Aliejukų, t.p. ir migdolų, galima gaut Body shop'e

Jau neatsimenu kiek laiko naudoju kavos tirščius ir kūnui, ir veidui. Jau po pirmo karto supratau, kad niekad nebepirksiu jokių šveitiklių
Tik niekad nebandžiau jokių priedų dėti, tik su dušo želė visada sumaišau, bet dabar reiks pabandyti su medum, o ir eterinių aliejukų manau bus ne pro šalį nusipirkti
O kieno oda yra sausa ar jautri labai gerai kūną ir veidą ištrinti maltais avižiniais dribsniais

Tik niekad nebandžiau jokių priedų dėti, tik su dušo želė visada sumaišau, bet dabar reiks pabandyti su medum, o ir eterinių aliejukų manau bus ne pro šalį nusipirkti

O kieno oda yra sausa ar jautri labai gerai kūną ir veidą ištrinti maltais avižiniais dribsniais

na va isbandziau ir aš tuos kavos tirščius. jokio ypatingo efekto nepastebėjau, bet gal per daug čia visko prisiskaičiusi tikėjausi... bet šiaip tai faina, smagu buvo, oda tikrai netapo blogesnė

QUOTE(Baltija @ 2006 07 19, 16:23)
Baltija, 19 Lie 2006 - 16:23, parašė:
Baltija, 19 Lie 2006 - 16:23, parašė: ![]()
Man tai kava nepatinka tuom, kad visur matosi jos likučiai: ant sienų, vonioj, ant užuolaidų
Man tai kava nepatinka tuom, kad visur matosi jos likučiai: ant sienų, vonioj, ant užuolaidų

o tai tu pati triniesi tirsciais ar sienas drapstai

QUOTE(ingakalnis @ 2006 08 23, 10:25)
ingakalnis, 23 Rug 2006 - 10:25, parašė:
ingakalnis, 23 Rug 2006 - 10:25, parašė: ![]()
man niekada nebuna nei sienos nei dar kazkas isterlintos
efektas tikrai super,oda buna minsktute.. bet vat kad negeriu kavos tai kartais pagaliu vien tik tam pirkti kad uzpilti ir tada ant saves uzsitepti
man niekada nebuna nei sienos nei dar kazkas isterlintos
efektas tikrai super,oda buna minsktute.. bet vat kad negeriu kavos tai kartais pagaliu vien tik tam pirkti kad uzpilti ir tada ant saves uzsitepti 

aš ir negeriu kavos

na mergaites prisiskaiciau tei siandien ir as pabandysiu
tik noreciau isipilti alyvuogiu aliejaus, bet jo neturiu....
bet turbut nesunkiai rasiu parduotuveje ane?
kokia jo kaina?
o Veidukui sveistsi as pvz nieko geresnio neradau us Soda
et paskiau toooks svelnutis ir lygutis buna!
pabandykit patiks

QUOTE(merilda @ 2006 08 23, 11:31)
merilda, 23 Rug 2006 - 11:31, parašė:
merilda, 23 Rug 2006 - 11:31, parašė: ![]()
pabandykit patiks
pabandykit patiks 

tu rimtai su soda šveiti ? o man regis tai ne pati tinkamiausia priemonė veidui šveisti

Taip! Soda
mano mama sveisdavo jaunystej
ir dabar dar sveicia
paprasciausiai sudrekini veida, tada sodos ant pirstu galiuku ir sukamaisiais judesiais svelniai veiduka sveiti
patikekit, poru nebelieka, visi nesvarumai issivalo, veidukas lygus, svelnus ir svarutis buna!
nzn bet jau seniai neberku jokiu pilingu ir pan....
nesamone ten

taip..taip... soda...nebandziau ir nebandysiu

ingakalnis: o kuo bloga soda? jei nebandei tai ko cia taip nusiteikus?

niugi ir as pabandziau tuos kavos tirscius. nugi super. tikrai nesigailiu. vienintele problema, kad as kavos negeriu. bet visad turiu pasidejus, jei kokie sveciai uzeitu. taigi is tu "sveciu" atsargu ir grazinuosi. o jie tikrai ir veidukui tinka??? nes mano odyte tai labai jautri... o kaip su soda? neissiardo rugsciu - sarmu pusiausvyra??
aš tikiu, kad po sodos tuo metu buna svelni oda, bet juk net is dantu pastu ja iseme, nors labai balina dantis, nes nueda emali, o cia veido oda... nu as nerizikuociau.
o mano mociute, kad oda butu skaisti, tai sveisdavo su ukisku muilu, kol vos ne nusilupdavo. tuo metu atrode skaistus veidas, bet dabar i senatve tai oda kaip pergamentas..
o mano mociute, kad oda butu skaisti, tai sveisdavo su ukisku muilu, kol vos ne nusilupdavo. tuo metu atrode skaistus veidas, bet dabar i senatve tai oda kaip pergamentas..