Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 108

QUOTE(aristokrate @ 2015 11 07, 22:54)
Ką patartumėte pavartoti intensyviai mokantis - ruošiantis egzaminams? Tiek jau "įkrito" vaikis į mokslus, bijau, kad "stogas nenuvažiuotų"  g.gif

Glicinas ir gerai butu vitamino D pagerti, bet geriau tyrimus del jo atlikti. Glicina reikia pries miega po liezuviu palaikyti, geriau per iseigines, kad issimieguoti.
Atsakyti
O koks geras Vitaminas D is iherbo? gal zinote, ar koju ir delnu prakaitavimas suaugusiam nera sio vitamino trukumo pozymis? Kai buna salta, kad ir dabar, neinu is namu niekur. Ir taip visa ziema. Ir tarsi ima jaustis tokie pozymiai. Negaliu pakesti saltojo metu laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2015 11 07, 23:54)
O koks geras Vitaminas D is iherbo?  gal zinote, ar koju ir delnu prakaitavimas suaugusiam nera sio vitamino trukumo pozymis? Kai buna salta, kad ir dabar, neinu is namu niekur. Ir taip visa ziema. Ir tarsi ima jaustis tokie pozymiai. Negaliu pakesti saltojo metu laiko smile.gif

Aš irgi nekenčiu žiemos, esu saulės vaikas, bet negalima tik namie sėdėti. Kokio rezultato tada tikėtis? Ne tik D pritrūks, bet ir hemorojus užpult gali mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 11 07, 23:55)
Aš irgi nekenčiu žiemos, esu saulės vaikas, bet negalima tik namie sėdėti. Kokio rezultato tada tikėtis? Ne tik D pritrūks, bet ir hemorojus užpult gali mirksiukas.gif

Neisivaizduoju ir ka lauke veikti. Pasivazineju dviraciu ir tiek. 4u.gif Idomu kiek uztenka buti lauke per diena saltuoju metu.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gal iš ankstesnių metų patirties žinote, ar būna iherb'e Black Friday nuolaidos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2015 11 08, 00:13)
Neisivaizduoju ir ka lauke veikti. Pasivazineju dviraciu ir tiek.  4u.gif Idomu kiek uztenka buti lauke per diena saltuoju metu.

Bent jau eiti pasivaikščioti. Dviratis kaip tik sakyčiau gana ekstremelu ir nemalonu tokiu laiku g.gif Tada nenuostabu, kad labai nemėgstama būti lauke g.gif
Atsakyti
Man tai patinka graži žiema, baltos purios snaigės, balti spindintys pusnynai wub.gif

Kažkaip iherbas jau išpirktas ir siuntiniai ilgiau eit pradėjo. Vakar iš norimų 4 prekių tik 1 radau.

Vit D geriu kas 3 mėnesius vienkartinę ampulę.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2015 11 08, 18:11)
Man tai patinka graži žiema, baltos purios snaigės, balti spindintys pusnynai wub.gif 
Kažkaip iherbas jau išpirktas ir siuntiniai ilgiau eit pradėjo. Vakar iš norimų 4 prekių tik 1 radau.
Vit D geriu kas 3 mėnesius vienkartinę ampulę.

pirma karta apie tokia girdziu g.gif
Atsakyti
Reikėjo ir man šiandien skambinti į banką, kad užsakymą padaryčiau. Vis tik yra dabar pirkiniams iš JAV ir dar ten kažkur apribojimai, tai atblokavo dabar maksimaliai iki sausio kažkelintos, o po to vėl skambinti doh.gif Vardan saugių apsipirkimų čia sakė (galėjo ir nebūti). Bankas Seb, kortelė mylimiausia.
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2015 11 07, 20:34)
Siuntimas tai labai isbranges....Atsimenu keite ir keite ten ji...O dabar jau sakyciau normaliai kaina pakelta. Ar dar nebrangins? As vis negaliu atsidziaugti tuo DIM is ten. Man isgyde visa veida.

Tai kad nepabrangęs, 4 doleriai visad būdavo, dar anksčiu ir po 6 mokėdavom smile.gif Čia tik kelis mėn. buvo pigiau, jei mažas svoris.

QUOTE(Grei @ 2015 11 08, 18:44)
Reikėjo ir man šiandien skambinti į banką, kad užsakymą padaryčiau. Vis tik yra dabar pirkiniams iš JAV ir dar ten kažkur apribojimai, tai atblokavo dabar maksimaliai iki sausio kažkelintos, o po to vėl skambinti  doh.gif Vardan saugių apsipirkimų čia sakė (galėjo ir nebūti). Bankas Seb, kortelė mylimiausia.

Swed banke irgi gavau žinutę, kad papildomai reikia saugiuose pirkimuose prisiregistruoti, jei ne , tai nuo kažkurios dienos irgi negalima bus pirkti.
Atsakyti
kokia saugi suma dabar?
Atsakyti
QUOTE(Grei @ 2015 11 08, 18:44)
Reikėjo ir man šiandien skambinti į banką, kad užsakymą padaryčiau. ...Bankas Seb, kortelė mylimiausia.

Man irgi teko skambinti, sakė max gali atblokuoti 3 mėn., paskui vėl reiks skambinti. Gerai tik, kad jie dirba kiaurą parą, tai nebuvo labai didelis nepatogumas, tik kad ne iš karto susigaudžiau kame problema doh.gif
Atsakyti