QUOTE(nese85 @ 2015 12 09, 16:36)
A!!!Dabar žinosiu.Dėkui, kad buni čia. Tikriausiai dietintis su tavim kartu pradėjo burelis moteriškų, o tik tu viena mus aplankai čia.Juk pagal viska, tai dieta dar nebaigta, kol neužtvirtini visko, kas turbūt ilgiausiai užtrunka.Gal ne visos ir ištveria tiek......
Papildyta:
Ai, visai netikėtai radau beveik dukanišką receptą ant avižinių dribsnių pokelio.Tik dribsnius pakeičiau selėnom.Ir kas gi gaunasi?Ogi labai skanūs lietiniai arba maži blynukai.Aišku, pagal selėnų kiekį gal ir viršijama jų dienos norma,BET jei ne kiekvieną dieną, tai juk galima
Na man 3 etapas kazkur iki birzelio menesio, o 4 visa likusi gyvenima
idomu tik kaip seksis
siaip kadangi as mesavalge labiau, tai man si dieta tiko, o va jei jau saldumynus megciau, manau be sansu su keksiukais ir cola zero isgyvent
p.s blyneliu foto buvau ikelusi cia seniau, sumalus selenas su kavamale is dienos normos kokie 4-5 lietinukai iseina..skanumelis, bet seniai bekepiau, as dabar ant selenu koses "uzkibus", kas ryta valgau
Papildyta:
QUOTE(vasara_ @ 2015 12 09, 17:29)
Toza, oi kaip laukiu savo 6 zonos, penktoj iš laimės nualpčiau
sulauksi
tik jau nesvaik , kad atvaziuoja draugas ir turesi keist mityba
, net negalvok...barsiu...pusiaukelej jau esi....net nereikia sakyti kad dietines ir pan. parasciausiai paaiskink, kad nevalgai kai kuriu produktu, pvz cukraus, duonos, bulviu ir pan..as va katik pavakarieniavau ir eisiu kept picos
"nepasiraso" ant kiausiniu ir lasisos