Įkraunama...
Įkraunama...

Šveičiam kūną

ir tada idedu priedu pagal tos dienos norus ax.gif

O Kokius priedus dazniausiai dedi?
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2006 07 22, 13:52)

Vitulka, 22 Lie 2006 - 13:52, parašė:

Vitulka, 22 Lie 2006 - 13:52, parašė:

Bet jei su neužplikytais tai visai ne toks efektas, užplikyti tirščiai labai gerai šveičia  bigsmile.gif

Bet jei su neužplikytais tai visai ne toks efektas, užplikyti tirščiai labai gerai šveičia  bigsmile.gif

nu as nebandziau su neuzplikytais tai todel taip ir pagalvojau o man kaip tik lb patiko tas kvapas ir kita kart pabandysiu nenusipraust po to su duso zele cool.gif
Papildyta:
QUOTE(nancy @ 2006 07 22, 14:51)

nancy, 22 Lie 2006 - 14:51, parašė:

nancy, 22 Lie 2006 - 14:51, parašė:

as pvz darau taip:
pries eidama i vonia uzvirinu siek tiek vandens ir i ta puse puodelio tirsciu uzpilu vandens tik tiek kad tie tirsciai suslaptu (nes kaupti kava kazkaip kvailai man atrodo blush2.gif ) ir tada idedu priedu pagal tos dienos norus ax.gif

as pvz darau taip:
pries eidama i vonia uzvirinu siek tiek vandens ir i ta puse puodelio tirsciu uzpilu vandens tik tiek kad tie tirsciai suslaptu (nes kaupti kava kazkaip kvailai man atrodo blush2.gif ) ir tada idedu priedu pagal tos dienos norus ax.gif

siaip lb sauniai sugalvojai nes kartais staigei sugalvoju issimaudyt o tirsiu nera o tevai taip greit ir daznai negeria (pati kavos negeriu smile.gif ) bet siaip kaupti kava yra taupiau nes vistiek tas nuosedas meti lauk
Atsakyti
Apie priedus i kavos tirscius-nors ir ne manes klauset smile.gif
Kartais ispaudziu citrinos sulciu, kartais ipilu aliejuko kokio smile.gif
Atsakyti
Man irgi kavos tirsciai pats geriausias pylingas, bet jau vonia kaip atrodo po tokios proceduros doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2006 07 22, 13:51)

nancy, 22 Lie 2006 - 13:51, parašė:

nancy, 22 Lie 2006 - 13:51, parašė:

as pvz darau taip:

as pvz darau taip:

Prabangiai g.gif As tai kaupiu ax.gif
Man kavos tirsciai patinka labiau nei kokie skrebai, gal tokiai storzievei reikia didesniu granuliu doh.gif Paskui dar pienelio uztepu ir ... wub.gif
Atsakyti
COFFEE SCRUB "Take one tbsp of grinded coffee beans, 1 tbst of ground almonds and 1 tbsp of olive oil. Mix them together and you have the best natural peeling scrub for both face and body." Sabine Werner, Regensburg, Germany

SALT SCRUB "This scrub is perfect for a home spa and will leave your skin feeling soft and silky. Mix 1 dl of sea salt, 1/2 dl of jojoba or almond oil and 1 tbsp of citrus essential oils. Rub it on to your hands and body to cleanse your skin." Lea Costello, Hadsten, Denmark

HONEY FACE SCRUB
"If you have oily skin, mix 1 tbsp of powdered shimmed milk, 1 tbsp of honey and a few drops of lemon juice. Massage it onto face and rinse." Ivana Bugovic, Hilversum, Netherlands

cia nurasiau visus scrub'us is vieno zurnalo tad kas megsta uzsiimineti tokiais dalykais tai visa tai kaip tik jums user posted image
Papildyta:
QUOTE(Tsile @ 2006 07 24, 08:28)

Tsile, 24 Lie 2006 - 08:28, parašė:

Tsile, 24 Lie 2006 - 08:28, parašė:

del priedu tai mano megstamiausias alyvuogiu aliejus bet jus galite ir kokiu raudonu ar juodu ikru ideti user posted image
riebios grietineles user posted image
ar siaip duso zeles/pienelio/putu user posted image
Papildyta:
QUOTE(Apuokas @ 2006 07 26, 12:37)

Apuokas, 26 Lie 2006 - 12:37, parašė:

Apuokas, 26 Lie 2006 - 12:37, parašė:

Prabangiai  g.gif  As tai kaupiu  ax.gif

Prabangiai  g.gif  As tai kaupiu  ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2006 07 26, 13:22)

nancy, 26 Lie 2006 - 13:22, parašė:

nancy, 26 Lie 2006 - 13:22, parašė:

Papildyta:
user posted image

Papildyta:
user posted image

Gerai jau gerai, tada bent vandens daugiau uzpilu ir skysti isgeriu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(birdie @ 2006 07 20, 18:36)

birdie, 20 Lie 2006 - 18:36, parašė:

birdie, 20 Lie 2006 - 18:36, parašė:

Nu va, prisiskaiciau visokiu patarimu!  thumbup.gif Bandysiu dar viena dalyka (tipo, Naomi Campbel taip daro)- apsikraut slaunis kavos tirsciais ir visa ta geruma folija apvyniot (o gal ta plevele, i kuria batonai Lietuvoj pakuojami? Nebezinau...  g.gif ) ir palaikyt kokia valandzike. Sako, celiulitas bega nuo to viso reikalo kaip pasiutes  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Nu va, prisiskaiciau visokiu patarimu!  thumbup.gif Bandysiu dar viena dalyka (tipo, Naomi Campbel taip daro)- apsikraut slaunis kavos tirsciais ir visa ta geruma folija apvyniot (o gal ta plevele, i kuria batonai Lietuvoj pakuojami? Nebezinau...  g.gif ) ir palaikyt kokia valandzike. Sako, celiulitas bega nuo to viso reikalo kaip pasiutes  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Birdie,ar jau bandei? Pasidalink ispudziais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2006 07 26, 12:22)

nancy, 26 Lie 2006 - 12:22, parašė:

nancy, 26 Lie 2006 - 12:22, parašė:

Papildyta:
del priedu tai mano megstamiausias alyvuogiu aliejus bet jus galite ir kokiu raudonu ar juodu ikru ideti [img]

Papildyta:
del priedu tai mano megstamiausias alyvuogiu aliejus bet jus galite ir kokiu raudonu ar juodu ikru ideti [img]

Ikrų? blink.gif

QUOTE(Elen @ 2006 07 27, 13:18)

Elen, 27 Lie 2006 - 13:18, parašė:

Elen, 27 Lie 2006 - 13:18, parašė:

Birdie,ar jau bandei? Pasidalink ispudziais  rolleyes.gif

Birdie,ar jau bandei? Pasidalink ispudziais  rolleyes.gif

Hm, kažin ką veikti tą valandą apsišarvojus kaip kareivukui? biggrin.gif Bet manau efektas būtų thumbup.gif , matyt todėl, kad plėvelė ir folija sulaiko šilumą (o kofeinas turbūt geriau įsisavinamas g.gif ).
Atsakyti
QUOTE(lelytia @ 2006 07 28, 10:24)

lelytia, 28 Lie 2006 - 10:24, parašė:

Ikrų? blink.gif

Ikrų? blink.gif

Ir aš apie tą patį blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lelytia @ 2006 07 28, 10:24)

Ikrų? blink.gif
Hm, kažin ką veikti tą valandą apsišarvojus kaip kareivukui? biggrin.gif  Bet manau efektas būtų thumbup.gif , matyt todėl, kad plėvelė ir folija sulaiko šilumą (o kofeinas turbūt geriau įsisavinamas g.gif ).

Ikrų? blink.gif
Hm, kažin ką veikti tą valandą apsišarvojus kaip kareivukui? biggrin.gif  Bet manau efektas būtų thumbup.gif , matyt todėl, kad plėvelė ir folija sulaiko šilumą (o kofeinas turbūt geriau įsisavinamas g.gif ).

Paaiskinkit man doh.gif Mano drauge nutare nebegerti kavos vien del celiulito. Sake skaite kazkur biggrin.gif O kofeinas ant slaunu padeda? lotuliukas.gif Tai gal ji per pora menesiu be kavos dar daugiau jo uzsiaugins? blink.gif Nieko nesuprantu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2006 07 28, 10:37)

Miss_Lumholdt, 28 Lie 2006 - 10:37, parašė:

Miss_Lumholdt, 28 Lie 2006 - 10:37, parašė:

o ka ax.gif tongue.gif juk pvz kad ir La Praire turi kremu su caviar extraktu dar kazkokia kauke namine zinau veidui kur reikia ikru ideti (jeigu ka domins veliau susirasiu aprasyma jos) bet siaip ar taip cia labiau juokais rasiau ax.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti