Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 108

QUOTE(san @ 2015 11 26, 12:41)
sakykit, kiek griežtai mūsų tarnybos žiūri, kad "ne daugiau 4 siuntinių per mėn."? Ar į tai atkreipia dėmesį tik, jei ir dėl sumos užkliūni, ar visada tai pastebi?

manau, kad matys tik tokiu atveju, jei siųsi order history. išvada: geriau jo nesiųsti biggrin.gif

QUOTE(Rožės vardas @ 2015 11 26, 13:48)
Ivetacom, aš bandžiau įsidėti skystą Now foods chlorofilą į krepšelį, bet paprastu paštu man jo nesiunčia, tik kurjerių. Kodėl?? Jums siunčia?

viršijot svorį.
siunčia ir paprastu.
Atsakyti
Atsiprasau, kad kiek ne i tema.. Norejau teciui padovanoti sveikatos patikra Vilniuj, gal galit patarti kur? Sese siulo Northway, kaina 400 euru, cia normalu tokia kaina? Tiesiog kokia bendra patikra issamesne, nes pas gydytojus savo noru jis pats neina.

QUOTE(Neringiux @ 2015 11 26, 13:18)
Siandien gavau spalio 16 d. uzsakyma thumbup.gif Keturis metus uzsakineju, bet tai pirmas kartas kai taip ilgai teko laukti. Per sventes ir tai greiciau ateidavo.

thumbup.gif
Gal ir as turiu sansu su 19 dienos tada?? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2015 11 26, 14:29)
Kažkas čia klausė apie magnį. Aš dabar manau, gal ir neverta pirkt. Gerkit kakavą. http://www.manodieta...sto-produktuose

Jei kažkam trūkumai,. kad net kojas trukia, tai kiek tos kakavos reiktų? lotuliukas.gif Beje, kai kojas truakia, dar ir apie mangano, cinko, geležies, kalio, kalcio lygius reikia galvoti ax.gif
Atsakyti
Kaip tik siandien bendravau su vienu onkologu, sake hemoglobina apart chlorofilo, gerai kelia biciu duonele, gal bandykit kam reikia.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 11 26, 15:42)
Jei kažkam trūkumai,. kad net kojas trukia, tai kiek tos kakavos reiktų? lotuliukas.gif Beje, kai kojas truakia, dar ir apie mangano, cinko, geležies, kalio, kalcio lygius reikia galvoti ax.gif

Man kojas traukia pries mm. Dabar geriu kakava, tikrai padeda! Nezinau, to magnio ten maziau nei papilduose, bet gal is naturalaus dalyko kur kas geriau jis isisavinamas.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Neatsispyriau ir aš pagundai šios dienos Maxi-Hair akcijai blush2.gif Gal kuri bandėte ir patartumėte, ar užtenka vienos pakuotės, kad kažkokius pokyčius pastebėti? ax.gif Kaip jūs geriate tokį papildą? Tarp pakuočių darote pertrauką, ar nenutrūkstamą kursą vartojate ir kiek ilgai? ax.gif Ačiū atsakysiančioms! 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, o kaip tas Maxi Hair vyram ar padetu nuo slinkimo?
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2015 11 26, 16:29)
Man kojas traukia pries mm. Dabar geriu kakava, tikrai padeda! Nezinau, to magnio ten maziau nei papilduose, bet gal is naturalaus dalyko kur kas geriau jis isisavinamas.

Džiugu tada ir net keista, kad taip padeda smile.gif Arba be kakavos, gal dar ko nors gero į racioną įvedėt g.gif
Papildyta:
QUOTE(ivetacom @ 2015 11 26, 16:15)
Kaip tik siandien bendravau su vienu onkologu, sake hemoglobina apart chlorofilo, gerai kelia biciu duonele, gal bandykit kam reikia.

Čia mano vyro ir šunio vienas iš mėgstamiausių dalykų. Vasaros gale ir rudenį, kai tik pažiūrėdavau į juos, taio jie čepsėdavo tą duonelę apsikabinę lotuliukas.gif Dabar jau nustojo, stovi nesuvalgyta smile.gif
Atsakyti
Gal kam nors aktualu, greenpapaya.lt parduotuveje Andalou naturals su 25 proc. nuolaida, gaunas net pigiau negu Iherbe thumbup.gif .
Atsakyti
O siandien pasiemaiu 11/09 issiustas arbatas, paprastu pastu, viskas puikiai ir sklandziai.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 11 26, 17:53)
Džiugu tada ir net keista, kad taip padeda smile.gif Arba be kakavos, gal dar ko nors gero į racioną įvedėt g.gif
Papildyta:

Čia mano vyro ir šunio vienas iš mėgstamiausių dalykų. Vasaros gale ir rudenį, kai tik pažiūrėdavau į juos, taio jie čepsėdavo tą duonelę apsikabinę lotuliukas.gif Dabar jau nustojo, stovi nesuvalgyta smile.gif

Nieko neivedziau, kai tik sutraukia visada imu gert. Ir buna pirmas ir paskutinis kartas. Darau isvada, kad geriau nei magnesium diasporal...
Atsakyti
QUOTE(~oho~ @ 2015 11 26, 15:35)
o kur jiems nuolaida -40? ačiū

Benu vaistinėse iki šio mėn. pabaigos smile.gif
Atsakyti