Sveikos!
Tikrai pamenu yra forumieciu, kurios siunciasi IHERB i Norvegija. Atsitiko taip, kad sulaike muitinej siuntini del neleistino gliukozamino,nes pasirodo Norvegijoj jis yra vaistas receptinis. Kas tokiu atveju vyksta? Ar jie grazina iherbui? Galvoju, kaip Lietuvoje tada, bet tada galvoju, kad Lietuvoje draudziama nelabai kazkas... Ar gal kam taip buvo?
Mergaitės, kai negaudavote siuntinio (pvz.2 savaitės) nuo ko pradėti? į paštą., ar į Iherb kreiptis, nes kiek suprantu, sekimo nuorodos nėra..?patarkite, šioj srity esu naujokė, turiu kaip ir siuntos sekimo Numerį :
Номер Отслеживания: 35388027-0 - bet jis neveikia..?
QUOTE(Banga @ 2015 10 29, 09:45)
dabar tokius paėmiau, nebrangūs :
Menių kepenų aliejus
http://ru.iherb.com/...Chewables/50059
http://ru.iherb.com/...0-Tablets/50054
QUOTE(Banga @ 2015 10 29, 10:45)
Aš Nordic naturals buvau nupirkus. Jie kramtomi, tačiau vaikams nepatiko skonis, tai prarydavo (nėra didelės kapsulės). Dabar užsakiau Carlson Labs, tik dar negavau. Jie skysti, tačiau kiek skaičiau atsiliepimų, skonis lyg nieko, tikiuosi vaikams tiks.
QUOTE(Banga @ 2015 10 29, 08:45)
As tokius jau antra karta perku: zuvu taukai be priedu (jiems dar pritaike 15% nuolaida)
dar vienas krepselis
o, visiems vaikiskiems probiotikams dabar 15% nuolaida
Ačiū už atsakymus, padėjote išsirinkti
QUOTE(kvarta @ 2015 10 29, 10:24)
Mergaitės, kai negaudavote siuntinio (pvz.2 savaitės) nuo ko pradėti? į paštą., ar į Iherb kreiptis, nes kiek suprantu, sekimo nuorodos nėra..?patarkite, šioj srity esu naujokė, turiu kaip ir siuntos sekimo Numerį :
Ramiai laukti apie pora menesiu, o tada pradeti rupintis.
QUOTE(Jurgitakar @ 2015 10 29, 12:03)
ne tik probiotikams, db akcija visiems vaikiskiems produktams 15%
merginos gal kuriai siandien teko pateikinet muitinei dokumentus per post.lt? nu vargstu visa diena, niekaip man ten nieko neatidaro , o taip noretusi greiciau siuntini gaut.
gavau siandien laiskeli is pasto, vietoj laukto siuntinuko
gavau siandien laiskeli is pasto, vietoj laukto siuntinuko
QUOTE(Tetavova @ 2015 10 28, 12:43)
Lyg ir šitoj temoj dalinotės "liaudišku receptu" plaukams. Merginos, gal turit kokį stebuklingą receptą/priemonių nuo nagų sluoksniavimosi. ... Lakuoju su paprastu laku.
QUOTE(Abuelita @ 2015 10 28, 12:50)
Aha, apie plaukus bus šis. jau išbandytas su didžiausiais pliusais. Gal turit lobynuose kokių stebuklingų ir nagams ?
QUOTE(linamog @ 2015 10 29, 14:31)
Ramiai laukti apie pora menesiu, o tada pradeti rupintis.
Jūs juokaujat?