Įkraunama...
Įkraunama...

Šveičiam kūną

Na nežinau merginos, iš kur jums tas kvapas? Aš šveičiu beveik kasdien įvairias kūno vietas ir jokio kvapo. Gal jūs naudojate tiesiog sumaltą kavą tam reikalui? g.gif Nes aš tai tik tirščius, kurie buvo panaudoti (t.y. užplikyti verd. vandeniu, o kava išgerta). Dar pastebėjau, kad dažnai šveičiant kūną tirščiais odos spalva šiek tiek tamsėja, o įdegis irgi ilgiau laikosi. Man tai patinka wub.gif Žadu išbandyt ir su medum artimiausiu metu
Atsakyti
Išbandytas dalykas.Patiko,oda tampa švelnesnė,kad patamsėtų tai nepastebėjau g.gif Žinoma po to nusiprausi su dušo geliu ir dar pieneliu mėgstu pasitepti(lengvu,greitai susigeriančiu) thumbup.gif
Atsakyti
Vau kokia tema, thumbup.gif

seniai norėjau daugiau suzinoti.
HEh dar niekada nebandziau ir net nelabai zinau, kaip tai daroma.

Tiesiog imi ir trini i kuną kavos tirschius?
Kiek laiko tai reiktu daryti?
Ar po to oda jautresne nepatampa?
Atsakyti
QUOTE(Renačiukas @ 2006 07 19, 12:15)
Na žinokit ir man kavos tirščiai -  thumbup.gif Šveičiu jais blauzdas (įauginėjančių plaukelių prevencija), Šlaunis (nuo celiulito), rankas kartais (irgi nuo įauginėjančių plaukelių), bikinį (nuo įauginėjančių), pėdas, kitas vietas jei turiu pakankamai tirščių. Neseniai pradėjau šią priemonę naudot ir tikrai artimiausiu metu nežadu pirkt jokio pylingo kūnui  cool.gif Jau net vyras žino, kad išgėrus kavą tirščius reikia pilti į atitinkamą puodelį, o ne į kriauklę  biggrin.gif
Merginos, kaip manot, ar kavos tirčius galima būtų panaudot ir veido pilingui, na aišku netrinant veido taip kaip šlaunų, o švelniai. Gal kuri taip darote ?  g.gif

Bet kiek zinau tai kavos tirscius reik naudoti be cukraus, kai pasakei kad is puodelio iskart pili kazkur tai pagalvojau, kad ten gi cukraus buna mes tai turim kavos aparata ir is ten lb patogu iskratyt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2006 07 19, 18:18)
Anksčiau šveisdavau,bet  labai nepatiko kvapas poto  schmoll.gif . Bet jaučiu,reikės dabar pamėgint su dušo žele.  ax.gif

as tai prausiausi ir man likuciu niekur neliko su dusu viska nuploviau g.gif
Papildyta:
QUOTE(jadzka @ 2006 07 19, 19:30)

Kai jau sugalvoju kovoti su celiulitu, tai įlašinu keletą lašų eterinio citrusinių aliejaus ir alyvuogių aliejaus...
FAina labai labai  thumbup.gif

is kur zinai tokia kova su celiulitu? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tsile @ 2006 07 21, 15:37)
Vau kokia tema,  thumbup.gif

seniai norėjau daugiau suzinoti.
HEh dar niekada nebandziau ir net nelabai zinau, kaip tai daroma.

Tiesiog imi ir trini i kuną kavos tirschius?
Kiek laiko tai reiktu daryti?
Ar po to oda jautresne nepatampa?

taip paprastai imi ir trini lengva paprasta kaip 2x2 biggrin.gif ta daryt manau gali kiek nori laiko o po to su vandeniu nusiprusi o as dar po to nusiprausiu su duso zele o po to oda palieka ziaurei svelni snd pirma kart pabandziau ir lb lb patiko db taip visada darysiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Renačiukas @ 2006 07 21, 07:54)
Na nežinau merginos, iš kur jums tas kvapas? Aš šveičiu beveik kasdien įvairias kūno vietas ir jokio kvapo. Gal jūs naudojate tiesiog sumaltą kavą tam reikalui?  g.gif  Nes aš tai tik tirščius, kurie buvo panaudoti (t.y. užplikyti verd. vandeniu, o kava išgerta). Dar pastebėjau, kad dažnai šveičiant kūną tirščiais odos spalva šiek tiek tamsėja, o įdegis irgi ilgiau laikosi. Man tai patinka  wub.gif Žadu išbandyt ir su medum artimiausiu metu

Aha, man irgi keista, kad kitoms merginoms tas kvapas ilgai laikosi g.gif As tai po to visada su duso zele nusiprausiu ir kavos kvapelio kaip nebuta mirksiukas.gif Tiesa, kartais netyciukais tircsiu i plaukus patenka (kai jau labai inirtingai sveiciuos blush2.gif ). O va tada tai smagumas prasideda doh.gif
Atsakyti
Aš irgi porą kartų esu bandžius ir jokio kvapo po to nėra, gal tą kvapą užuodžia tik tos, kurios kavos negeria smile.gif
Atsakyti
QUOTE(birdie @ 2006 07 21, 19:53)
Aha, man irgi keista, kad kitoms merginoms tas kvapas ilgai laikosi  g.gif As tai po to visada su duso zele nusiprausiu ir kavos kvapelio kaip nebuta  mirksiukas.gif Tiesa, kartais netyciukais tircsiu i plaukus patenka (kai jau labai inirtingai sveiciuos  blush2.gif ). O va tada tai smagumas prasideda  doh.gif

as tai iskart ir galva issiplaunu tai nebuna ten tirsciu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2006 07 21, 21:50)
Aš irgi porą kartų esu bandžius ir jokio kvapo po to nėra, gal tą kvapą užuodžia tik tos, kurios kavos negeria smile.gif

as tai kavos negeriu bet sveiciuosi kavos tirsciais ir nebuna man jokio kvapo gal jos sveiciasi neuzplikytais? arba po to nenusiprausia duso zele... ax.gif
Atsakyti
vakar paskaiciau sia tema, siandien isbandziau ir labai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rozytia @ 2006 07 22, 12:24)
as tai kavos negeriu bet sveiciuosi kavos tirsciais ir nebuna man jokio kvapo gal jos sveiciasi neuzplikytais? arba po to nenusiprausia duso zele...  ax.gif

Bet jei su neužplikytais tai visai ne toks efektas, užplikyti tirščiai labai gerai šveičia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2006 07 22, 12:52)
Bet jei su neužplikytais tai visai ne toks efektas, užplikyti tirščiai labai gerai šveičia  bigsmile.gif

as pvz darau taip:
pries eidama i vonia uzvirinu siek tiek vandens ir i ta puse puodelio tirsciu uzpilu vandens tik tiek kad tie tirsciai suslaptu (nes kaupti kava kazkaip kvailai man atrodo blush2.gif ) ir tada idedu priedu pagal tos dienos norus ax.gif
Atsakyti