kaip ir kas, bet nlb supratau del vaisiu,ju negalima?
kaip jums sekasi? kokie rezultatai? ar sunku jums?
Atsakyti
QUOTE(:)katyte:) @ 2015 12 30, 21:24)
Sveikos
Su npraesiusiom sventem ir su artejanciais naujaisiais.
AS jungiuos nuo sausio  1 d i jusu gretas.
skaitineju,ziureneju kaip ir kas, bet nlb supratau del vaisiu,ju negalima?
kaip jums sekasi? kokie rezultatai? ar sunku jums?

Laba, vaisiu negalima smile.gif tik nuo stabilizacijos jau leidziamas obuolis smile.gif

as dabar paemiau "atostogas" nuo svarstykliu ir treniruoklio , grisiu po svenciu smile.gif bet siandien uzlipau ant svarstykliu ir matau kad svoris biski pakrito thumbup.gif
mano bendras numestas jau 14 kg , startavau 2015.08.14
Sitoj dietoj svarbiausia gaminti mirksiukas.gif jei negaminsi tai sausa vistiena greit atsibos biggrin.gif pas mane visada ir desertai, ir bulkutes, aisku grieztai pagal Dukana mirksiukas.gif

o koks tavo svoris ir koks tiklsas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 31 gruodžio 2015 - 08:35
Sveikos merginos 4u.gif Su Artėjančiais Naujais Metais ! 4u.gif Kadangi tema tokia - tai ir palinkėjimas - lengvesnių ir lieknesnių 2016!!! Valios ir stibrybės judant link tikslo!

p.s sausio 4d. bus lygiai metai kai draugauju su Dukanu,visai sugyvenamas tas vyriokas mirksiukas.gif o nuo pirmadienio prisijungsiu prie visų Jūsų su nauju tikslu ax.gif 60kg
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2015 12 31, 09:34)
Laba, vaisiu negalima  smile.gif tik nuo stabilizacijos jau leidziamas obuolis  smile.gif

as dabar paemiau "atostogas" nuo svarstykliu ir treniruoklio , grisiu po svenciu smile.gif bet siandien uzlipau ant svarstykliu ir matau kad svoris biski pakrito  thumbup.gif
mano bendras numestas jau 14 kg , startavau 2015.08.14
Sitoj dietoj svarbiausia gaminti  mirksiukas.gif jei negaminsi tai sausa vistiena greit atsibos  biggrin.gif pas mane visada ir desertai, ir bulkutes, aisku grieztai pagal Dukana  mirksiukas.gif

o koks tavo svoris ir koks tiklsas?

Sveikos. Startavau vakar su 70 kg. Noriu 55 wink.gif
Turiu 7 men juos numest. Tikiuos pavyks. .
Vakar diena atsilaikiau gerai , be nuklidymu. Ir kaip niekad isgeriau virs 2 l vandens wink.gif
Atsakyti
Sveikos wink.gif Jungiuosi i jusu gretas!
Mano ugis: 180 cm
Dabartinis svoris: 95 kg
Norimas svoris: 68 kg
Taigi, per 7 menesius reiketu numesti 27kg!
Startuoju nuo siandien. Pusryciams buvo tik kava, pietums suvalgiau kepta orkaiteje zuvi ir uzsigeriau stikline naturaliu pasuku, o vakarienei planuoju pasitaisyti varskytes su cesnaku, krapais ir naturaliu jogurtu wink.gif
Darysiu 5 atakos dienas ir pasisversiu po ju! Ziuresim koks rezultatas bus! thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Kaip sekasi Dukanietes?
pas man 2 dienos ir -2 kg smile.gif
sian 3 atakos diena
Atsakyti
4u.gif sveikos merginos na stai prisidedu prie gretu ruosiuosi moraliskai ir nuo ryt pradedu ataka esamas svoris 70,4kg tikslas 60kg ugis 156 smile.gif
Atsakyti
Man siandien 2 diena baigesi, sversiuosi ketvirtadieni, po visu 5 atakos dienu! Bus smagiau ziuret rezultatus, o siaip savijauta puiki, tik zuvies jau nebenoriu matyti.. per daug man jos buvo biggrin.gif Smagu, kad musu gretos dideja! Sekmes merginos! wink.gif
Atsakyti