Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 108

QUOTE(ivetacom @ 2015 10 25, 17:50)
Pabandykite chlorofila, jis gerai kelia gelezi. O apie gelezi yra ir

Tai norite pasakyti, kad visi tie, kurie turi tas senatvines dėmes, pertekę geležimi? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2015 10 25, 18:00)

ši B12 forma - cyanocobalamin yra labai kontraversiška ir ne itin rekomenduojama. Taip pat ir geležies succinate labai jau negirdėta kažkokia, nepopuliari sakyčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 10 25, 22:25)
Tai norite pasakyti, kad visi tie, kurie turi tas senatvines dėmes, pertekę geležimi? biggrin.gif

Ten parasyta ne del gelezies pertekliaus, o del oksiduotos gelezies, o tai jau metabolizmo sutrikimas. Manau cia panasiai kaip ir su vitaminu c, jei gaunate jo is naturaliu saltiniu, perdozavimas neimanomas, o jei gerete dideles dozes askorbino rugsties vistosi jam rezistencija.
Atsakyti
įsikišiu ax.gif
Kadangi visą gyvenimą turiu baisią mažakraujystę, hemogl74, (dėl gausių, skausmingų, iš proto vedančių mm) kokių geležių tik negėrus doh.gif ko tik nedarius (pradedant chlorofilas, lietuv.l.bjaurus, žalias pušų ekstraktas, Tardeferon, baigiant liaudiški metodai, burokai, granatai ir t.t. ir t.t.)
Šiai diena geriausias kada turėtas preparatas tecnoFER http://www.tecnofer.lt/
tarp kitko, taip pat radau Internete, kažkuriame iš Forumų.
Nežinau kaip tai susiję, bet susitvarkė net mm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvarta: 26 spalio 2015 - 14:10
Geriau as ta chlorofila. Siaip patiko, ir i iherb gana skanus. Noriu paklaust, o jei subtotal bus 21,90 Eur. ar nera ko bijoti, kad pateikus muitinei dokus visvien bus apmokestintas siuntinys? Neturi jie teises?
Atsakyti
Laba diena,

Gal žinote, ar pvz. koks Cats clow arba pau d'Arco padeda esant susuktam sprandui? Ko gero perpūtė ir labai jaučiasi. Antibiotikų nesinori.
Ir dar. Ar galima išardyti kapsules ir, tarkim, gerti vien tik miltelius? Kalbu apie bet kokius papildus, nes kai kurie iherbiniai tokio dydžio, kad jau vien tik pagalvojus apie jų rijimą, atsiranda atmetimo atgal reakcija. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 10 25, 23:25)
Papildyta:

ši B12 forma - cyanocobalamin yra labai kontraversiška ir ne itin rekomenduojama. Taip pat ir geležies succinate labai jau negirdėta kažkokia, nepopuliari sakyčiau g.gif

4u.gif

QUOTE(kvarta @ 2015 10 26, 14:57)
įsikišiu ax.gif
Kadangi visą gyvenimą turiu baisią mažakraujystę, hemogl74,  (dėl gausių, skausmingų, iš proto vedančių mm) kokių geležių tik negėrus doh.gif  ko tik nedarius (pradedant chlorofilas, lietuv.l.bjaurus, žalias pušų ekstraktas, Tardeferon, baigiant liaudiški metodai, burokai, granatai ir t.t. ir t.t.)
Šiai diena geriausias kada turėtas preparatas tecnoFER http://www.tecnofer.lt/
tarp kitko, taip pat radau Internete, kažkuriame iš Forumų.
Nežinau kaip tai susiję, bet susitvarkė net mm.

Aš šitą irgi esu ragavusi, kažkada kai užsisakiau iš iherb ir laukiau kol atsiųs, laikinai šitą gėriau. Ne visada norisi to gėrimo- lengviau kapsulę su maistu biggrin.gif
O ką turite omeny mm susitvarkė? Nebeskauda? Nebegausios?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2015 10 26, 16:05)
4u.gif
Aš šitą irgi esu ragavusi, kažkada kai užsisakiau iš iherb ir laukiau kol atsiųs, laikinai šitą gėriau. Ne visada norisi to gėrimo- lengviau kapsulę su maistu biggrin.gif
O ką turite omeny mm susitvarkė? Nebeskauda? Nebegausios?

visiškai nebeskauda, eina kaip laikrodis, tik kad gausios sad.gif
(bet ką esu patyrusi per "n" metų, tai man kažkoks stebuklas, apsieiti be Nimesilio, Ibupr visų ar Diclofenac žvakučių).
Atsakyti
QUOTE(kvarta @ 2015 10 26, 16:13)
(bet ką esu patyrusi per "n" metų, tai man kažkoks stebuklas, apsieiti be Nimesilio, Ibupr visų ar Diclofenac žvakučių).

Kad sujsitvarkytų gausumas, t.y. pilnai mėnesinės, tai ne tik geležies reikia, o daug visko, pirmiausia pradedant nuo mitybos
Atsakyti
QUOTE(kvarta @ 2015 10 26, 17:13)

O kiek laiko gėrėte? Smarkiai pakilo geležis?

Man šiaip mm ne pagrindinė problema. Kai geležis nukrito labai jaučiau deguonies badą. Ir aišku paakiuose 50 pilkai juodų atspalvių lotuliukas.gif

QUOTE(Monteverte @ 2015 10 26, 18:05)
Kad sujsitvarkytų gausumas, t.y. pilnai mėnesinės, tai ne tik geležies reikia, o daug visko, pirmiausia pradedant nuo mitybos

Negaliu aš niekaip. Neprisiverčiu mėsos. Kartą į savaitę maksimum. Vasarą kartą į dvi savaites, tai po to ir nukrito. Bandžiau versti save, tai neee. Visa kita plius minus ok - daržoves mėgstu, vaisius irgi. Šokoladas išmainytas į datules. Nesąmonių diena penktadienis, kitom dienom stengiuosi tvarkingai. Ai dar kava piknaudžiauju. O šita irgi mažina geležies įsisavinimą.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2015 10 26, 20:40)
Man šiaip mm ne pagrindinė problema. Kai geležis nukrito labai jaučiau deguonies badą. Ir aišku paakiuose 50 pilkai juodų atspalvių lotuliukas.gif
Negaliu aš niekaip. Neprisiverčiu mėsos. Kartą į savaitę maksimum. Vasarą kartą į dvi savaites, tai po to ir nukrito. Bandžiau versti save, tai neee. Visa kita plius minus ok - daržoves mėgstu, vaisius irgi. Šokoladas išmainytas į datules. Nesąmonių diena penktadienis, kitom dienom stengiuosi tvarkingai. Ai dar kava piknaudžiauju. O šita irgi mažina geležies įsisavinimą.

O kas jums sakė, kad reikia mėsos? smile.gif Milijonai per pasaulį yra, kuriems nereikia ir puikiai gyvena smile.gif
Gera, švari mityba yra pirmiausia tai kas sveika, ką jūs ir vardinote. Ir nėra tai sunku, neskanu ar pan. Aš net ir šokolado nemainau į datules, nes jei šokoladas su daug procentų, tai jis geras. Mano organizmas iš karto parodo. Spuogas išdygsta, jei kas. Nuo saikingo šokolado valgymo nedygsta smile.gif Kavą aš skrudinuosi pati, t.y. negeriu tos nenormaliai juodos, kur nieko nėra tik skrudėsis. Be to, kavos ekspertas aiškino, kad visas gerasis ir mums naudingas "prabudimui" kofeinas yra kavos pupelių luobelėse. Kur jūs pirktinėje randate luobeles? O aš savoje randu pilna, nes kol skrudinu iki gražios rudokos spalvos (ne juodos), tai tos luobelės gražiai atsiskiria ir aš jas palieku. Iš keptuvės tiesiai į dėžutę su viskuo, o po to viską susimalu.
Aišku, susidūriant su stresais, tarša, kompiterizuota visuomene, daug sportuojant vien skanių kruopyčių su pupytėm ir t.t. nepakaks. Bet tai tam ir yra iherbo papildai plius aišku mūsų lietuviškas derlius, įvairios žolės iš kurių nuo pat pavasario iki vėlyvo rudens galima gamintis savo nuosavą chlorofilą ir imti ant vienos kojos po 50 gramų kas vakarą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aristokrate @ 2015 10 23, 21:21)
Neberandu pusl., kur sudėtos prekės su trupesniu galiojimo laiku.
Gal kas galie įmesti nuorodą . Ačiū  4u.gif

http://eu.iherb.com/Short-Dated-Sale
budavo cia,be dabar tuscia g.gif
Atsakyti
Prostatai gal kažkokių papildų parekomenduotumėt ax.gif
Atsakyti