Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 108

Maja Di Aciu ! atsirado thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, gal padesit - pirkau prekiu uz 30 eur mazdaug, 10 is ju sumokejau rewards, tai realaus mokejimo buvo iki 22 eur, pateikiau visus docus per post.lt ir kad rewards esu gavus, zodziu viska, tai jie man vis tiek paskaiciavo muita ir pvm - gal kuri susiduret? As tikejaus, kad atsiskaitant rewards jie gi kaip nuolaida, neskaiciuos muito schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Extraordinary: 01 lapkričio 2015 - 11:21
QUOTE(Extraordinary @ 2015 11 01, 11:18)
Merginos, gal padesit - pirkau prekiu uz 30 eur mazdaug, 10 is ju sumokejau rewards, tai realaus mokejimo buvo iki 22 eur, pateikiau visus docus per post.lt ir kad rewards esu gavus, zodziu viska, tai jie man vis tiek paskaiciavo muita ir pvm - gal kuri susiduret? As tikejaus, kad atsiskaitant rewards jie gi kaip nuolaida, neskaiciuos muito  schmoll.gif

Skaičiuoja muitą. Turėjo būti iki 22 eur dar neatskaičiavus rewards. Pirmoje žinutėje viskas aiškiai surašyta ir temoje kas antrame puslapyje kartojama...
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2015 11 01, 13:34)
Skaičiuoja muitą. Turėjo būti iki 22 eur dar neatskaičiavus rewards. Pirmoje žinutėje viskas aiškiai surašyta ir temoje kas antrame puslapyje kartojama...

Sorry perskaiciau visa tema, nematau, pirmoje zinuteje irgi nematau, tik kad nevirsytu 22 eur, bet ne apie rewards.
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2015 11 01, 12:42)
Sorry perskaiciau visa tema, nematau, pirmoje zinuteje irgi nematau, tik kad nevirsytu 22 eur, bet ne apie rewards.

Hm, kažkur dingo tas aiškus paaiškinimas, liko tik trumpas ir nelabai suprantamas:
"Ką rašys ant dėžės?
- Ant dėžės rašys "Subtotal" sumą"

Tai pagal tą sumą, rašomą ant dėžės, ir skaičiuojamas PVM. Pažiūrėkite, kokia Jūsų subtotal suma užsakyme?
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2015 11 01, 14:00)
Hm, kažkur dingo tas aiškus paaiškinimas, liko tik trumpas ir nelabai suprantamas:
"Ką rašys ant dėžės?
- Ant dėžės rašys "Subtotal" sumą"

Tai pagal tą sumą, rašomą ant dėžės, ir skaičiuojamas PVM. Pažiūrėkite, kokia Jūsų subtotal suma užsakyme?

na supratau, et kaip prasoviau, kazkodel naiviai isivaizdavau, kad bus kaip nuolaida ir nesikabins muitine sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2015 11 01, 14:36)
na supratau, et kaip prasoviau, kazkodel naiviai isivaizdavau, kad bus kaip nuolaida ir nesikabins muitine sad.gif

console.gif
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2015 11 01, 11:18)
Merginos, gal padesit - pirkau prekiu uz 30 eur mazdaug, 10 is ju sumokejau rewards, tai realaus mokejimo buvo iki 22 eur, pateikiau visus docus per post.lt ir kad rewards esu gavus, zodziu viska, tai jie man vis tiek paskaiciavo muita ir pvm - gal kuri susiduret? As tikejaus, kad atsiskaitant rewards jie gi kaip nuolaida, neskaiciuos muito  schmoll.gif

Jei buni atkaklus ir lendi normaliai, pyksti wink.gif Galejo ir nepaskaiciuot. Cia priklauso nuo daug ko, kaip pastebejau. Kaip ir visur jei nori ka iskovot, reikia but naglam ir piktam. Bet reikia zinot jau pries veiksma.
Atsakyti
Taip gaila buvo, kad nebeliko herbatint plauku kremo wub.gif , bet atsirado naujas clap.gif , gal jau kas bande http://www.iherb.com...oz-260-ml/64223 Tikiuosi greit bus siai linijai nuolaida, jau ir dazu reiktu.
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2015 11 01, 15:58)

Dekui uz palaikyma 4u.gif

QUOTE(Rožės vardas @ 2015 11 01, 17:18)
Jei buni atkaklus ir lendi normaliai, pyksti wink.gif Galejo ir nepaskaiciuot. Cia priklauso nuo daug ko, kaip pastebejau. Kaip ir visur jei nori ka iskovot, reikia but naglam ir piktam. Bet reikia zinot jau pries veiksma.

O jau po fakto gincytis nebera prasmes turbut? Nes as dar nepasiemiau siuntos. Man tai kiek nelogiska, kad skaiciuoja, aisku iherbas galetu ir normaliai parasyti ant dezutes..
Atsakyti
Manau, kad nieko neprarasit jei ir pasigincysit.
Atsakyti
Sveikos merginos. Kuris is Iherb eteriniu alieju gamintoju yra geriausias? Ar jie visi ten geri? Noreciau uzsipirkti D
Atsakyti