Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 108

Mano krepšelis, su ta 10% nuolaida pagaliau viskas tilpo, nes niekaip nesulaukiu akcijų. Bus antra pakuotė tų žuvų taukų thumbup.gif
Atsakyti
Gavau 24 dienos siuntinuka, o 15 dar nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2015 11 14, 15:58)

Parasykit atsiliepima apie Elf piestuka, ar vertas demesio? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2015 11 14, 14:13)
DWB851 gal kam reik koduko greit ? Maloniai kviečiu naudotis smile.gif  Man sudėjus į krepšelį mažesnė kaina matosi iš karto. Ji mažesnė, nei parašyta, krepšelyje pasidaro g.gif Ir nieko daryti nei suvesti papildomai nereikia. Kokį pirkti iš ten vitaminą D sau ir vaikams. Kuris geresnis ir kaina gera?

D vitamino vaikams trialuose dabar l.gera kaina 70 proc. nuolaida http://www.iherb.com...-oz-10-ml/65958 arba suaugusiems http://www.iherb.com...-Softgels/30410 bet tik kuri nors viena galima imti, kad kaina butu gera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AuroraBO: 14 lapkričio 2015 - 15:32
QUOTE(ivetacom @ 2015 11 14, 14:58)

Kaip tikrai lietuve apsidziaugiau doh.gif biggrin.gif Mano 16 d. dar neatejo. Vadinasi musiskiai kazkur uzstrigo, o ne pradingo. Laukiam siuntinuku 4u.gif

QUOTE(GammaOrionis @ 2015 11 14, 15:04)
Parasykit atsiliepima apie Elf piestuka, ar vertas demesio?  4u.gif

As irgi noreciau isgirsti atsiliepima. Kaip ilgai issilaiko?
Atsakyti
Sveikos,

Susikroviau krepšelį ir žiūriu, kad visos mano naudotos kortelės nebegalioja (nepirkau beveik 2 metus blink.gif ), tai puiki proga prijungti naują kortelę, nes ir adresas pasikeitęs thumbup.gif Sakykite, ar yra kokia galimybė gauti -10$ pirmam pirkimui?
Atsakyti
Perskaičiau jų refferal sąlygas, tai matau, kad pasikeitusi sistema ir nebeatitinka informacija pirmoje žinutėje... Dabar duoda naujam pirkėjui 5$ ir rekomenduotojui irgi 5$ bei 5% nuo pirkimų...
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2015 11 14, 20:20)
Perskaičiau jų refferal sąlygas, tai matau, kad pasikeitusi sistema ir nebeatitinka informacija pirmoje žinutėje... Dabar duoda naujam pirkėjui 5$ ir rekomenduotojui irgi 5$ bei 5% nuo pirkimų...

salygos pasikeite nuo lapkricio 1 d., o pirma zinute leidzia keisti vos kelias minutes, taip, kad reikia pirkti dazniau nei viena kart i du metus, bus lengviau suprasti 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas žinot ar saugi suma perkant už €21.31? Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2015 11 14, 21:47)
Merginos, gal kas žinot ar saugi suma perkant už €21.31? Ačiū

SUBTOTAL turi neviršyti 22 eur, jei turite rewards'ų, jie irgi įsiskaičiuoja į subtotal 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2015 11 14, 20:47)
salygos pasikeite nuo lapkricio 1 d., o pirma zinute leidzia keisti vos kelias minutes, taip, kad reikia pirkti dazniau nei viena kart i du metus, bus lengviau suprasti 4u.gif

ech... praleidau gerą nuolaidą, vadinasi... na nieko.. Prisijungiau naują kortelę ir vėl pirksiu pirksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2015 11 14, 21:57)
SUBTOTAL turi neviršyti 22 eur, jei turite rewards'ų, jie irgi įsiskaičiuoja į subtotal  4u.gif

4u.gif
Atsakyti