Įkraunama...
Įkraunama...

Šveičiam kūną

QUOTE(sirxule @ 2006 07 21, 16:47)
as tai prausiausi ir man likuciu niekur neliko su dusu viska nuploviau  g.gif
Papildyta:
is kur zinai tokia kova su celiulitu?  mirksiukas.gif

Aš irgi kai trinu save - už užuolaidėlės. TAi nupilu su dušu ir tiek.
O kad citrusinių eterinis aliejus padeda kovoje su celiulitu - daug kur skaičiau. Net ir eterinių aliejų aprašyme. Plačiau: http://www.naujojiba...lt/Citrusai.htm

QUOTE(ingakalnis @ 2006 08 23, 13:05)
taip..taip... soda...nebandziau ir nebandysiu  wacko.gif

Na soda kaip abrazyvinė medžiaga ir tiek. Manau kad panaši funkcija kaip cukraus ir druskos. Jei sodą maišyti su kokiu kosmetiniu aliejum ar grietinėle ar veido prausikliu ir tik švelniai masažuoti - nemanau, kad atsitiks kas nors blogo. Svarbu saikas mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytelis visoms
buvau girdejus is savo brangucio apie pylinga kavos tirsciais o kai perskaiciau jusu temele nusprendziAU PABANDYT IR ESU TUO PATENKINTA
Atsakyti
Labutis.Man labai patinka kavos tirsciais issitrinti rankas.kai nuplaunu ,jos tokios svelnios buna. bigsmile.gif
Atsakyti
Kavos tirsciai super pylingas kunui thumbup.gif
o jus veida irgi sveiciat su tirsciais? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Celeste @ 2006 08 29, 21:48)
Kavos tirsciai super pylingas kunui thumbup.gif
o jus veida irgi sveiciat su tirsciais?  blush2.gif

anktesniuose postuose skaičiau, kad ir veidą šveičia kai kurios mirksiukas.gif , pati tai dar nebandžiau su veidu
Atsakyti
As tai irgi sumaisau su duso zele smile.gif O su kokiais eteriniais aliejukais maisote? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frosted: 02 rugsėjo 2006 - 11:42
ka daryti, kad visa ta mase tirstesne gautusi, nes man nubyra tie kavos tirsciai... blush2.gif ir ar nenueina idegis nuo sito pilingavimo ax.gif kazkaip neitiketina, kad nuo kavos idegis ilgiau laikytusi rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sheba @ 2006 09 18, 13:32)
ka daryti, kad visa ta mase tirstesne gautusi, nes man nubyra tie kavos tirsciai...  blush2.gif ir ar nenueina idegis nuo sito pilingavimo  ax.gif kazkaip neitiketina, kad nuo kavos idegis ilgiau laikytusi  rolleyes.gif  ax.gif

Manau nueina...As ir pradziu einu sveistis o paskui degintis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2006 09 18, 13:59)
Manau nueina...As ir pradziu einu sveistis o paskui degintis smile.gif

g.gif manau ir man taip paciai daryt reikes bigsmile.gif
Atsakyti
Prisiskaičiau Jūsų komentarų ir susigundžiau ir as pabandyti, reikės biški "pataupyti" kavos tirščius ir šveisiuos sokiai.gif
Atsakyti
Man dar sakė, kad kavos tirščiai padeda atsikratyti inkštirų blink.gif
Atsakyti
kavos tirsciais ir as "pylinguojuos" retkarciais smile.gif nors dazniausiai rankas. kuna bandziau kol manes namiskiai neisbare- mat matot bijo kad vandentekiai uzsikims lotuliukas.gif veida sveisti irgi bandziau, bet jei jautresne oda, gal ir per stipriai draskys...
Atsakyti