QUOTE(dimile @ 2015 11 21, 22:26)
O man si gelezis tikras geris. Per abu nestumus ir po ju gelezies labai truko. Ligoninej lasino lasines. Paskui namuose geriau tik sita. Viskas susitvarke, o ir jauciausi kupina energijos. Isitikinau, kad tai tik gerian sias kapsules. Dabar vaikams girdziau, issikapstem is mazakraujysciu. Gal tiesiog per mazai jos geriate? 25 mg tableciuke tikrai mazai. Jau labai gerai nepamenu, bet nestumo metu geriau po 75-85 mg.
Čia apie [URL=
http://eu.iherb.com/...ggie-Caps/10625
]šitą[/URL]kalbate?
QUOTE(dimile @ 2015 11 22, 17:32)
Mazai, tikrai pabandykite isgerti tris. As isdalindavau. Veike kaip koks dopingas, energijos uzplusdavo su kaupu
Pradzioj galvojau, kad cia tik man taip. Bet drauges geria ir irgi dziaugiasi. Turit, tad pabaikit ismegindama didesne doze. Ir aisku turbut zinot, kad pieno produktai trukdo pasisavinti gelezi
O kaip nusprendėte, kad po 3 reikia? Rašo, kad vienoje geležies yra daugiau nei dienos norma
QUOTE(Adera777 @ 2015 11 24, 15:01)
Merginos, padėkite prašau - patarkite
Kaip pasikelti feritiną. Buvo labai žemas 11, kai norma 13-400, ilgą laiką vartojau visokius papildus: geležį, spiruliną. Tuomet jau buvo pakilę iki 33 (per kokį pusmetį), po to nebe taip intensyviai vartojau papildus, bet dabar išsityriau, tai vėl tik 17. Stengiuosi maitintis kuo sveikiau, kaip leidžia sąlygos. Bet kaip rasti priežastį, kodėl taip krenta feritinas, jei mano gydytoja į tai nekreipia dėmesio. Nes jei dar nukris, tai žinau pasekmes, kuokštais slenkantys plaukai, nuovargis, mieguistumas.
Man irgi tas pats
Jau prasideda treti metai kaip vis keliu
endokrinologė sako, tai ką.. mėnesinės būna ir va.. toks jausmas, kad man vienai jos būna
Aš jau net nebesidarau feritino tyrimų- jei pradedu jausti mieguisutmą, nuovargį ir sunkiau keltis ryte, iškart žinau, kad vėl nukrito