Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 108

QUOTE(Adera777 @ 2015 10 28, 11:16)
Monteverte, labai ačiū už įdomią informaciją apie žalėsius. Aišku, gyvenant mieste, sunkoka rasti tų žalėsių smile.gif
Dar labai sudomina kava. Kur perkate neskrudintą kavą?  4u.gif

Na taip, tada reikia ieškoti per visokias grupes ar skelbimus, kur žmonės savo derlių pardavinėja.
Anksčiau neskrudintos geriausiomis kainomis buvo livinn, o dabar pojuciugurmanai.
Atsakyti
Pirkau va toki, bet dar neisbandziau sito: http://eu.iherb.com/...0-Tablets/64686

Isbandziau sita: http://eu.iherb.com/...0-Tablets/18225

Nezinau kiek reikia gerti. Galima visa laika gal ir gerti. Kol poveikis yra.
Kas ten uzsisaket is Iherb ir gavot is Afganistano? Nesamone kazkokia, tai gal jau ne is Iherb, jei is Afganistano. g.gif
Atsakyti
Istikruju tai nemanau, kad pavartojus viskas susitvarkys ir jo nereikes daugiau...Mano patirtis tokia, kaip jau minejau, kad kol nescia buvau ir spuogu neturejau, irgi maniau, kad gal viskas susitvarkys ir taip jau bus smile.gif Cia hormonine problema. Ja galima kazkiek apmazinti mityba. Man pagimdzius viskas atgal grizo. Sis preparatas pamazino odos riebuma. Manau, kad jei nutrauksiu, viskas bus kaip buve sad.gif reik nors 2-3 men pagert, paskui gal galima doze pamazint ir gert po 100 mg. Paskui ziuret.
Atsakyti
O iš iherb chrolofilas kuris geras?
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2015 10 28, 11:59)
Istikruju tai nemanau, kad pavartojus viskas susitvarkys ir jo nereikes daugiau...Mano patirtis tokia, kaip jau minejau, kad kol nescia buvau ir spuogu neturejau, irgi maniau, kad gal viskas susitvarkys ir taip jau bus smile.gif Cia hormonine problema. Ja galima kazkiek apmazinti mityba. Man pagimdzius viskas atgal grizo. Sis preparatas pamazino odos riebuma. Manau, kad jei nutrauksiu, viskas bus kaip buve sad.gif reik nors 2-3 men pagert, paskui gal galima doze pamazint ir gert po 100 mg. Paskui ziuret.

Jei problema rimta, įsisenėjusi ir norite ją suvaldyti, tai taip ir teks visą gyvenimą sveiką mitybą paversti įpročiu ir jei to maža, šalia augalinius papildus įvesti. Viskas čia normaliai, nieko kito neišgalvosi.
Atsakyti
Mano problema yra paveldeta. Plius tam tikras jautrumas, kuris ja dar paastrina... sad.gif Kokios laimingos mergaites, kurios to neturite.
Papildyta:
Is iherb geras Now foods skystas chlorofilas. Kazin kiek ilgai ji galima gert? As dar noriu.
Atsakyti
poster_offtopic.gif
Lyg ir šitoj temoj dalinotės "liaudišku receptu" plaukams. Merginos, gal turit kokį stebuklingą receptą/priemonių nuo nagų sluoksniavimosi. g.gif ... Lakuoju su paprastu laku.
Atsakyti
QUOTE(Tetavova @ 2015 10 28, 12:43)
Lyg ir šitoj temoj dalinotės "liaudišku receptu" plaukams.

Turbūt apie šitą receptą kalbat? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 10 28, 10:20)
O kiek laiko tas ilgas vartojimas? Dabar užsakysiu šįkrepšelis, ar pakaks vieno butelio? O paskui užsakysiu dilgėlių šaknų ekstraktą.

Nuo mazdaug 40 metu galima ir visa laika, bet asmeniskai manau, kad pertraukas vistiek geriau daryti. Jusu parinktas turi tik 160 mg, o profilaktiska doze 320mg, jei yra problemu tai reikia dvigubinti dar. Del kitu ingredientu nezinau, tik esu pries moliugu seklu alieju, ypac jei zmogus liesas, energingas jam daugiau zalos, nei naudos is jo bus.
QUOTE(Rožės vardas @ 2015 10 28, 12:40)
Mano problema yra paveldeta. Plius tam tikras jautrumas, kuris ja dar paastrina... sad.gif Kokios laimingos mergaites, kurios to neturite.
Papildyta:
Is iherb geras Now foods skystas chlorofilas. Kazin kiek ilgai ji galima gert? As dar noriu.

Now foods yra labiausiai koncentruotas, tik kad turi konservantu http://www.iherb.com...-oz-473-ml/5028
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2015 10 28, 12:09)
Del kitu ingredientu nezinau, tik esu pries moliugu seklu alieju, ypac jei zmogus liesas, energingas jam daugiau zalos, nei naudos is jo bus.

Gal galima plačiau?
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2015 10 28, 13:24)
Gal galima plačiau?

Daug polinesociuju riebalu http://www.homosanit...uvu_tauku_mitai
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Papasakokit, kokius žuvų taukus perkate vaikams?
Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti