Įkraunama...
Įkraunama...

Šveičiam kūną

QUOTE(lelytia @ 2006 07 28, 09:24)

lelytia, 28 Lie 2006 - 09:24, para�ė:

lelytia, 28 Lie 2006 - 09:24, para�ė:

Ikrų? blink.gif
Hm, kažin ką veikti tą valandą apsišarvojus kaip kareivukui? biggrin.gif  Bet manau efektas būtų thumbup.gif , matyt todėl, kad plėvelė ir folija sulaiko šilumą (o kofeinas turbūt geriau įsisavinamas g.gif ).

Ikrų? blink.gif
Hm, kažin ką veikti tą valandą apsišarvojus kaip kareivukui? biggrin.gif  Bet manau efektas būtų thumbup.gif , matyt todėl, kad plėvelė ir folija sulaiko šilumą (o kofeinas turbūt geriau įsisavinamas g.gif ).

Aha, visas bajeris tame ir yra- del silumos kofeinas geriau isisavinamas. O as tai darau vakarais, tai ta valandzike ar netgi ilgiau tikrai nesunku smagiai praleisti- skaitau knyga, ziuriu koki filma. Kartais proceduros laika derinu su televizijos programa lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet efekta sioki toki tai pastebejau thumbup.gif Dar labai neilgai ta darau, tai stebuklu nesitikiu mirksiukas.gif

QUOTE(Apuokas @ 2006 07 28, 13:49)

Apuokas, 28 Lie 2006 - 13:49, para�ė:

Apuokas, 28 Lie 2006 - 13:49, para�ė:

Paaiskinkit man  doh.gif Mano drauge nutare nebegerti kavos vien del celiulito. Sake skaite kazkur  biggrin.gif O kofeinas ant slaunu padeda?  lotuliukas.gif Tai gal ji per pora menesiu be kavos dar daugiau jo uzsiaugins?  blink.gif Nieko nesuprantu  biggrin.gif

Paaiskinkit man  doh.gif Mano drauge nutare nebegerti kavos vien del celiulito. Sake skaite kazkur  biggrin.gif O kofeinas ant slaunu padeda?  lotuliukas.gif Tai gal ji per pora menesiu be kavos dar daugiau jo uzsiaugins?  blink.gif Nieko nesuprantu  biggrin.gif

Jei kava geri su saiku ir ne su 5 sauksteliais cukraus, tai celiulitas nuo jos tikrai neatsiras mirksiukas.gif Ir yra didelis skirtumas, kur kava skrandyje, ir kur kavos tirsciai ant slaunu tongue.gif Juk daugumoje anticeliulitiniu priemoniu kofeino yra prideta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(birdie @ 2006 07 29, 15:46)

birdie, 29 Lie 2006 - 15:46, para�ė:

birdie, 29 Lie 2006 - 15:46, para�ė:

Jei kava geri su saiku ir ne su 5 sauksteliais cukraus, tai celiulitas nuo jos tikrai neatsiras  mirksiukas.gif Ir yra didelis skirtumas, kur kava skrandyje, ir kur kavos tirsciai ant slaunu  tongue.gif Juk daugumoje anticeliulitiniu priemoniu kofeino yra prideta  smile.gif

Jei kava geri su saiku ir ne su 5 sauksteliais cukraus, tai celiulitas nuo jos tikrai neatsiras  mirksiukas.gif Ir yra didelis skirtumas, kur kava skrandyje, ir kur kavos tirsciai ant slaunu  tongue.gif Juk daugumoje anticeliulitiniu priemoniu kofeino yra prideta  smile.gif

Nu geras lotuliukas.gif Dabar kai visos gers kava, jai pasiulysim per slaunis ja megautis lotuliukas.gif
O ir as vakar gerai nusisveiciau... ax.gif
Atsakyti
Niekad ir nenaudojau kitokių šveitiklių nei kavos tirščiai. Ir kvapas malonus ir oda paskui minkšta pasidaro. Labai gerai išsitrinti pirtyje su kavos tirščiais ir medumi, mmmm ax.gif
Atsakyti
Ir man kavos tirsciai geriausias sveitiklis bigsmile.gif As kartais vanilinio cukraus truputi idedu, kad neliktu kavos kvapo ax.gif
Atsakyti
vakar nusisveiciau kava + medum. oda superine pasidare bigsmile.gif reiks dar pabandyt issitrint slaunis kava ir plevele apsivyniot. sudominot mane lotuliukas.gif
Atsakyti
man asmeniškai labai patiko kūno pilingas iš Avon, su dumbliais iš SPA. O kvapas wub.gif
Atsakyti
zinojau, kad kavos tirscius galima taip panaudoti, bet vis patingedavau ax.gif dabar, kai perskaiciau sia temele, reikes prisiverst isbandyt smile.gif
Atsakyti
Nugi prisiversk , o paskui parasyk, kaip patiko smile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif geras, reikės pabandyt biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Nu tai sudominot, kad rytoj taip ir padarysiu smile.gif
aciu, mergaites 4u.gif
Atsakyti
as tai iki siol visada su rupia druska trindavausi. kartais aliejaus isasindavau pries tai. po to su duso zele ir thumbup.gif thumbup.gif
ir vyra ipratinau taip ir tevus - visi labai patenkinti.
dabar bandysiu ir su kava. jau isivaizduoju wub.gif wub.gif
Atsakyti
Dar is kavos tirsciu serijos: i kavos tirscius ilasinti migdolu aliejaus (ir kur tokio gauti? g.gif ) ir atsargiai ''nusveisti'' tuo misiniu lupas. Po to lupas itepti medumi ir palaikyti geras 20 minuciu. Sako, kad lupos superines buna! wub.gif
Atsakyti