Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 108

QUOTE(Rožės vardas @ 2015 11 17, 21:30)
Kuri sakė, kad dar nuolaida mažytė siuntimui? Man nieko nerodo. Dabar tapsiu nuo iherb priklausoma, nes papildas uzgydes man visa veida ir padares, kad o stebukle nebera ne vieno spuogo, su jais kovoju nuo 14m, o dabar man virs 30, yra tik Jav. Ir tai joks placebas. Kodel nera nieko panasaus Lietuvoje...

Europa labai prasta šiuo atžvilgiu, mažai įvairovės ir dar plius papildomos sudėtinės dalys labai baisios, regis prideda visą įmanomą brudą į sudėtį. Išskyrus homeopatinius žirniukus, kurie nieko nepadeda
Papildyta:
QUOTE(Darfe @ 2015 11 18, 04:53)
Aciu labai visoms atsakiusioms! wub.gif  Kaip siustis uz 22€, jei pakuote kainuoja daugiau nei 22€?

Niekaip, nebent stebuklingas nuolaidas gaut
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2015 11 17, 22:30)
Dabar tapsiu nuo iherb priklausoma, nes papildas uzgydes man visa veida ir padares, kad o stebukle nebera ne vieno spuogo, su jais kovoju nuo 14m, o dabar man virs 30

Kuri DIM naudojat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2015 11 18, 11:01)
Kuri DIM naudojat?  4u.gif

Source Naturals 100 mg ir 200 mg.
Papildyta:
http://eu.iherb.com/...0-Tablets/64686

Nesu tikra, kad nepabrango per du mėn g.gif ar čia dėl kurso svyravimo man euru brangiau matosi, nei aš juos pirkau g.gif
Atsakyti
Mergaites, o kokia dabar saugi suma $ perkant?aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ssimonyte @ 2015 11 18, 12:11)
Mergaites, o kokia dabar saugi suma $ perkant?aciu!  4u.gif

pasiskaičiuokite pagal čia nurodytą kursą: http://www.cust.lt/web/guest/767
Atsakyti
O kodel pirkti $ jei galima eur ir gyveni Lietuvoje? Ar taip pigiau gaunasi?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 11 17, 23:22)
Kaip suprasti g.gif , man rodo tokį patį ax.gif

Šiandien ir man rodo tokį patį. Vakar pirkau su pigesniu siuntimu.
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2015 11 18, 13:46)
O kodel pirkti $ jei galima eur ir gyveni Lietuvoje? Ar taip pigiau gaunasi?

Kazkuri rase,kad gali prisikabint ir reikia teisintis po to.tingisi ir ipratusi usd pirkt, tai tik delto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ssimonyte @ 2015 11 18, 14:08)
Kazkuri rase,kad gali prisikabint ir reikia teisintis po to.tingisi ir ipratusi usd pirkt, tai tik delto  ax.gif

Bet juk kol atvažiuos siuntinys, su doleriu gali būti įvairiai, ypač kai dabar taip kyla... Pasikonvertuos ant dėžės užrašytą sumą ir pirmyn kabinėtis doh.gif Tada aiškinkis su perskaičiavimais, kodėl taip paskaičiavo, o ne kitaip... O kai perki eur, juodu ant balto parašyta, kad ne daugiau 22 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2015 11 18, 15:03)
Bet juk kol atvažiuos siuntinys, su doleriu gali būti įvairiai, ypač kai dabar taip kyla... Pasikonvertuos ant dėžės užrašytą sumą ir pirmyn kabinėtis  doh.gif  Tada aiškinkis su perskaičiavimais, kodėl taip paskaičiavo, o ne kitaip... O kai perki eur, juodu ant balto parašyta, kad ne daugiau 22  ax.gif

Bet dazniausiai (kiek stebejau temoj), tai butent tuos eurinius ir stanbo muitine, nes ant dezes vistiek $ raso. As perku $ pasilikus didesni rezerva ir ramiai laukiu, nereikia poto vargti ir dokumentu siuntineti. Bet aisku kiekviena randam savo patogiausia/geriausia buda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2015 11 18, 17:51)
Bet dazniausiai (kiek stebejau temoj), tai butent tuos eurinius ir stanbo muitine, nes ant dezes vistiek $ raso. As perku $ pasilikus didesni rezerva ir ramiai laukiu, nereikia poto vargti ir dokumentu siuntineti. Bet aisku kiekviena randam savo patogiausia/geriausia buda  ax.gif

Aš prieš pirmą kartą užsakant skambinausi muitinei, sakė tą $ sumą nuo pakuotės konvertuoja tos dienos kursu ir žiūri paleisti siuntinį, ar ne. Taip kad turbūt tas pats, ar pirksi $ ar eur, jei tą dieną išeina virš 22 eur, stabdo doh.gif Tada prasideda meilės laiškai verysad.gif Aš vyliuosi, kad eur sąskaita iškalbingesnė nei $ blush2.gif Bet tikrai geriau pasilikti saugią sumą skirtumui thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Highlander: 18 lapkričio 2015 - 17:09
Dovanoms muiliukus galima imti Nubian Heritage, o dienos tepaliuka ir uz pilna kaina siunciau, labai gerai nubrozdinimams ir sumusimams tinka.
Atsakyti