Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 108

Dar karta klausiu, jei bus suma ne 22 Eur, bet 21.99 Eur. O ant dezes - doleriais, ar netures teises muitine apmokestint jei ims ir reikalaus pirkimo dokumentu?
Papildyta:
Jei pirksiu eurais.
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2015 10 27, 18:46)
Dar karta klausiu, jei bus suma ne 22 Eur, bet 21.99 Eur. O ant dezes - doleriais, ar netures teises muitine apmokestint jei ims ir reikalaus pirkimo dokumentu?
Jei pirksiu eurais.

Jei pirksit eurais, ant dezes vis tiek rasys doleriais. Pareikalauti dokumentu turi teise bet kuriam pirkiniui, nepriklausomai nuo sumos. Apmokestint nebus pagrindo.
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2015 10 27, 20:46)
Papildyta:
Jei pirksiu eurais.

Kažkada pirkau už tokia suma. Manęs nepareikalavo. Buvau pasiryžusi pakovoti smile.gif Tiesiog laimes dalykas.
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2015 10 27, 18:46)
Papildyta:
Jei pirksiu eurais.

Pirkau už 21.96, muitinei aišku užkliuvo, bet paleido, nes 22 neviršija ax.gif
Atsakyti
Aciu, merginos.
Papildyta:
Man tas DIm taip veikia gerai, kad uzsipirksiu jo daugiau.
Atsakyti
Sveiki, buvau rašiusi, kad prisipaudinėjeu ir netyčia užsisakiau prekę biggrin.gif blush2.gif senai naudojaus ir pamiršau, kad taip paprastai pinigai nuskaitomi ir prekė siunčiama... Kad nereikia jokių PIN ir t.t
Na šiand gavau laišką Lietuvos Pašto, kad gavau siuntą iš Afganistano kažkodėl.
reikia visokių dokumentų kopijų ir t.t
Aišku mokėt 8,69 už viso to įforminimą.
Jei aš noriu grąžint ir atgal ir kažkiek pinigų susigrąžint, tai ką man dabar daryt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo super.toma: 28 spalio 2015 - 09:06
QUOTE(super.toma @ 2015 10 28, 08:56)
Sveiki, buvau rašiusi, kad prisipaudinėjeu ir netyčia užsisakiau prekę biggrin.gif  blush2.gif  senai naudojaus ir pamiršau, kad taip paprastai pinigai nuskaitomi ir prekė siunčiama... Kad nereikia jokių PIN ir t.t
Jei aš noriu grąžint ir atgal ir kažkiek pinigų susigrąžint, tai ką man dabar daryt?

Netycia uzsakius jeigu greit susigriebiat, uzsakyma galima atsaukti. Kita karta bukit atidesne. 4u.gif

Atsakyti
Jau pamoka bus visam biggrin.gif norėjau aš pažiūrėt galutinę kainą ar kažką tokio, pažiūrėjau, atsijungiau... Patvirtinimo laiškas nuėjo į šiukšlinę ir turim ką turim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2015 10 27, 22:22)
Aciu, merginos.
Papildyta:

Kažin kiek laiko jis galima gerti? Visą gyvenimą? Ar pavartojus keletą mėn. sureguliuos viską ir nebereikės daugiau g.gif

QUOTE(super.toma @ 2015 10 28, 08:56)
Sveiki, buvau rašiusi, kad prisipaudinėjeu ir netyčia užsisakiau prekę biggrin.gif  blush2.gif  senai naudojaus ir pamiršau, kad taip paprastai pinigai nuskaitomi ir prekė siunčiama... Kad nereikia jokių PIN ir t.t

galima tiesiog neimti siuntinio ir jį turėtų atgal išsiųsti , o kad būtų greičiau kažkokį atsisakymo dokumentą merginos pašte pildė.
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2015 10 27, 23:22)

galit priminti kokį pirkot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2015 10 27, 15:22)
Saw palmetto ilgam vartojimui, po to daryti pertrauka ir kokias dvi savaites dilgeles saknu ekstrakta http://eu.iherb.com/...-mg-90-vcaps/70

O kiek laiko tas ilgas vartojimas? Dabar užsakysiu šįkrepšelis, ar pakaks vieno butelio? O paskui užsakysiu dilgėlių šaknų ekstraktą.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 10 27, 18:53)
Iš visokiausių daržo žolių darau, pvz. salierų žalėsiai, garšva, burokėlių žalėsiai, morkų žalėsiai, kale, kraujalakė, na kas tik norite ir ką turite smile.gif
Tik reikia spec. rankinę mechaninę spaudyklytę turėti. Ji nebrangi, apie 100 lt, o užteks kone visam gyvenimui, jei gražiai naudosite.
Šiaip aišku ir nereikia kasdien sau spaustis, kad perdaug nebūtų, bet laikantis sveikos gyvensenos tos visos žolytės turi eiti į tąsą, būtinai. Čia kaip alkoholikas dažnai išlenkia stikliuką, taip sveikuoliui derėtų irgi savo stikliuką išlenkti lotuliukas.gif
Aišku, galima siųstis greens/reds kompleksus ir iš to paties iherb, jei pasitikima jais.

Monteverte, labai ačiū už įdomią informaciją apie žalėsius. Aišku, gyvenant mieste, sunkoka rasti tų žalėsių smile.gif
Dar labai sudomina kava. Kur perkate neskrudintą kavą? 4u.gif
Atsakyti