Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 108

Sveikos, merginos 4u.gif
Ar yra tekę susidurti, jog užsakai, bet nesiunčia, nes Waiting for Stock. Vienos prekės neturi/neranda. Ar neišsiųs be tos prekės pustuštį krepšiuką?... Gal geriau atšaukti užsakymą ir kitą analogišką prekę įsimesti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 11 27, 12:59)
Čia jūs apie duonelę?

Jo, apie duonelę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2015 11 24, 15:01)
Pasidalinkite, gal kažkam kažkas "stebuklingai" išsprendė panašią problemą  4u.gif

Man toks jausmas, kad visą gyvenimą teks "prisižiūrėti". T.y. kartoti feritino tyrimą, kuris yra nekompensuojamas ir gerti geležį, kad ir gydytojų paskirtą tardyferoną, kuris yra kaip vaistas, parduodamas vaistų skyriuje, bet net esant mažam feritino kiekiui, mažakraujystei, vistiek nekompensuojamas lotuliukas.gif

QUOTE(Tasty @ 2015 11 24, 15:38)

O kaip nusprendėte, kad po 3 reikia? Rašo, kad vienoje geležies yra daugiau nei dienos norma  g.gif

Šis faktas mane irgi neramina. Jei vienoj kapsulėj 133% dienos normos, tai vartojant po 3 kapsules nesusigadinsiu pvz kepenų? g.gif

Mano pažįstamų rate yra nemažai "nuolatinių" kraujo donorų, kurie dažnai aukoja savo kraujo. Ir per procedūrą jiems nuleidžia tikrai daugiau kraujo nei moterys netenka per mėnesines, bet mažakraujystė jiems nesivysto. Įdomu kodėl.

Aš pati beveik nevalgau mėsos, tai dėl savo mažakraujystės kaip ir niekam pretenzijų neturiu lotuliukas.gif

QUOTE(Adera777 @ 2015 11 25, 09:05)
Ačiū, Dimile, kad pasidalinote patirtimi  4u.gif . Aš irgi pradedu manyti, kad reikia didesnių dozių (baisiai skamba  lotuliukas.gif )
Mano šeimos gydytoja pamačiusi feritino rezultatus (tuomet buvo 11, o tai jau anemija), pasakė, kad čia nieko tokio ir jokių papildų nereikia. Aš pati ieškojausi info, skaičiau, supratusi, kad reikia labiau domėtis pačiai, nes labiausiai neramino, kaip jau minėjau, kuokštais slenkantys plaukai, jie nutriušo akivaizdžiai  doh.gif  Tuomet užsirašiau pas savo ginekologę, norėjau išgirsti jos nuomonę. Tai ji, švelniai tariant buvo šokiruota, kad šeimos gydytoja tame nemato jokios problemos ir neskyrė jokio gydymo. Ginekologė išrašė ferra folgamma gerti po 2 kapsules pusę metų, tuomet daryti pertrauką ir gerti tik mėnesinių dienomis. Tuomet buvo pakilęs feritinas iki 30, dar po pusmečio - 35. Po to vartojau geležies papildus tik po 1 kapsulę ir nenuosekliai, dabartinis rezultatas 17. Akivaizdu, kad kaip ir sakote, reikia didesnių kiekių, kad pavyktų gydymas.

Mest lauk tokią šeimos gydytoją.
Jums su 35 feritinu plaukai neslenka?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2015 11 27, 16:16)
Mest lauk tokią šeimos gydytoją.
Jums su 35 feritinu plaukai neslenka?

Lyginant su 11-13 feritino kiekiu, tai negaliu skųstis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2015 11 27, 13:41)
Jo, apie duonelę smile.gif

Lietuvoje perku, iš bitininkų, turguose ar pan.
Atsakyti
Zinau, kad buvo klausta 100 kartu.. Bet as 101-aji paklausiu.. blush2.gif Geriausi zuvu taukai vaikams?
Atsakyti
siandien dienos krepselis 4u.gif
probiotikai ir prebiotikai puse kainos thumbup.gif
vakar jau ruosiaus pirkti, bet gerai, kad sios dienos palaukiau! thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Shalimar @ 2015 11 27, 21:50)
Zinau, kad buvo klausta 100 kartu.. Bet as 101-aji paklausiu.. blush2.gif  Geriausi zuvu taukai vaikams?

mano akims sie geriausi http://eu.iherb.com/...oz-250-ml/20493, perku nn karta, pabrangino Iherbas juos sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 27 lapkričio 2015 - 22:08
QUOTE(Highlander @ 2015 11 27, 13:23)
Sveikos, merginos  4u.gif
Ar yra tekę susidurti, jog užsakai, bet nesiunčia, nes Waiting for Stock. Vienos prekės neturi/neranda. Ar neišsiųs be tos prekės pustuštį krepšiuką?... Gal geriau atšaukti užsakymą ir kitą analogišką prekę įsimesti?  g.gif

Teko susidurti, nebuvo vienos prekes, kazkiek palauke ir issiunte krepsi be tos prekes. Tai manau geriau atsaukit ir rinkit nauja kasika. Ilgokai ir pinigai rezervuoti kabejo.
Atsakyti
[quote=Jurgitakar,2015 11 27, 23:06]
siandien dienos krepselis 4u.gif
probiotikai ir prebiotikai puse kainos thumbup.gif
vakar jau ruosiaus pirkti, bet gerai, kad sios dienos palaukiau! thumbup.gif
Papildyta:

O kaip Jūs randat tokias nuolaidas, nes pirmame puslapyje tai aš nematau, kad šiems probiotikams yra nuolaida. tikriausiai nemoku ieškot ax.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rovy68 @ 2015 11 28, 10:25)
...
O kaip Jūs randat tokias nuolaidas, nes pirmame puslapyje tai aš nematau, kad šiems probiotikams yra nuolaida. tikriausiai nemoku ieškot ax.gif

4u.gif  4u.gif  4u.gif

prie trumpesnio galiojimo prekių jie
Atsakyti
QUOTE(siluetas @ 2015 11 28, 10:33)
prie trumpesnio galiojimo prekių jie

kur tai matosi iherb psl. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rovy68 @ 2015 11 28, 10:25)

4u.gif  4u.gif  4u.gif

http://eu.iherb.com/short-dated-sale, jau pries kelias dienas juos ruosiausi pirkti, o cia pasiseke, nukainavo 50%(nes dar uzvakar jie buvo pilna kaina) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 28 lapkričio 2015 - 11:22