Laba, merginos Gal ka siuntetes cholesteroliui mazinti ir sirdziai stiprinti?
QUOTE(jovita2014 @ 2015 11 03, 09:40)
Sveikos merginos, gal kazka rekomenduotumete 2 metu vaikui nuo viduriavimo? Kazka panasaus kaip smecta? Bet tas smectos skonis neuzmushamas, neina sugirdyt....
Jeigu ne is iherbo, puikiai veikia dziovintu melyniu arbata.
QUOTE(jovita2014 @ 2015 11 03, 09:40)
Sveikos merginos, gal kazka rekomenduotumete 2 metu vaikui nuo viduriavimo? Kazka panasaus kaip smecta? Bet tas smectos skonis neuzmushamas, neina sugirdyt....
O kokia viduriavimo priezastis?
QUOTE(Highlander @ 2015 11 03, 11:26)
QUOTE(AuroraBO @ 2015 11 03, 12:15)
Labai dėkinga už patarimą Žiūrinėjuosi, kad tiek gerų dalykų yra, patapsiu priklausoma nuo šios parduotuvės
O kam dabar lengva
QUOTE(linamog @ 2015 11 03, 11:51)
O kokia viduriavimo priezastis?
Na neaisku... jau kelinta savaitgali viduriuoja... nors pries tai su virskinimu jokiu problemu neturejom... paviduriuoja kelias dienas ir vel lyg atsigauna...bandem atsekt nuo maisto gal kazkokio...bet sudetinga...atrodo nieko tokio neiprasto nevalge... nors siaip valgydavo viska is eiles ir nieko... kai pradejom siemet lankyt darzeli pradejo visom ligom sirgt...sloga,gerkle,dabar dar ir viduriavimas.... gal viskas susideda...pasikeitus aplinka, stresas, imunitetas pasilpes..nzn
Papildyta:
QUOTE(Neringiux @ 2015 11 03, 11:40)
Jeigu ne is iherbo, puikiai veikia dziovintu melyniu arbata.
Reikes ismegint. Aciu
Papildyta:
QUOTE(AuroraBO @ 2015 11 03, 11:15)
Papildyta:
Dabar yra smecta apelsinų, vanilės skonio, nebandėt ? Probiotikų reikėtų.
Dabar yra smecta apelsinų, vanilės skonio, nebandėt ? Probiotikų reikėtų.
Kazkoki saldu ir dabar geriam, bet jau visai nebeimanoma sugirdyt, kazkaip labai vaikui neskanu...
O ka rekomenduotumet gal su probiotikais?
QUOTE(jovita2014 @ 2015 11 03, 12:55)
Dabar Califonia Gold nutrition su 20 proc. nuolaida parduoda, gera sudėtis.
kazkuri domejosi, tai paleido mano siuntini, buvo 21,89 eur.
sikart iherb idejo dvi dovaneles, 2 suspaustukus dokumentams (dazniausiai nieko neideda )
sikart iherb idejo dvi dovaneles, 2 suspaustukus dokumentams (dazniausiai nieko neideda )
QUOTE(jovita2014 @ 2015 11 03, 12:55)
Na neaisku... jau kelinta savaitgali viduriuoja... nors pries tai su virskinimu jokiu problemu neturejom... paviduriuoja kelias dienas ir vel lyg atsigauna...bandem atsekt nuo maisto gal kazkokio...bet sudetinga...atrodo nieko tokio neiprasto nevalge... nors siaip valgydavo viska is eiles ir nieko... kai pradejom siemet lankyt darzeli pradejo visom ligom sirgt...sloga,gerkle,dabar dar ir viduriavimas.... gal viskas susideda...pasikeitus aplinka, stresas, imunitetas pasilpes..nzn
Papildyta:
Reikes ismegint. Aciu
Papildyta:
Kazkoki saldu ir dabar geriam, bet jau visai nebeimanoma sugirdyt, kazkaip labai vaikui neskanu...
Papildyta:
Reikes ismegint. Aciu
Papildyta:
Gali buti infekcija Dar enterolis padeda nuo viduriavimo.
QUOTE(Saulutė @ 2015 11 03, 13:14)
Kurios dienos siuntini gavot?
QUOTE(Saulutė @ 2015 11 03, 13:14)
as domejausi, saunu. turetu ir mano praleist 21,99 Eur tada. ar tie spaustukai tikrai dokumentams? nes man idejo viena, tai manau, kad skalbiniu...
Gal galėtumėte patarti kokių vitaminų/papildų moterims, kad būtų vitamino E? Išsibalansavo mano dienos, būna dingsta mmm, daktarytė sakė nakvišų aliejų gert, vitamino E ieškoti...
QUOTE(Highlander @ 2015 11 03, 14:59)
Gal galėtumėte patarti kokių vitaminų/papildų moterims, kad būtų vitamino E? Išsibalansavo mano dienos, būna dingsta mmm, daktarytė sakė kanapių aliejų gert, vitamino E ieškoti...
http://eu.iherb.com/...0-Tablets/39614 Šie moterims geri, vitamino E irgi yra