Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 108

QUOTE(padraika22 @ 2015 11 07, 12:22)
Kiek siuo metu kainuoja siuntimas?

3.73eur paprastu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2015 11 06, 15:24)
Kodėl rašo, kad šito papildo http://eu.iherb.com/...tinued-Item/846 nesiunčia į LT? Ar tas kaktusas Hoodia pas mus uždraustas? Į krepšį tai duoda įsidėti, kažin ar išsiųstų  g.gif muitinė tai nelabai gal žiūri kas viduje, o jei ir pažiūės nelabai supras  bigsmile.gif Radau, kad apetitą gerai slopina http://www.delfi.lt/...sas.d?id=271571
Patarkit ką, kad vakare neprisivalgyčiau wacko.gif

Siunciausi papilda su tokiu paciu prierasu (kad i LT nesiuncia), bet viska issiunte. Kadangi siunciausi per DHL, tai teko muitinti, taciau preke neuzkliuvo.
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2015 11 07, 14:22)
Kiek siuo metu kainuoja siuntimas?

Ir man neaisku g.gif , isidejau prekiu uz 22€, 2,6kg raso svorį, o siuntimas19€ blink.gif ......
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2015 11 07, 08:44)
Kad tos taisyklingos mitybos teorijų ne viena ir ne dvi

Būtent! drinks_cheers.gif

QUOTE(ivetacom @ 2015 11 07, 08:53)
O jus nepastebejote, kad kai tik stengiesi maziau valgyti, norisi valgyti dar dazniau

Teko pastebėti biggrin.gif

QUOTE(Monteverte @ 2015 11 07, 11:06)
Užtenka išmanyti maisto derinimą ir sveikus produktus. Ką daugiau ten išmanyt? Tiesa slypi paprastume smile.gif

Nėra taip jau viskas paprasta. Juolab, kad ir dėl maisto derinimo vieningos nuomonės nėra. Gal labiau reik įsiklausyt į savo organizmą, o ne aklai vadovautis derinimo principais ax.gif

QUOTE(juvile @ 2015 11 07, 14:20)
isidejau prekiu uz 22€, 2,6kg raso svorį, o siuntimas19€  blink.gif ......

Atsidarykit krepšį ir matysis prie siuntimo kainų svorius surašytus.
Atsakyti
gal kasžinot jei siųstis 3 ar 4 vienodus papildus, muitinė neprikibs? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 11 07, 14:53)
gal kasžinot jei siųstis 3 ar 4 vienodus papildus, muitinė neprikibs?  g.gif

aš šituos 4 vnt pirkčiau, bet tai kodėl turi prikibti? jeigu šis papildas vartojamas nuolatos ir dar 2 vaikų? g.gif tai čia 2mėn kursas unsure.gif
http://www.iherb.com...z-118-5-ml/6356
naudosiu pirmo pirkimo koduką. kaip manot? praeisiu su 4 buteliukais? g.gif dėl sumos 23,26 prieš nuolaidą tai jaučiu saugu, taip?bet sugluminot mane dėl vienetų g.gif
Atsakyti
ir dar klausimas, ar nėra įmanoma apgauti sistemą. tarkim perkant ta pačia kortele tik kitu adresu, el paštu. neduoda pirmo pirkimo nuolaidos? g.gif galvojau brolio prašyt, kad nupirktų, bet kol su juo sisiderinsiu doh.gif o pati jau esu pirkus. žinau kitose prduotuvėse taip galima rolleyes.gif o čia? labai reikia, nes netelpa į krepšą mano prekės verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2015 11 07, 16:24)
ir dar klausimas, ar nėra įmanoma apgauti sistemą. tarkim perkant ta pačia kortele tik kitu adresu, el paštu. neduoda pirmo pirkimo nuolaidos? g.gif galvojau brolio prašyt, kad nupirktų, bet kol su juo sisiderinsiu doh.gif o pati jau esu pirkus. žinau kitose prduotuvėse taip galima rolleyes.gif o čia? labai reikia, nes netelpa į krepšą mano prekės verysad.gif

butinai reikia kitos korteles
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2015 11 07, 16:07)
butinai reikia kitos korteles

Aciu, gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2015 11 07, 14:16)
Siunciausi papilda su tokiu paciu prierasu (kad i LT nesiuncia), bet viska issiunte. Kadangi siunciausi per DHL, tai teko muitinti, taciau preke neuzkliuvo.

Ačiū, gal reiks bandyti, dar pasiskaitysiu kas ten per kaktusas blink.gif gal labai blogas smile.gif

QUOTE(Abuelita @ 2015 11 07, 14:31)
Nėra taip jau viskas paprasta. Juolab, kad ir dėl maisto derinimo vieningos nuomonės nėra. Gal labiau reik įsiklausyt į savo organizmą, o ne aklai vadovautis derinimo principais ax.gif

Ypač dėl baltymu-angliavandeniu derinimo, tai dabar daug yra paneigiančios nuomonės, nerasi nei vieno naturalaus produkto, kad būtų vien baltymai ar vien angliavandeniai.

QUOTE(Kaira @ 2015 11 07, 14:53)
gal kasžinot jei siųstis 3 ar 4 vienodus papildus, muitinė neprikibs?  g.gif

10 maisto papildu pakuočių viename siuntinyje gali būti.
Atsakyti
Siuntimas tai labai isbranges....Atsimenu keite ir keite ten ji...O dabar jau sakyciau normaliai kaina pakelta. Ar dar nebrangins? As vis negaliu atsidziaugti tuo DIM is ten. Man isgyde visa veida.
Atsakyti
Ką patartumėte pavartoti intensyviai mokantis - ruošiantis egzaminams? Tiek jau "įkrito" vaikis į mokslus, bijau, kad "stogas nenuvažiuotų" g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aristokrate: 07 lapkričio 2015 - 22:54