Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 108

QUOTE(Monteverte @ 2015 11 17, 16:04)
Sorry, bet prastus siūlote papildomų ingredientų atžvilgiu, o dar vaikui ax.gif
Senai jau herbe ieškojau, gal kas ir naujo yra, bet bent jau anksčiau vienas geriausių buvo
Colon Cleanse MAX Probiotic Fiber ax.gif

Ne tokia jau ir bloga ju sudetis. Geriau pirkti normalios dozes papilda, nei brangiai moketi uz kazka, kas galimai net ir nesuveiks, bet nera jame magnio stearato. Cukrus daug daugiau zalos daro, nei jis, bet kiekvienas pats renkasi kas jam tinka.
Atsakyti
QUOTE(jovita2014 @ 2015 11 17, 13:15)
Ir gal pasidalytumete patirtim ar reikia 2 metu vaikui kazkokiu geruju bakteriju pagert po antibijotiku kurso...visai nenumanau, pirma karta antibiotikus geria....

as tokias gerasias bakterijas naudoju, ir vaikams duodu po puse piliules 4u.gif
Atsakyti
Kada skelbia naujas akcijas? Rytoj 20 val?
Atsakyti
Kuri sakė, kad dar nuolaida mažytė siuntimui? Man nieko nerodo. Dabar tapsiu nuo iherb priklausoma, nes papildas uzgydes man visa veida ir padares, kad o stebukle nebera ne vieno spuogo, su jais kovoju nuo 14m, o dabar man virs 30, yra tik Jav. Ir tai joks placebas. Kodel nera nieko panasaus Lietuvoje...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 17 lapkričio 2015 - 21:30
QUOTE(Shalimar @ 2015 11 17, 21:59)
Kada skelbia naujas akcijas? Rytoj 20 val?

Taip, 20 val smile.gif
Atsakyti
gal galit patart kokį dezodorantą nupirkt vyrui, nes tie visi paprasti jam sukelia pūlinius pažastyse sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2015 11 17, 17:01)
Mažytė nuolaida siuntimui bigsmile.gif

Kaip suprasti g.gif , man rodo tokį patį ax.gif

QUOTE(Kaira @ 2015 11 17, 23:37)
gal galit patart kokį dezodorantą nupirkt vyrui, nes tie visi paprasti jam sukelia pūlinius pažastyse sad.gif

dezodorantas mano vyrui labai patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 11 18, 00:22)

dezodorantas mano vyrui labai patinka ax.gif

kaina labai jau nemaža unsure.gif

ką tik pirkau krepšiuką, o po 17 min parašė, kad jau išsiuntė. koks aukštas aptarnavimas biggrin.gif
Atsakyti
Aciu labai visoms atsakiusioms! wub.gif Kaip siustis uz 22€, jei pakuote kainuoja daugiau nei 22€?

Labai rupi vitaminai/ papildai vaikams 2 ir 7m ir nescioms ir maitinancioms ax.gif 4u.gif kokius perkate?
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2015 11 17, 22:30)
Kuri sakė, kad dar nuolaida mažytė siuntimui? Man nieko nerodo. Dabar tapsiu nuo iherb priklausoma, nes papildas uzgydes man visa veida ir padares, kad o stebukle nebera ne vieno spuogo, su jais kovoju nuo 14m, o dabar man virs 30, yra tik Jav. Ir tai joks placebas. Kodel nera nieko panasaus Lietuvoje...

Turite minty, DIM? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2015 11 18, 07:07)
Turite minty, DIM?  blush2.gif

Taip.
Papildyta:
QUOTE(Darfe @ 2015 11 18, 04:53)
Aciu labai visoms atsakiusioms! wub.gif  Kaip siustis uz 22€, jei pakuote kainuoja daugiau nei 22€?

Labai rupi vitaminai/ papildai vaikams 2 ir 7m ir nescioms ir maitinancioms  ax.gif  4u.gif kokius perkate?

As pirkau vaikas kordycepsa, kad nesirgtu mokykloje. Pirkau maziausios kainos. Dabar kol geria, lyg gerai. Bet gal dar ligu sezonas neprasidejo, nezinau. Dar kita pirkau bet neisbandziau. Tai negaliu nieko pasakyt.
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 11 17, 22:37)

Gal kemšančius su aliuminiun naudoja? Tada reikėtų natūralių ieškoti, kurie nestabdo prakaitavimo, bet naikina bakterijas (=kvapą).

Šitie pas mus pastoviai kartojami:
eu.iherb.com/Aubrey-Organics-Men-s-Stock-Natural-Dry-Herbal-Pine-Deodorant-4-fl-oz-118-ml/7582

ir

http://eu.iherb.com/...-oz-89-ml/38142
nuo pastarojo net nedrėksta pažastys, gaila, greitokai susinaudoja... tai pataupom vasarai labiau smile.gif bet tikrai vertas!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raar: 18 lapkričio 2015 - 09:25