Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 108

QUOTE(ivetacom @ 2015 11 19, 15:48)

Chelate tai organine forma, bet as apskritai pries gelezies preparatus. dar jie labai kietina vidurius.

Konkrečiai Solgar Gentle Iron gėriau ir nei kiek neveikia jis vidurių. Turbūt todėl ir vadinasi gentle. Esu jau šioje temoje rašiusi, man kasdien geriant šį papildą labai nukrito geležies rodiklis. Buvau nusinešusi Gentle Iron pas savo šeimos gydytoją. Pasakė kad čia papildas sveikiems. Man, linkusiai į mažakraujystę, per silpnas, kaip supratau.
O be to, kaip minusą prirašyčiau, kad jame nėra B12. Kai mėsos retai valgau, reikia man dvylikto B. Ir folio rūgštis nepakenktų, o nėra.
Atsakyti
Negaunu spalio 15d. Ar dar yra tokiu nuskriaustu? Kada rasyti Iherbui? g.gif
Atsakyti
Kodų reklama paraše leidžiama? g.gif
Atsakyti
Neleidziama.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 11 20, 14:16)
Neleidziama.

Kaip tai pažeidžia taisykles, viskas normalu. Kodėl gi ne.
Atsakyti
QUOTE(pb13 @ 2015 11 20, 12:48)

Aš negaunu spalio 16 d. siuntinio. Rašysiu gruodžio 16 d. jei negausiu. Jei parašysiu anksčiau,parašys,kad palaukčiau ilgiau.
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2015 11 19, 13:45)
Perka kas papuola ir tik blogina sveikata, del to ir verta chlorofila gerti, hemoglobinas auga ir magnio tuo paciu gauname papildomai.

Kokį rekomenduotumėte? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aristokrate @ 2015 11 20, 19:43)
Kokį rekomenduotumėte?  4u.gif

http://www.iherb.com...-oz-473-ml/5028 chlorofilas gerai veikia, nes jo strukura labai panasi i hemoglobina, tik centre yra ne gelezies, o magnio atomas. Norint pagerinti krauja, reikia su maistu gauti visas amino rugstis, pakankamai judeti, nerukyti, nevalgyti fitinu turintis produktus ir tada gelezies pilnai uzteks is maisto produktu.

Megstantiems grybu terapija atsirado geras pasiulymas 13$ vietoj 36 , tik galiojimas iki kovo http://www.iherb.com...0-g-powder/5061
Papildyta:
QUOTE(pb13 @ 2015 11 20, 12:48)

As irgi laukiu, jei negausiu, rasysiu po menesio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ivetacom: 21 lapkričio 2015 - 09:29
Kaip manote ar realu tikėtis nuolaidos kosmetikai? Konkrečiai domina makiažo šepetėliai smile.gif
Taip pat domina koks kremukas su hialuronu nuo raukšlių, ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2015 11 19, 19:25)
Konkrečiai Solgar Gentle Iron gėriau ir nei kiek neveikia jis vidurių. Turbūt todėl ir vadinasi gentle. Esu jau šioje temoje rašiusi, man kasdien geriant šį papildą labai nukrito geležies rodiklis. Buvau nusinešusi Gentle Iron pas savo šeimos gydytoją. Pasakė kad čia papildas sveikiems. Man, linkusiai į mažakraujystę, per silpnas, kaip supratau.
O be to, kaip minusą prirašyčiau, kad jame nėra B12. Kai mėsos retai valgau, reikia man dvylikto B. Ir folio rūgštis nepakenktų, o nėra.

O man si gelezis tikras geris. Per abu nestumus ir po ju gelezies labai truko. Ligoninej lasino lasines. Paskui namuose geriau tik sita. Viskas susitvarke, o ir jauciausi kupina energijos. Isitikinau, kad tai tik gerian sias kapsules. Dabar vaikams girdziau, issikapstem is mazakraujysciu. Gal tiesiog per mazai jos geriate? 25 mg tableciuke tikrai mazai. Jau labai gerai nepamenu, bet nestumo metu geriau po 75-85 mg.
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2015 11 21, 09:40)
http://www.iherb.com...-oz-473-ml/5028 chlorofilas gerai veikia, nes jo strukura labai panasi i hemoglobina, tik centre yra ne gelezies, o magnio atomas. Norint pagerinti krauja, reikia su maistu gauti visas amino rugstis, pakankamai judeti, nerukyti, nevalgyti fitinu turintis produktus ir tada gelezies pilnai uzteks is maisto produktu.

Megstantiems grybu terapija atsirado geras pasiulymas 13$ vietoj 36 , tik galiojimas iki kovo http://www.iherb.com...0-g-powder/5061
Papildyta:

As irgi laukiu, jei negausiu, rasysiu po menesio.

Taip, nuolatinis geležies trūkumas gali būti ir celiakijos požymis. Nuėmus gliuteno produktus daug kam labai pasitaiso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2015 11 16, 17:45)
Butinai turi buti 24 mg ginkgoflavonglikozidu ir 6 mg terpenlaktonu, tai ir vienas ir antras atitinka, o del ekstrakto koncentracijos negaliu nieko pasakyti, nes viename raso 50/1, o kitame bera tokios informacijos. Tas, kuri dazniausiai perkame dvigubai pigesnis, as bandziau ir viena ir kita, skirtumo nepajutau.

Labai ačiū už išsamų paaiškinimą 4u.gif

QUOTE(AuroraBO @ 2015 11 17, 10:25)
aš tai jau savaitę geriu kokosų actą po du šaukštus į stiklinę vandens prieš pietus ir prieš vakarienę. Nesitikėjau, bet tikrai daug mažiau suvalgau ir vakare rečiau į šaldytuvą lendu  biggrin.gif per savaitę -1 kg ax.gif  O butelis atėjo puikiai supakuotas, nieišbėgo nei lašelis.

O, tada ir aš surizikuosiu smile.gif Tik reik krepšelį atitinkamai susikombinuot.

QUOTE(Erdinga @ 2015 11 21, 13:09)
ar realu tikėtis nuolaidos kosmetikai? Konkrečiai domina makiažo šepetėliai smile.gif

Rugsėjo mėn. buvo -20% Real Techniques, EcoTools, E.L.F. Cosmetics ir kt.

Papildyta:
Šitas klevų sirupas perkamiausias ar yra koks kitas irgi vertas dėmesio? 4u.gif
Atsakyti