Gavau 24 dienos siuntinuka, o 15 dar nera
QUOTE(ivetacom @ 2015 11 14, 15:58)
Parasykit atsiliepima apie Elf piestuka, ar vertas demesio?
QUOTE(Rožės vardas @ 2015 11 14, 14:13)
DWB851 gal kam reik koduko greit ? Maloniai kviečiu naudotis Man sudėjus į krepšelį mažesnė kaina matosi iš karto. Ji mažesnė, nei parašyta, krepšelyje pasidaro Ir nieko daryti nei suvesti papildomai nereikia. Kokį pirkti iš ten vitaminą D sau ir vaikams. Kuris geresnis ir kaina gera?
D vitamino vaikams trialuose dabar l.gera kaina 70 proc. nuolaida http://www.iherb.com...-oz-10-ml/65958 arba suaugusiems http://www.iherb.com...-Softgels/30410 bet tik kuri nors viena galima imti, kad kaina butu gera.
QUOTE(ivetacom @ 2015 11 14, 14:58)
Kaip tikrai lietuve apsidziaugiau Mano 16 d. dar neatejo. Vadinasi musiskiai kazkur uzstrigo, o ne pradingo. Laukiam siuntinuku
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 11 14, 15:04)
Parasykit atsiliepima apie Elf piestuka, ar vertas demesio?
As irgi noreciau isgirsti atsiliepima. Kaip ilgai issilaiko?
Sveikos,
Susikroviau krepšelį ir žiūriu, kad visos mano naudotos kortelės nebegalioja (nepirkau beveik 2 metus ), tai puiki proga prijungti naują kortelę, nes ir adresas pasikeitęs Sakykite, ar yra kokia galimybė gauti -10$ pirmam pirkimui?
Susikroviau krepšelį ir žiūriu, kad visos mano naudotos kortelės nebegalioja (nepirkau beveik 2 metus ), tai puiki proga prijungti naują kortelę, nes ir adresas pasikeitęs Sakykite, ar yra kokia galimybė gauti -10$ pirmam pirkimui?
Perskaičiau jų refferal sąlygas, tai matau, kad pasikeitusi sistema ir nebeatitinka informacija pirmoje žinutėje... Dabar duoda naujam pirkėjui 5$ ir rekomenduotojui irgi 5$ bei 5% nuo pirkimų...
QUOTE(Tasty @ 2015 11 14, 20:20)
Perskaičiau jų refferal sąlygas, tai matau, kad pasikeitusi sistema ir nebeatitinka informacija pirmoje žinutėje... Dabar duoda naujam pirkėjui 5$ ir rekomenduotojui irgi 5$ bei 5% nuo pirkimų...
salygos pasikeite nuo lapkricio 1 d., o pirma zinute leidzia keisti vos kelias minutes, taip, kad reikia pirkti dazniau nei viena kart i du metus, bus lengviau suprasti
Merginos, gal kas žinot ar saugi suma perkant už 21.31? Ačiū
QUOTE(Ledum @ 2015 11 14, 21:47)
Merginos, gal kas žinot ar saugi suma perkant už 21.31? Ačiū
SUBTOTAL turi neviršyti 22 eur, jei turite rewards'ų, jie irgi įsiskaičiuoja į subtotal
QUOTE(AuroraBO @ 2015 11 14, 20:47)
salygos pasikeite nuo lapkricio 1 d., o pirma zinute leidzia keisti vos kelias minutes, taip, kad reikia pirkti dazniau nei viena kart i du metus, bus lengviau suprasti
ech... praleidau gerą nuolaidą, vadinasi... na nieko.. Prisijungiau naują kortelę ir vėl pirksiu pirksiu
QUOTE(Highlander @ 2015 11 14, 21:57)
SUBTOTAL turi neviršyti 22 eur, jei turite rewards'ų, jie irgi įsiskaičiuoja į subtotal