Bonjour visoms!
Taigi, šiandien svarstyklės mane pradžiugino apvaliu skaičiumi Per savaitę pamesta 2,4kg (!!!!!), kas reiškia, kad nuo pradžių pradžios (rugsėjo 29 dienos) pamažėjau 14kg!!
Šeštadienį apturėjau moterišką malonumą, išvažiavau vyrui kvepalų ir tarkos anytai, o grįžau su sijonu, bliuzkute, suknele ir be kvepalų O malonumas tame, kad veidrodyje vaizdas labiau džiugina ir labiau viskas tinka.Dydžiai didesni čia, kur gyvenu, ne problema, yra nemažai parduotuvių su principu nuo 38 iki 52 dydžio, bet visgi matuotis 44-46 yra morališkai maloniau, nei 48-50.......
QUOTE(nese85 @ 2015 12 14, 11:03)
Per savaitę pamesta 2,4kg (!!!!!),
bet visgi matuotis 44-46 yra morališkai maloniau, nei 48-50.......
bet visgi matuotis 44-46 yra morališkai maloniau, nei 48-50.......
pavarei aplenkei
tikiu kad maloniau
QUOTE(natuliona @ 2015 12 14, 09:18)
Natuliona, o tai kaip tu "grešini"?Ta prasme, tu užkandžiauji uždraustais produktais, ar pvž sukerti pica alum užsigerdama?
Aš tai dažnai kažką prigriebiu....tai koks šokolado gabaliukas, ar dešros.....Tenka ir šaukštus palaižyt, kas irgi turbūt per dieną susidaro....Arba, kažką gamindama, dažnai "ragauju",kad po to net pietų nesinori
QUOTE(nese85 @ 2015 12 14, 20:36)
Natuliona, o tai kaip tu "grešini"?Ta prasme, tu užkandžiauji uždraustais produktais, ar pvž sukerti pica alum užsigerdama?
Aš tai dažnai kažką prigriebiu....tai koks šokolado gabaliukas, ar dešros.....Tenka ir šaukštus palaižyt, kas irgi turbūt per dieną susidaro....Arba, kažką gamindama, dažnai "ragauju",kad po to net pietų nesinori
ta karta buvo konkretus griesijimas sushi vakarelis
labas priduodu nuli...o siaip paskelbiau atostogas nuo svarstykliu ir sporto biski pavargau ... dietinuosi ir toliau bet nesisveriu, reik poilsio nuo to maratono grisiu po svenciu prei skaiciu
Sveikos
Su npraesiusiom sventem ir su artejanciais naujaisiais.
AS jungiuos nuo sausio 1 d i jusu gretas.
skaitineju,ziureneju kaip ir kas, bet nlb supratau del vaisiu,ju negalima?
kaip jums sekasi? kokie rezultatai? ar sunku jums?
QUOTE(:)katyte:) @ 2015 12 30, 21:24)
Sveikos
Laba, vaisiu negalima tik nuo stabilizacijos jau leidziamas obuolis
as dabar paemiau "atostogas" nuo svarstykliu ir treniruoklio , grisiu po svenciu bet siandien uzlipau ant svarstykliu ir matau kad svoris biski pakrito
mano bendras numestas jau 14 kg , startavau 2015.08.14
Sitoj dietoj svarbiausia gaminti jei negaminsi tai sausa vistiena greit atsibos pas mane visada ir desertai, ir bulkutes, aisku grieztai pagal Dukana
o koks tavo svoris ir koks tiklsas?
Sveikos merginos Su Artėjančiais Naujais Metais ! Kadangi tema tokia - tai ir palinkėjimas - lengvesnių ir lieknesnių 2016!!! Valios ir stibrybės judant link tikslo!
p.s sausio 4d. bus lygiai metai kai draugauju su Dukanu,visai sugyvenamas tas vyriokas o nuo pirmadienio prisijungsiu prie visų Jūsų su nauju tikslu 60kg
p.s sausio 4d. bus lygiai metai kai draugauju su Dukanu,visai sugyvenamas tas vyriokas o nuo pirmadienio prisijungsiu prie visų Jūsų su nauju tikslu 60kg
QUOTE(natuliona @ 2015 12 31, 09:34)
Laba, vaisiu negalima tik nuo stabilizacijos jau leidziamas obuolis
as dabar paemiau "atostogas" nuo svarstykliu ir treniruoklio , grisiu po svenciu bet siandien uzlipau ant svarstykliu ir matau kad svoris biski pakrito
Sitoj dietoj svarbiausia gaminti jei negaminsi tai sausa vistiena greit atsibos pas mane visada ir desertai, ir bulkutes, aisku grieztai pagal Dukana
Sveikos. Startavau vakar su 70 kg. Noriu 55
Turiu 7 men juos numest. Tikiuos pavyks. .
Vakar diena atsilaikiau gerai , be nuklidymu. Ir kaip niekad isgeriau virs 2 l vandens
Sveikos Jungiuosi i jusu gretas!
Mano ugis: 180 cm
Dabartinis svoris: 95 kg
Norimas svoris: 68 kg
Taigi, per 7 menesius reiketu numesti 27kg!
Startuoju nuo siandien. Pusryciams buvo tik kava, pietums suvalgiau kepta orkaiteje zuvi ir uzsigeriau stikline naturaliu pasuku, o vakarienei planuoju pasitaisyti varskytes su cesnaku, krapais ir naturaliu jogurtu
Darysiu 5 atakos dienas ir pasisversiu po ju! Ziuresim koks rezultatas bus!
Mano ugis: 180 cm
Dabartinis svoris: 95 kg
Norimas svoris: 68 kg
Taigi, per 7 menesius reiketu numesti 27kg!
Startuoju nuo siandien. Pusryciams buvo tik kava, pietums suvalgiau kepta orkaiteje zuvi ir uzsigeriau stikline naturaliu pasuku, o vakarienei planuoju pasitaisyti varskytes su cesnaku, krapais ir naturaliu jogurtu
Darysiu 5 atakos dienas ir pasisversiu po ju! Ziuresim koks rezultatas bus!
Kaip sekasi Dukanietes?
pas man 2 dienos ir -2 kg
sian 3 atakos diena
pas man 2 dienos ir -2 kg
sian 3 atakos diena