Vistienos kepsniukai su balta misraine
pas mus siandiena curry ir medaus tortas
QUOTE(*assta* @ 2013 02 19, 13:50)
Aš kartais bandau pasinaudoti MAGEE IDEA kokia nors idėja. Vakar gaminau vištieną 4 sūrių padaže- visai nieko. Ir sparneliai su medumi skanūs. Tik turbūt nėra labai sveiki tie ruošiniai
Aišku nėra o man ir neskanūs jie,nors viso tik du mėginus esu ragavus,bet abu patiekalai liko tik paragauti ir nuėjo šiukšlių dėžėn. Jau geriau aš pačia idėja pasinaudosiu ir nusipirksiu keturių sūriu gabaliukus,susitarkuosiu ir juose kepsiu vištieną,nei pilsiu miltelius kur kadaise jie buvo sūriu
QUOTE(JolantaSwan @ 2013 02 19, 17:53)
pas mus siandiena curry ir medaus tortas
o kas cia?
QUOTE(laumir @ 2013 03 03, 18:24)
nebandyta,reiks isbandyt
Jei jums patinka indiska, azijietiska virtuve, tai ir karis turetu patikti. Ju receptu yra begale. As gaminau kelis kartus pagal skirtingus receptus, mums laaabai patiko, o dar jei ir namine sviezia duonyte, bulkutes ar kokie cesnakiniai paploteliai priedu, tai is vis apsivalgymas.
Šiandien bus wok'as su jautiena
siandien plovas
i darba atsinesiau grikiu ir pasuku indeli, o vakare savo vyra namie lepinsiu arba kepta kiauliena ar kiaulienos troskinuku su darzovemis
QUOTE(Partena! @ 2013 03 05, 13:04)
Šiandien bus wok'as su jautiena
Mazu receptuka gali parasyti
QUOTE(*assta* @ 2013 02 19, 13:50)
Aš kartais bandau pasinaudoti MAGEE IDEA kokia nors idėja. Vakar gaminau vištieną 4 sūrių padaže- visai nieko. Ir sparneliai su medumi skanūs. Tik turbūt nėra labai sveiki tie ruošiniai
skonis labai primine traskucius man
karbonadai troskinti morkose