QUOTE(Malena @ 2015 10 26, 20:40)
Man šiaip mm ne pagrindinė problema. Kai geležis nukrito labai jaučiau deguonies badą. Ir aišku paakiuose 50 pilkai juodų atspalvių
Negaliu aš niekaip. Neprisiverčiu mėsos. Kartą į savaitę maksimum. Vasarą kartą į dvi savaites, tai po to ir nukrito. Bandžiau versti save, tai neee. Visa kita plius minus ok - daržoves mėgstu, vaisius irgi. Šokoladas išmainytas į datules. Nesąmonių diena penktadienis, kitom dienom stengiuosi tvarkingai. Ai dar kava piknaudžiauju. O šita irgi mažina geležies įsisavinimą.
O kas jums sakė, kad reikia mėsos?
Milijonai per pasaulį yra, kuriems nereikia ir puikiai gyvena
Gera, švari mityba yra pirmiausia tai kas sveika, ką jūs ir vardinote. Ir nėra tai sunku, neskanu ar pan. Aš net ir šokolado nemainau į datules, nes jei šokoladas su daug procentų, tai jis geras. Mano organizmas iš karto parodo. Spuogas išdygsta, jei kas. Nuo saikingo šokolado valgymo nedygsta
Kavą aš skrudinuosi pati, t.y. negeriu tos nenormaliai juodos, kur nieko nėra tik skrudėsis. Be to, kavos ekspertas aiškino, kad visas gerasis ir mums naudingas "prabudimui" kofeinas yra kavos pupelių luobelėse. Kur jūs pirktinėje randate luobeles? O aš savoje randu pilna, nes kol skrudinu iki gražios rudokos spalvos (ne juodos), tai tos luobelės gražiai atsiskiria ir aš jas palieku. Iš keptuvės tiesiai į dėžutę su viskuo, o po to viską susimalu.
Aišku, susidūriant su stresais, tarša, kompiterizuota visuomene, daug sportuojant vien skanių kruopyčių su pupytėm ir t.t. nepakaks. Bet tai tam ir yra iherbo papildai plius aišku mūsų lietuviškas derlius, įvairios žolės iš kurių nuo pat pavasario iki vėlyvo rudens galima gamintis savo nuosavą chlorofilą ir imti ant vienos kojos po 50 gramų kas vakarą