Įkraunama...
Įkraunama...

Šveičiam kūną

Kol vyro išvykęs,tai apleidau šią procedūrą,nes vis pamirštu nusipirkt kavos doh.gif Tirščius maišydavau su dušo žele,tai nelikdavo to riebaus rusvo atspalvio. Jau seniai taip''terliojuosi'',tikrai nėra su kuo palygint thumbup.gif
Atsakyti
Mes su draugytem nuvarom pas mane i pirtele ir pasidarom toki pilinga kavos tirsciais-pasakele.. oda-aksomine tongue.gif kavos tirsciu nepakeis joks kremas. dar prisidedam medasu ,citrinos ispaudziam i tirscius. vat ir snd lekiu i pirtele thumbup.gif
Atsakyti
Tai vat , as irgi vakar isbandziau kavos tirscius. thumbup.gif first.gif , tikrai daugiau jokiu sveitikliu nepirksiu.Dar sumaisiau su medum ir alyvu aliejum, tai odele kaip kudikelio ax.gif
Atsakyti
as irgi retkarciais (kai netingiu blush2.gif ) nusitrinu kavos tirsciais. na ka galiu pasakyti? super pylingas thumbup.gif o celiulito tai tikrai padeda atsikratyti mirksiukas.gif patikekit manimi mirksiukas.gif
Atsakyti
As pora kartu esu bandziusi, tai irgi patiko. Tik kad as kavos negeriu, o vyras retai, tai ir netenka daznai terliotis smile.gif
Atsakyti
as irgi bandysiu su kavos tirsciais pasveist kuna jei toki nuostabus rezultatai 4u.gif
siaip naudoju tbs pasifloru sveitikli, jis man labai patinka, sveicia super ir oda paskui labai svelnute lieka smile.gif na man labai patinka smile.gif bet tirsciai daug pigiau bigsmile.gif
Atsakyti
man labai patinka kai kavos tirscius darsu kokosinia duso zele susimaisau aromatas nuostabus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2008 05 15, 15:40)
man labai patinka kai kavos tirscius darsu kokosinia duso zele susimaisau aromatas nuostabus thumbup.gif

oho, reiks ir man taip pabandyti...O issisveitus kavos tirsciais oda neigauna tokio rusvo atspalvio? Beje ar veida sveiciate?
Atsakyti
blush2.gif o kaip jus kuna sveiciat tais tirsciais?kiek bandziau man nieks nesigauna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ccoolliiuukkee @ 2008 05 26, 09:52)
blush2.gif o kaip jus kuna sveiciat tais tirsciais?kiek bandziau man nieks nesigauna blush2.gif

O kas gali nesigaut, kabini tirščių į delną, dedi ant odos ir masažuoji ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ašei @ 2008 05 26, 13:52)
O kas gali nesigaut, kabini tirščių į delną, dedi ant odos ir masažuoji  ax.gif

nu kol as istrinu kuna kitur jau nubega blink.gif kiek daznai jais reikia sveisti?
Atsakyti
QUOTE(ccoolliiuukkee @ 2008 05 26, 09:52)

QUOTE(ccoolliiuukkee @ 2008 05 26, 23:34)
nu kol as istrinu kuna kitur jau nubega blink.gif kiek daznai jais reikia sveisti?

Gal tu per daug vandens palieki? g.gif As is puoduko, po kavos pvz, nupilu jei vandenelio like, stengiuosi kad liktu kuo tirstesne mase, o tada dar kokios duso zeles ipilti, ismaisai ir gaunasi konsistencija kaip kokio pilingo 4u.gif
Kiek daznai tai nezinau, kiek galima smile.gif kasdien turbut nebutu labai gerai, bet kokie pora kart i savaite tai liuks thumbup.gif
Atsakyti