Įkraunama...
Įkraunama...

Šveičiam kūną

Aliejukų, t.p. ir migdolų, galima gaut Body shop'e lotuliukas.gif
Atsakyti
Jau neatsimenu kiek laiko naudoju kavos tirščius ir kūnui, ir veidui. Jau po pirmo karto supratau, kad niekad nebepirksiu jokių šveitiklių blush2.gif
Tik niekad nebandžiau jokių priedų dėti, tik su dušo želė visada sumaišau, bet dabar reiks pabandyti su medum, o ir eterinių aliejukų manau bus ne pro šalį nusipirkti ax.gif
O kieno oda yra sausa ar jautri labai gerai kūną ir veidą ištrinti maltais avižiniais dribsniais thumbup.gif
Atsakyti
na va isbandziau ir aš tuos kavos tirščius. jokio ypatingo efekto nepastebėjau, bet gal per daug čia visko prisiskaičiusi tikėjausi... bet šiaip tai faina, smagu buvo, oda tikrai netapo blogesnė lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2006 07 19, 16:23)

Baltija, 19 Lie 2006 - 16:23, parašė:

Baltija, 19 Lie 2006 - 16:23, parašė:

Man tai kava nepatinka tuom, kad visur matosi jos likučiai: ant sienų, vonioj, ant užuolaidų  schmoll.gif

Man tai kava nepatinka tuom, kad visur matosi jos likučiai: ant sienų, vonioj, ant užuolaidų  schmoll.gif

o tai tu pati triniesi tirsciais ar sienas drapstai g.gif man niekada nebuna nei sienos nei dar kazkas isterlintos schmoll.gif efektas tikrai super,oda buna minsktute.. bet vat kad negeriu kavos tai kartais pagaliu vien tik tam pirkti kad uzpilti ir tada ant saves uzsitepti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2006 08 23, 10:25)

ingakalnis, 23 Rug 2006 - 10:25, parašė:

ingakalnis, 23 Rug 2006 - 10:25, parašė:

o tai tu pati triniesi tirsciais ar sienas drapstai  g.gif  man niekada nebuna nei sienos nei dar kazkas isterlintos  schmoll.gif efektas tikrai super,oda buna minsktute.. bet vat kad negeriu kavos tai kartais pagaliu vien tik tam pirkti kad uzpilti ir tada ant saves uzsitepti  biggrin.gif

o tai tu pati triniesi tirsciais ar sienas drapstai  g.gif  man niekada nebuna nei sienos nei dar kazkas isterlintos  schmoll.gif efektas tikrai super,oda buna minsktute.. bet vat kad negeriu kavos tai kartais pagaliu vien tik tam pirkti kad uzpilti ir tada ant saves uzsitepti  biggrin.gif

aš ir negeriu kavos mirksiukas.gif bet kartais mamos paprašau kad ji neišmestų iš kavavirės filtro ir turiu kuo tepliotis lotuliukas.gif
Atsakyti
na mergaites prisiskaiciau tei siandien ir as pabandysiu lotuliukas.gif tongue.gif biggrin.gif tik noreciau isipilti alyvuogiu aliejaus, bet jo neturiu.... blink.gif bet turbut nesunkiai rasiu parduotuveje ane? tongue.gif kokia jo kaina?

o Veidukui sveistsi as pvz nieko geresnio neradau us Soda ax.gif et paskiau toooks svelnutis ir lygutis buna! wub.gif pabandykit patiks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(merilda @ 2006 08 23, 11:31)

merilda, 23 Rug 2006 - 11:31, parašė:

merilda, 23 Rug 2006 - 11:31, parašė:

o Veidukui sveistsi as pvz nieko geresnio neradau us Soda  ax.gif  et paskiau toooks svelnutis ir lygutis buna!  wub.gif  pabandykit patiks  thumbup.gif

o Veidukui sveistsi as pvz nieko geresnio neradau us Soda  ax.gif  et paskiau toooks svelnutis ir lygutis buna!  wub.gif  pabandykit patiks  thumbup.gif

tu rimtai su soda šveiti ? o man regis tai ne pati tinkamiausia priemonė veidui šveisti g.gif
Atsakyti
Taip! Soda thumbup.gif mano mama sveisdavo jaunystej tongue.gif ir dabar dar sveicia tongue.gif paprasciausiai sudrekini veida, tada sodos ant pirstu galiuku ir sukamaisiais judesiais svelniai veiduka sveiti mirksiukas.gif patikekit, poru nebelieka, visi nesvarumai issivalo, veidukas lygus, svelnus ir svarutis buna! 4u.gif nzn bet jau seniai neberku jokiu pilingu ir pan.... doh.gif nesamone ten tongue.gif
Atsakyti
taip..taip... soda...nebandziau ir nebandysiu wacko.gif
Atsakyti
ingakalnis: o kuo bloga soda? jei nebandei tai ko cia taip nusiteikus? blink.gif g.gif
Atsakyti
niugi ir as pabandziau tuos kavos tirscius. nugi super. tikrai nesigailiu. vienintele problema, kad as kavos negeriu. bet visad turiu pasidejus, jei kokie sveciai uzeitu. taigi is tu "sveciu" atsargu ir grazinuosi. o jie tikrai ir veidukui tinka??? nes mano odyte tai labai jautri... o kaip su soda? neissiardo rugsciu - sarmu pusiausvyra??
Atsakyti
aš tikiu, kad po sodos tuo metu buna svelni oda, bet juk net is dantu pastu ja iseme, nors labai balina dantis, nes nueda emali, o cia veido oda... nu as nerizikuociau.
o mano mociute, kad oda butu skaisti, tai sveisdavo su ukisku muilu, kol vos ne nusilupdavo. tuo metu atrode skaistus veidas, bet dabar i senatve tai oda kaip pergamentas..
Atsakyti