Įkraunama...
Įkraunama...

Šveičiam kūną

QUOTE(Šyršė @ 2008 06 03, 14:00)
Merginos, aš norėjau paklausti ar šia kavos tirščiu procedura galima atlikti iškarto po depilecijos?  4u.gif

Aisku yra tikimybe, kad odai gal per didelis kruvis is kart - depiliacija ir sveitimas.
Kadangi maniske oda jautri, tai as tokiu bajeriu nebandau, bet manau cia nuo odos priklauso, gal tavoji reaguos normaliai.
Jei sugalvosi daryt, vistiek siulyciau i tirscius imaisyti meducio ir aliejaus, gausis svelniau mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš jau esu bandžiusi ši šveitikli,tik susimaščiau ar galima ji naudoti iš karto po depiliacijos smile.gif tad dėkui Shokoladine už informacija
bigsmile.gif
Atsakyti
Naudoju jau senokai,efektas puikus flirt.gif Puiki priemone pries celiulita,superinis sveitiklis. Pagal poreiki ir nuotaika ilasinu kvieciu zelmenu,citrusinio aliejaus,maisau su medumi.Tiesa,dazniausiai vartoju vienus tirscius,taip oda dar ir grazu ruda atspalvi igauna.
Atsakyti
QUOTE(Gerda @ 2008 06 04, 14:07)
Naudoju jau senokai,efektas puikus  flirt.gif Puiki priemone pries celiulita,superinis sveitiklis. Pagal poreiki ir nuotaika ilasinu kvieciu zelmenu,citrusinio aliejaus,maisau su medumi.Tiesa,dazniausiai vartoju vienus tirscius,taip oda dar ir grazu ruda atspalvi igauna.

Nuo kavos tirsciu oda paruduoja? blink.gif

As manau, kad geriau tuos simtus, kuriuos kainuoja brangios priemones isleisti kam nors vertingesnio, ir naudoti pigu, nuostabu sveitimosi buda su kavos tirsciais thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandruciux: 04 birželio 2008 - 16:25
QUOTE(Sandruciux @ 2008 06 04, 16:23)
Nuo kavos tirsciu oda paruduoja? blink.gif

As tai nepastebejau g.gif
Atsakyti
Nesusiturejau ir as ax.gif rolleyes.gif
Kaip pilingas - patiko, sveicia smagiai. Kavos tirscius maisiau su alyvuogiu aliejum, tikrai puikiai drekina. Tik stai labai didelio skirtumo nepastebejau... blush2.gif is prigimties turiu labai svelnia oda, gal del to svelniau nesidaro lotuliukas.gif tikrai pastebejau tik drekinamaji aliejaus poveiki..

dar ka pastebejau.. sis grozio receptas tikriausiai nelabai gali buti tinkamas toms, kurios skundziasi padidejusiu kraujospudziu, aritmija ir panasiai.. tikrai atsargiau mielosios - pati nors ir neturiu tokiu bedeliu, kofeino poveikis buvo labai aiskus..
organizmas vis tik labai imlus medziagoms, gaunamoms per oda (pvz., pleistru (kontraceptiniu, nuo rukymo) poveikis)..

Beje, tonizuoja - nerealiai. Pilingavausi apie 19 val., tai po to nezinojau kokios veiklos cia griebtis lotuliukas.gif Ir uzmigti lengva nebuvo.. doh.gif
Bet tikrai bandysiu ir toliau, su ivairesniais ingredientais, butinai noriu su medum wub.gif tik si karta darysiu tai savaitgalio ryta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingu @ 2008 06 06, 09:54)
dar ka pastebejau.. sis grozio receptas tikriausiai nelabai gali buti tinkamas toms, kurios skundziasi padidejusiu kraujospudziu, aritmija ir panasiai.. tikrai atsargiau mielosios - pati nors ir neturiu tokiu bedeliu, kofeino poveikis buvo labai aiskus..
organizmas vis tik labai imlus medziagoms, gaunamoms per oda (pvz., pleistru (kontraceptiniu, nuo rukymo) poveikis)..

Geras bigsmile.gif nepagalvojau.
Tai gal man uztad taip patinka, kad kraujospudis zemokas ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Shokoladine @ 2008 06 06, 11:34)
Geras bigsmile.gif nepagalvojau.
Tai gal man uztad taip patinka, kad kraujospudis zemokas ax.gif  thumbup.gif

matyt, kad tiesos yra. juk ne be reikalo turintiems zema kraujospudi rekomenduojama per diena isgerti bent puodeli kavos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingu @ 2008 06 06, 11:54)
Beje, tonizuoja - nerealiai. Pilingavausi apie 19 val., tai po to nezinojau kokios veiklos cia griebtis  lotuliukas.gif  Ir uzmigti lengva nebuvo.. doh.gif
Bet tikrai bandysiu ir toliau, su ivairesniais ingredientais, butinai noriu su medum wub.gif  tik si karta darysiu tai savaitgalio ryta  biggrin.gif

nesu bandžius su kavos tirščiais bigsmile.gif einu ir aš tada pabandyti, gal rimtai "užvilks" darbui biggrin.gif niekaip negaliu išsijudint kambarių tvarkymui
Atsakyti
QUOTE(ingu @ 2008 06 06, 08:54)
Nesusiturejau ir as  ax.gif  rolleyes.gif
Kaip pilingas - patiko, sveicia smagiai. Kavos tirscius maisiau su alyvuogiu aliejum, tikrai puikiai drekina. Tik stai labai didelio skirtumo nepastebejau... blush2.gif is prigimties turiu labai svelnia oda, gal del to svelniau nesidaro  lotuliukas.gif tikrai pastebejau tik drekinamaji aliejaus poveiki..

Beje, tonizuoja - nerealiai. Pilingavausi apie 19 val., tai po to nezinojau kokios veiklos cia griebtis  lotuliukas.gif  Ir uzmigti lengva nebuvo.. doh.gif
Bet tikrai bandysiu ir toliau, su ivairesniais ingredientais, butinai noriu su medum wub.gif  tik si karta darysiu tai savaitgalio ryta  biggrin.gif

nu pas mane jis daznokai buna zemas,bet kad tonizuotu nepastebejau g.gif
Atsakyti
na ir mano kraujospudis zemas, gal todel ir man patinka g.gif , o kad kunas ruduoja tai tikrai, na nesi kaip is soliarumo, bet toki atspalvi igauna, kas bande tikriausiai pastebejo biggrin.gif , o po depiliacijos tai nepatarciau tokio pilingo, juk oda ir taip jautri buna
Atsakyti
o kaip butu tuos tirscius sumaisius su medum ir dar alyvuogiu aliejum g.gif koks butu poveikis unsure.gif ?bijau bandyt kad nebutu blogiau blush2.gif
Atsakyti