sveikos. sveiciu jau senokai. kuna kasryt isgerus kava, veiduka pora kart per menesi. as tik kavos tircius naudoju, bet cia ziuriu mamos ir priedu ideda. man viskas butu ok, tik kvapas fe. visai diena pati sau nemeili. ko i ta kava ideti, kad skaniai kvepetu
. nu ***** , sedziu ir jauciu ta kvapa, nors tryniausi 7 ryto. gal tiktu koks eterinis aliujukas?

Tai juk nusišveičiat tirščiais, po to dar su dušo želė ir nekvepėsit kaip kavos pupelės 
Man tai kava nepatinka tuom, kad visur matosi jos likučiai: ant sienų, vonioj, ant užuolaidų

Man tai kava nepatinka tuom, kad visur matosi jos likučiai: ant sienų, vonioj, ant užuolaidų

QUOTE(nancy @ 2006 07 18, 19:00)
as irgi senai jau toki buda praktikuoju tai kaip profe pasakysiu kad maisant tirsius su siek tiek duso gelio dar ir alyvuogiu aliejaus ilasinkite
jau tooookia oda minksta svelni ir pamaitinta buna 

QUOTE(Elen @ 2006 07 19, 16:42)

Lauksim atsiliepimų kaip patiko

Aš kavos tirščiais kūną šveičiu jau seniai, oij seniai... Tai visko ir prisigalvoju 
Kai reikia greitai - tai į tirščius įlašinu kelis lašus dušo žėlės.
Kai noriu labiau pamaitinti odą - įdedu medaus kokio, kartais grietinėlės įpilu
arba becukrio jogurto.
Kai jau sugalvoju kovoti su celiulitu, tai įlašinu keletą lašų eterinio citrusinių aliejaus ir alyvuogių aliejaus...
FAina labai labai

Kai reikia greitai - tai į tirščius įlašinu kelis lašus dušo žėlės.
Kai noriu labiau pamaitinti odą - įdedu medaus kokio, kartais grietinėlės įpilu

Kai jau sugalvoju kovoti su celiulitu, tai įlašinu keletą lašų eterinio citrusinių aliejaus ir alyvuogių aliejaus...
FAina labai labai

Šiandien pirmą kartą šveičiau kūną.
Tokios lygios odos dar tikriausiai neturėjau

as kuno sveitiklio niekad ir neturejau, visad sveiciu su kava. maisau ja su duso zele, o dabar, kai paskaiciau sita tema, pabandysiu ir su aliejais arba medum. o veida bandziau sveist, bet man kazkaip nelabai, vienakart dar ir i akis papuole

As kavos tirsciais trinuosi, kai varom i pirti. Labai patinka- oda po to kvepia, minkstute, super!
Aš irgi kavos tirščiais trinuosi, bet vistiek prisipirkai pilingu visokiu
nu ir vistiek kavos tirščiai geriausia. Tie taip stovi nenaudojami

as irgi jau labai seniai naudoti kavos tirscius pradejau. super dalykelis
odele tokia svelni pasidaro.........
po to visada prausiuosi su duso zele, bet kavos kvapas mane vistiek persekioja... gal del to, kad pati jos negeriu
po to aisku tenka dar ir visa vonia sveist, nes trinu visa kuna, tai prisidrabsto tu tirsciu belekur...
galvoju irgi isbandyti ka nors naujo: gal aliejuko isilasinti....

Nu va, prisiskaiciau visokiu patarimu!
Bandysiu dar viena dalyka (tipo, Naomi Campbel taip daro)- apsikraut slaunis kavos tirsciais ir visa ta geruma folija apvyniot (o gal ta plevele, i kuria batonai Lietuvoj pakuojami? Nebezinau...
) ir palaikyt kokia valandzike. Sako, celiulitas bega nuo to viso reikalo kaip pasiutes