Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 108

QUOTE(AuroraBO @ 2015 11 24, 10:56)
Šepetėliams  http://eu.iherb.com/...3-Brushes/65304 dar 10 val. gera nuolaida. Aš tai BB kremui tepti kempinėle labai džiaugiuosi, tik gaila, kad neilgalaikio naudojimo jinai ax.gif  Nuo raukšllių gal geriau hyalurono serumas  g.gif
negali apmuitint, jei neviršija 22,00 € . Pateik dokumentus ir paleis.

O kap su ta kempinele tepat, ant jos ispaudziat kremo? Neprilenda i ja vidun, daugiau nesusinaudoja kremo? Paskui perplauti reikia? smile.gif Koki BB beje naudojat, as vel apmastymuose doh.gif doh.gif Mastau Biodermos imti.
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 11 24, 11:52)
O kap su ta kempinele tepat, ant jos ispaudziat kremo? Neprilenda i ja vidun, daugiau nesusinaudoja kremo? Paskui perplauti reikia? smile.gif Koki BB beje naudojat, as vel apmastymuose doh.gif  doh.gif Mastau Biodermos imti.

Ant veido keliose vietose patepu, o tada kempinėle per visą veidą išsklaidau, yotube yra pamokėlių. Nedaug ten į ją prisigeria, tikrai nedaugiau, nei ant pirštų lieka, jeigu pirštais tepi, o ir rankos švarios lieka. Išplaunu kas savaitę ar kas dvi, kai prisiruošiu ax.gif BB kolkas baiginėju iš Korėjos prisipirktus, tada gal ką iš Iherbo pabandysiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Blueta @ 2015 11 24, 11:16)
Ane? Įdomu kodėl ne 100%  g.gif
Aišku, čia ne kaži kokia suma, nu bet vistiek kodel negrąžina visos? Už siuntimą gi sumokam jiems.

Gal dėžutės brangios biggrin.gif už įpakavimą kažkiek sumoka.
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2015 11 24, 13:19)
Gal dėžutės brangios biggrin.gif už įpakavimą kažkiek sumoka.

ir dėžutės, ir darbuotojų darbo laikas, pradžioj atrenkant prekes, sudedant, grąžinto siuntinio prekes išrūšiuojant, išskirstant... Man tai normalu, kad ne visą sumą grąžina, nors galėtų 90 proc. grąžint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2015 11 24, 14:42)
ir dėžutės, ir darbuotojų darbo laikas, pradžioj atrenkant prekes, sudedant, grąžinto siuntinio prekes išrūšiuojant, išskirstant... Man tai normalu, kad ne visą sumą grąžina, nors galėtų 90 proc. grąžint smile.gif

Dar pridėkit siuntimo išlaidas atgal. Tai tas 20 proc visai normali suma išskaičiuojama.
Atsakyti
Merginos, padėkite prašau - patarkite verysad.gif Kaip pasikelti feritiną. Buvo labai žemas 11, kai norma 13-400, ilgą laiką vartojau visokius papildus: geležį, spiruliną. Tuomet jau buvo pakilę iki 33 (per kokį pusmetį), po to nebe taip intensyviai vartojau papildus, bet dabar išsityriau, tai vėl tik 17. Stengiuosi maitintis kuo sveikiau, kaip leidžia sąlygos. Bet kaip rasti priežastį, kodėl taip krenta feritinas, jei mano gydytoja į tai nekreipia dėmesio. Nes jei dar nukris, tai žinau pasekmes, kuokštais slenkantys plaukai, nuovargis, mieguistumas. Gal tikrai, kaip kažkas rašė, per mažai gerti po vieną kapsulę (kai joje yra apie 20-28 mg geležies), jei yra rimtų problemų g.gif
Turiu dabar šiuos papildus atsisiuntusi, tai gal man po 2 kapsules vartoti, tuomet būtų apie 56 mg/parai g.gif
Šitas preparatas - Heme Iron domina, bet gaila netelpa į krepšelį, tik nelabai suprantu jame nurodytus geležies kiekius, ar gali būti toks skirtumas nuo kitų. smile.gif
Pasidalinkite, gal kažkam kažkas "stebuklingai" išsprendė panašią problemą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dimile @ 2015 11 21, 22:26)
O man si gelezis tikras geris. Per abu nestumus ir po ju gelezies labai truko. Ligoninej lasino lasines. Paskui namuose geriau tik sita. Viskas susitvarke, o ir jauciausi kupina energijos. Isitikinau, kad tai tik gerian sias kapsules. Dabar vaikams girdziau, issikapstem is mazakraujysciu. Gal tiesiog per mazai jos geriate? 25 mg tableciuke tikrai mazai. Jau labai gerai nepamenu, bet nestumo metu geriau po 75-85 mg.

Čia apie [URL= http://eu.iherb.com/...ggie-Caps/10625
]šitą[/URL]kalbate?

QUOTE(dimile @ 2015 11 22, 17:32)
Mazai, tikrai pabandykite isgerti tris. As isdalindavau. Veike kaip koks dopingas, energijos uzplusdavo su kaupu smile.gif Pradzioj galvojau, kad cia tik man taip. Bet drauges geria ir irgi dziaugiasi. Turit, tad pabaikit ismegindama didesne doze. Ir aisku turbut zinot, kad pieno produktai trukdo pasisavinti gelezi  mirksiukas.gif

O kaip nusprendėte, kad po 3 reikia? Rašo, kad vienoje geležies yra daugiau nei dienos norma g.gif

QUOTE(Adera777 @ 2015 11 24, 15:01)
Merginos, padėkite prašau - patarkite  verysad.gif Kaip pasikelti feritiną. Buvo labai žemas 11, kai norma 13-400, ilgą laiką vartojau visokius papildus: geležį, spiruliną. Tuomet jau buvo pakilę iki 33 (per kokį pusmetį), po to nebe taip intensyviai vartojau  papildus, bet dabar išsityriau, tai vėl tik 17. Stengiuosi maitintis kuo sveikiau, kaip leidžia sąlygos. Bet kaip rasti priežastį, kodėl taip krenta feritinas, jei mano gydytoja į tai nekreipia dėmesio. Nes jei dar nukris, tai žinau pasekmes, kuokštais slenkantys plaukai, nuovargis, mieguistumas.

Man irgi tas pats doh.gif Jau prasideda treti metai kaip vis keliu doh.gif endokrinologė sako, tai ką.. mėnesinės būna ir va.. toks jausmas, kad man vienai jos būna lotuliukas.gif doh.gif
Aš jau net nebesidarau feritino tyrimų- jei pradedu jausti mieguisutmą, nuovargį ir sunkiau keltis ryte, iškart žinau, kad vėl nukrito doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2015 11 24, 16:01)

Turiu dabar šiuos papildus atsisiuntusi, tai gal man po 2 kapsules vartoti, tuomet būtų apie 56 mg/parai  g.gif

QUOTE(Tasty @ 2015 11 24, 16:38)
Čia apie http://eu.iherb.com/...ggie-Caps/10625
]šitą[/URL]kalbate?
O kaip nusprendėte, kad po 3 reikia? Rašo, kad vienoje geležies yra daugiau nei dienos norma  g.gif
Man irgi tas pats  doh.gif  Jau prasideda treti metai kaip vis keliu  doh.gif  endokrinologė sako, tai ką.. mėnesinės būna ir va.. toks jausmas, kad man vienai jos būna  lotuliukas.gif  doh.gif
Aš jau net nebesidarau feritino tyrimų- jei pradedu jausti mieguisutmą, nuovargį ir sunkiau keltis ryte, iškart žinau, kad vėl nukrito  doh.gif

Tik po viena tabletyte gert turint problemu yra labai mazai, praktiskai nulis. Nepasikelsit rodikliu. Doze man paskyre gydytoja. Nestumo metu 85 mg, po jo 125 mg. (labai nukraujavau gimdymo metu). Geriau Solgar Gentle Iron. Ji man pasiule sesele. Dar nebuvau nei apie iHerb“a girdejus smile.gif Dingo visi mieguistumai, nuovargis, galvos svaigimas ir svarbiausia jokio viduriu uzkietejimo smile.gif

Adera777, jusu turima gelezis labai gera. Padidinkit doze.

Tik man dar kyla klausimas, kokias dozes skiria jums jusu gydytojai, kai mato tokius kraujo rodiklius?
Atsakyti
QUOTE(dimile @ 2015 11 24, 17:06)
Tik po viena tabletyte gert turint problemu yra labai mazai, praktiskai nulis. Nepasikelsit rodikliu. Doze man paskyre gydytoja. Nestumo metu 85 mg, po jo 125 mg. (labai nukraujavau gimdymo metu). Geriau Solgar Gentle Iron. Ji man pasiule sesele. Dar nebuvau nei apie iHerb“a girdejus smile.gif  Dingo visi mieguistumai, nuovargis, galvos svaigimas ir svarbiausia jokio viduriu uzkietejimo smile.gif

Tik man dar kyla klausimas, kokias dozes skiria jums jusu gydytojai, kai mato tokius kraujo rodiklius?

Aš matau, kad čia mažai, tiesiog įdomus pasirinkimas, bet gal čia rimtai sveikiems skirta... biggrin.gif
Man skiria tardyferoną, iš pradžių 3 mėnesiams, pertrauka ir vėl, paskui jau šešiems... Dabar buvo pertrauka ir vėl miegas pradeda imti, tai noriu pakeisti, gal geriau veiktų..

Tai kuris iherb geležies papildas geriausias? g.gif
Atsakyti
Labai retai siunciu i Lietuva, tai nezinau tempu.. Mamai siuntinukas Shipped at:10/19/2015, dar nera.. Ar dar yra tikimybe sulaukti? unsure.gif
Atsakyti
Priminkit, kas čia per čiūdai? Skambinti į banką?

The credit card is declined.
This can be caused by, but not limited to one of the following reasons:
Incorrect digit entered or numbers transposed when entering the card information
Insufficient funds in the account.
Issuing bank is offline or unavailable to authorize the charge.
Card is not authorized for Internet transactions.
Card has been disable by the issuing bank due to fraudulent activity on the card.
Please try to re-enter the card information or contact your bank for more details
Atsakyti
Ką galėtumet patarti išsiblaškiusiems vaikams?
Atsakyti
QUOTE(dimile @ 2015 11 24, 18:06)

Ačiū, Dimile, kad pasidalinote patirtimi 4u.gif . Aš irgi pradedu manyti, kad reikia didesnių dozių (baisiai skamba lotuliukas.gif )
Mano šeimos gydytoja pamačiusi feritino rezultatus (tuomet buvo 11, o tai jau anemija), pasakė, kad čia nieko tokio ir jokių papildų nereikia. Aš pati ieškojausi info, skaičiau, supratusi, kad reikia labiau domėtis pačiai, nes labiausiai neramino, kaip jau minėjau, kuokštais slenkantys plaukai, jie nutriušo akivaizdžiai doh.gif Tuomet užsirašiau pas savo ginekologę, norėjau išgirsti jos nuomonę. Tai ji, švelniai tariant buvo šokiruota, kad šeimos gydytoja tame nemato jokios problemos ir neskyrė jokio gydymo. Ginekologė išrašė ferra folgamma gerti po 2 kapsules pusę metų, tuomet daryti pertrauką ir gerti tik mėnesinių dienomis. Tuomet buvo pakilęs feritinas iki 30, dar po pusmečio - 35. Po to vartojau geležies papildus tik po 1 kapsulę ir nenuosekliai, dabartinis rezultatas 17. Akivaizdu, kad kaip ir sakote, reikia didesnių kiekių, kad pavyktų gydymas.
Atsakyti