Reikėtų B grupės vitaminų, panašių į Neurorubiną. Kažin šitie http://eu.iherb.com/...-Capsules/37829 ar tiktų. Žiūriu, kad būtų B1, B6 ir B12.
Gal kas esat siuntesi ir patarsit.
Dar klausimas dėl siuntimo, ar siunčiat paprastu ar registruotu
Ačiū
Kažkada buvo šnekėta apie priemonę paaugliškiems spuogams, gal galėtumėt kažką rekomenduot . Kokį tepaliuką, nebūtinai iš iherbo.
QUOTE(Rovy68 @ 2015 11 27, 09:00)
visada siunčiuosi paprastu ir moku paypalu.
Sveikos,
Gavau lapkričio 14 d. siuntinuką Atėjo pranešimas, kad iš Švedijos, nustebau pamačiusi iherb dėžę
Gavau lapkričio 14 d. siuntinuką Atėjo pranešimas, kad iš Švedijos, nustebau pamačiusi iherb dėžę
QUOTE(Rovy68 @ 2015 11 27, 09:00)
Reikėtų B grupės vitaminų, panašių į Neurorubiną. Kažin šitie http://eu.iherb.com/...-Capsules/37829 ar tiktų. Žiūriu, kad būtų B1, B6 ir B12.
Ačiū
Ačiū
O kodel butent neurorubino sudeti jieskote, jei B grupes vitaminu reikia, tai kaip ir gerai butu akcijiniai Maxi Hair, tik jiej kiti ingredientai jums netinka.
QUOTE(ivetacom @ 2015 11 26, 14:31)
Bet iherbe toks pats magnis , tiek pat kainuoja, tik bus net 119 doziu, o cia 30
[url=http://eu.iherb.com/now-foods-magnesium-citrate-100-pure-powder-8-oz-227-g/1101?
[url=http://eu.iherb.com/now-foods-magnesium-citrate-100-pure-powder-8-oz-227-g/1101?
Kaip su sito magnio dozemis? Pas mane labai didelis magnio trukumas, geriu savaite rekomenduota doze, jokiu pasikeitimu, gal padidinti? Dukart gert?
QUOTE(Maja Di @ 2015 11 27, 09:36)
Kažkada buvo šnekėta apie priemonę paaugliškiems spuogams, gal galėtumėt kažką rekomenduot . Kokį tepaliuką, nebūtinai iš iherbo.
Anksčiau daug šnekėta buvo apie Drakono kraują neblgas, jis, bet juo geriau vakare tepliotis, jei grynu ant spuogelių patepi, lieka rudos dėmelės. Paskutinis pirkinys Kremas su glikolio rugštim patiko tuo, kad sumažina kažkiek veido riebalavimąsi, bet nesausina odos, nes nuo visokių salicilų ir kt. oda tik pleiskanoja ir dar baisiau atrodo. Dar arbatmedžio aliejus gerai.
QUOTE(ivetacom @ 2015 11 27, 12:05)
O kodel butent neurorubino sudeti jieskote, jei B grupes vitaminu reikia, tai kaip ir gerai butu akcijiniai Maxi Hair, tik jiej kiti ingredientai jums netinka.
na man prie nugaros skausmų, radikulitas surietė dabar. Pirkau leidžiamus neurorubin. Galvoju gal ateičiai turėt, pigiau išeitų. Neurorubine B12 didelė dozė.
QUOTE(Monteverte @ 2015 11 26, 18:53)
Džiugu tada ir net keista, kad taip padeda Arba be kakavos, gal dar ko nors gero į racioną įvedėt
Papildyta:
Čia mano vyro ir šunio vienas iš mėgstamiausių dalykų. Vasaros gale ir rudenį, kai tik pažiūrėdavau į juos, taio jie čepsėdavo tą duonelę apsikabinę Dabar jau nustojo, stovi nesuvalgyta
Papildyta:
Čia mano vyro ir šunio vienas iš mėgstamiausių dalykų. Vasaros gale ir rudenį, kai tik pažiūrėdavau į juos, taio jie čepsėdavo tą duonelę apsikabinę Dabar jau nustojo, stovi nesuvalgyta
LT perkate ar iš iherb?
Papildyta:
QUOTE(ivetacom @ 2015 11 27, 12:05)
nesuprantu, kodėl man neduoda akcijine kaina, nes tokius esu pirkusi be nuolaidos
QUOTE(Maja Di @ 2015 11 27, 09:36)
Pas mus universiteto vaistineje yra toks dimeksidas, jis gerai veikia visokius uzdegimus ir pagerina kitu medziagu prasiskverbima per oda. Ji deda i kremus, tepalus, daro kompresus blogai gijancioms zaizdoms. Gerai ji sumaisyti su arbatmedziu ir tepti pazeistas vietas. Kaina jo 2,3eur
QUOTE(Vai2lka @ 2015 11 27, 11:14)
Kaip su sito magnio dozemis? Pas mane labai didelis magnio trukumas, geriu savaite rekomenduota doze, jokiu pasikeitimu, gal padidinti? Dukart gert?
Jei didelis tuikumas, tai ir bandykite didinti, dar krapu valgykit kuo daugiau ir visu kitu zalumynu.
QUOTE(Adera777 @ 2015 11 27, 11:26)
LT perkate ar iš iherb?
Papildyta:
nesuprantu, kodėl man neduoda akcijine kaina, nes tokius esu pirkusi be nuolaidos
Papildyta:
Pasižiūrėk, ar nėra krepšyje kito trialo. Žiūriu kartais dabar ir du duoda įsidėti, o kartais rašo, kad vienas jau yra ir muša tada pilną kainą.
QUOTE(Adera777 @ 2015 11 27, 11:26)
LT perkate ar iš iherb?
Čia jūs apie duonelę?