Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

QUOTE(nese85 @ 2015 12 09, 15:14)
Sveikos!

Toza, prajuokinai thumbup.gif Taip, žinom tuos najametinius  pasižadėjimų sąrašus. O kas ta 6 zona? g.gif

Cia kai užlipi ant svarstykliu ir pirmas skaičiukais 6 lotuliukas.gif P.s na aisku dar yra 1 zona bet ten geriau negristi arba niekad nepapulti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(toza @ 2015 12 09, 15:45)
Cia kai užlipi ant svarstykliu ir pirmas skaičiukais 6 lotuliukas.gif P.s na aisku dar yra 1 zona bet ten geriau negristi arba niekad nepapulti lotuliukas.gif

A!!!Dabar žinosiu.Dėkui, kad buni čia. Tikriausiai dietintis su tavim kartu pradėjo burelis moteriškų, o tik tu viena mus aplankai čia.Juk pagal viska, tai dieta dar nebaigta, kol neužtvirtini visko, kas turbūt ilgiausiai užtrunka.Gal ne visos ir ištveria tiek......
Papildyta:
Ai, visai netikėtai radau beveik dukanišką receptą ant avižinių dribsnių pokelio.Tik dribsnius pakeičiau selėnom.Ir kas gi gaunasi?Ogi labai skanūs lietiniai arba maži blynukai.Aišku, pagal selėnų kiekį gal ir viršijama jų dienos norma,BET jei ne kiekvieną dieną, tai juk galima ax.gif

Atsakyti
Nese ne nuo savaitgalio, o per pusantros savaitės prmą kartą unsure.gif dėl to jau buvau pradėjusi nerimauti, apverkiau visus forumus. Arbata lyg pagelbėjo, bet neaišku ar ilgam...
Toza, oi kaip laukiu savo 6 zonos, penktoj iš laimės nualpčiau lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2015 12 09, 17:29)
Nese ne nuo savaitgalio, o per pusantros savaitės prmą kartą unsure.gif  dėl to jau buvau pradėjusi nerimauti, apverkiau visus forumus. Arbata lyg pagelbėjo, bet neaišku ar ilgam...
Toza, oi kaip laukiu savo 6 zonos, penktoj iš laimės nualpčiau  lotuliukas.gif  wub.gif

NIEKO SAU.....Pavarei, moterie tongue.gif Tiksliau, nepavarei
lotuliukas.gif
Nepergyvenk, vasara.Tikiuosi, kažkada busi ir tu toje zonoje.
Atsakyti
QUOTE(nese85 @ 2015 12 09, 16:36)
A!!!Dabar žinosiu.Dėkui, kad buni čia. Tikriausiai  dietintis su tavim kartu pradėjo burelis moteriškų, o tik tu viena mus aplankai čia.Juk pagal viska, tai dieta dar nebaigta, kol neužtvirtini visko, kas turbūt ilgiausiai užtrunka.Gal ne visos ir ištveria tiek......
Papildyta:
Ai, visai netikėtai radau beveik dukanišką receptą ant avižinių dribsnių pokelio.Tik dribsnius pakeičiau selėnom.Ir kas gi gaunasi?Ogi labai skanūs lietiniai arba maži blynukai.Aišku, pagal selėnų kiekį gal ir viršijama jų dienos norma,BET jei ne kiekvieną dieną, tai juk galima ax.gif

Na man 3 etapas kazkur iki birzelio menesio, o 4 visa likusi gyvenima lotuliukas.gif idomu tik kaip seksis g.gif siaip kadangi as mesavalge labiau, tai man si dieta tiko, o va jei jau saldumynus megciau, manau be sansu su keksiukais ir cola zero isgyvent doh.gif
p.s blyneliu foto buvau ikelusi cia seniau, sumalus selenas su kavamale is dienos normos kokie 4-5 lietinukai iseina..skanumelis, bet seniai bekepiau, as dabar ant selenu koses "uzkibus", kas ryta valgau tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(vasara_ @ 2015 12 09, 17:29)
Toza, oi kaip laukiu savo 6 zonos, penktoj iš laimės nualpčiau  lotuliukas.gif  wub.gif

sulauksi 4u.gif tik jau nesvaik , kad atvaziuoja draugas ir turesi keist mityba doh.gif , net negalvok...barsiu...pusiaukelej jau esi....net nereikia sakyti kad dietines ir pan. parasciausiai paaiskink, kad nevalgai kai kuriu produktu, pvz cukraus, duonos, bulviu ir pan..as va katik pavakarieniavau ir eisiu kept picos doh.gif "nepasiraso" ant kiausiniu ir lasisos lotuliukas.gif
Atsakyti
Jis supratingas pas mane, žino kad laikausi dietos. Nekiša per prievartą nieko, bet jeigu būdama svečiuose valgiau ko negaliu tai irgi nebara biggrin.gif šiaip sakė valgys kartu su manim vienodą maistą. Palinkėjau jam sėkmės, kūdenai doh.gif lotuliukas.gif Čia manau viskas nuo mano valios priklausys. Nenorėsiu tai niekas nieko neįkiš ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2015 12 09, 19:25)
Jis supratingas pas mane, žino kad laikausi dietos. ..

o tu taip nerei i santykius ax.gif , pamenu , kai dar pavasari liudejai viena, kaip veliau uzsireginai i pazinciu psl, jei ne paslaptis, tai ten ir susipazinot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toza: 09 gruodžio 2015 - 19:39
QUOTE(toza @ 2015 12 09, 19:34)
o tu taip nerei i santykius ax.gif , pamenu , kai dar pavasari liudejai viena, kaip veliau uzsireginai i pazinciu psl, jei ne paslaptis, tai ten ir susipazinot?

Aš rau į až atsakysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2015 12 09, 19:57)
Aš rau į až atsakysiu mirksiukas.gif

mirksiukas.gif ten ir del arbatu tau atsakysiu blush2.gif tik kad zinute grizo atgal...kazkaip SM grybauja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toza: 09 gruodžio 2015 - 20:22
Gavau tavo žinutę, viskas gerai smile.gif dėl kiaušidžių ir sutrikusio virškinimo nepagalvojau kažkaip susieti, nes man tos bėdos nuolatinės, o užkietėjusiu pilvu skundžiuos savaitę g.gif pasitaisiau puodelį senos lapų arbatos, išgersiu ir šį vakarą ax.gif
Atsakyti
Patarimas skaitančioms! Negerkit senos lapų arbatos du vakarus iš eilės!!! Sveikatai ir orumui pavojinga...
Atsakyti
Labas rytas

per savaite -0.5, tai bendras numestas 13.5
dabartinis svoris 84.5

cia penktadieni fiksavau... savaitgali paslydau, griesijau...turesiu padirbeti sia savaite biggrin.gif

jau fantazija nenesa ka gaminti dry.gif
vel siandien kotletai biggrin.gif

kaip kitoms merginoms sekasi?
Atsakyti